- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.561
Ay ezgiii, beni güldürdün. Hatta bütün evi. Allahım şifa versin hepimize. Ben anesteziden çok rahat uyandım ama sonraki saatlerde ayvayı yedim. Hiç ağrım falan yoktu. Mide bulantısından başka bişi düşünemiyordum. Şimdi biraz yemeye başladım ama boğazım acayip tahriş olmuş. Yanıyor da yanıyor... Bir de artık bıçak sokuluyor gibi ağrıları hissediyorum. Evde bir çığlık kopuyor. Ne zaman iyileşicez???
benim bulantı sorunum cok oldu. dedğim gibi uyanamadım ben 5 saat ama hiç bir zaman duramayacak kadar agrım olmadı hala da oyle hareket ettgımde acıyr bazen ne zmaan iyileşiriz bilemyrm ama iyileşene kadar çıldırmasam iyi. senin alt tarafı nasıl yaptı doktor t şeklinde mi dikişin?
Valla ben cook pinpirikliyim benim sadece meme 5 saat surdu 4.5 kilo cikti ve cnm cok tatlidir ilk 3 gun kotuydu ama su an inan iyiyim sen de iyi olucaksin bide keyfb yerine gelsin kiyafet denemeye baslaa oooo cokk mutlu olacaksin resnen gebclestim zayifladim :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vala canım bu prosedür ilden ile değişmez ya. 26 martta ameliyat olmuştum 1 yılı geçti. Geçen yıl devlet hast bana rapor verdi ve benim çökme falanda yoktu.
Doktor içime sinmedi die medical parkta oldum. Ve iikide özelde olmuşum.
Ama sen ii araştr doktorunu ücretsiz olacan die kendini heder etme. Doktorun önceki ameliyat fotolarına bak.
öle haklısnız ama maddi durm sıkıntılı cokta istiyorum eşimde baska türlüsüne zaten izin vermiyorBilmiyorum banamı denk gelmior o doktorlar siz hangi hastanede aldınız o raporu ..:26:
Canım sen narkozu çıkaramamışsın oda çok zor. Ben ameliyattan sonra kustum sarı bişidiBir daha sorsalar hayatta olmam ameliyat. Çok zor geçti benim. Hem burun hem göğüs küçültme. İki gündür mide bulantısından ölüyorum. Ameliyat başarılı ama sonrası zor oldu. Kusma kusamadım. Öldüm geberdim. Ağzıma lokma süremedim. Tamponlar çıktı burundan direnler yarın çıkacak. Az önce biraz kustum o yüzden girebildim. Sonra yine yazarım.
Canım sen narkozu çıkaramamışsın oda çok zor. Ben ameliyattan sonra kustum sarı bişidi
Benm ameliyat sonram çok rahat geçti ağrım falanda olmadı.
Ameliyatımn 3.günü ewe geldiğimin gecesi karnıma bi yastık koydm yüz üstü yattım :) banyoda göğsümün etrafını lifledimo derece yAni.
Canım benim direnler çıktıktan sonra rahatladm zaten. Diren harekete uykuya engel resmen :)Çok süpermişsin sen yaa:) benim direnlerim çıkmadı henüz. Belki çıkınca ben de banyo yaparım.
Onu ilk uyandığımda sordum ama cevabını hatırlamıyorum maalesef. Yarın akşam öğreneceğim. Söylerim o zaman. Bir de sizin de bu göğüsler yukarda gibi geliyor mu çok? Bandajlı diye mi öyledir acaba? Ağzımda gibi 😳
yaçok ilginc sutyen cıkınca oyle degıl ama sutyenlıyken oyle
Henüz çıkmadı bende ne sütyen ne de diren.
Ezgi hanom mesajim geldi mi anlayamadım tekrwr yazdim siz de hastanede 2 gece kalmış ve extra para istememisti de dimi sizden ? Ben bugun ilk dusumu aldim potluklarim benimde var 6 ay da gecer diye umut ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ölcünüz kactı kac oldu?
Merhaba benim sargılarımı doktor ikinci gün çıkarttı ve pansuman yaptı eve de gazlı bez ve batikon aldık 10 gün 2 günde bir yenileyin dedi eşimle beraber yapıyoruz çamaşırına sıkıştırabilirsin gazlı bezleri dedi o yüzden yapıştırmıyorum çıkartması çok kolay oluyor batikonlayıp üzerine gazlı bez koyuyoruz çamaşırla da sıkıştırıyoruz bi de Çarşamba yapacağım cuma da kontrolüm var dikişler çıkacak ondan sonra da banyomu yaparım inş :) çamaşırı da doktor medikalden getirtti markası NUHA 150 tl ben ameliyatı Ankara'da oldum doktorum Onurkan İdacı bey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar,ben Ankara'da yaşıyorum. Geçen cuma Estetik International a görüşmeye gittim,bu hafta muayene için randevu aldım. Doktor Mehmet Reis. Bu arada teyzem de birisiyle görüşmüş Ufuk Hastanesi'nde Dr Başar Kaya önümüzdeki hafta da onunla görüşüp karar vereceğim. Sizlerden ricam bu doktorlar hakkında bilginiz varsa tecrübelerinizle bana yardımcı olabilir misiniz?
devlet hast rapor verdi. Ama özelde olduğum için bi önemi kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?