Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benim bulantı sorunum cok oldu. dedğim gibi uyanamadım ben 5 saat ama hiç bir zaman duramayacak kadar agrım olmadı hala da oyle hareket ettgımde acıyr bazen ne zmaan iyileşiriz bilemyrm ama iyileşene kadar çıldırmasam iyi. senin alt tarafı nasıl yaptı doktor t şeklinde mi dikişin?

Ezgi hanom mesajim geldi mi anlayamadım tekrwr yazdim siz de hastanede 2 gece kalmış ve extra para istememisti de dimi sizden ? Ben bugun ilk dusumu aldim potluklarim benimde var 6 ay da gecer diye umut ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben cook pinpirikliyim benim sadece meme 5 saat surdu 4.5 kilo cikti ve cnm cok tatlidir ilk 3 gun kotuydu ama su an inan iyiyim sen de iyi olucaksin bide keyfb yerine gelsin kiyafet denemeye baslaa oooo cokk mutlu olacaksin resnen gebclestim zayifladim :)))

Onu ilk uyandığımda sordum ama cevabını hatırlamıyorum maalesef. Yarın akşam öğreneceğim. Söylerim o zaman. Bir de sizin de bu göğüsler yukarda gibi geliyor mu çok? Bandajlı diye mi öyledir acaba? Ağzımda gibi 😳

Senin bandajların açıldı mı? Gördün mü? Çok yukarıda mı? Allahım sorularım bitmedi.

Yok bantlar cikmadi ama bugun banyo yaptım gördüm suan cok sisler haliyle dimdik anlayamiyorjm ama altta potluklar var onu gordum takiomiisn kafana de suanda hic takmiyorum artik agrim olmicak ya dsha ne istiyim diorum bude 6 ay da gecer diolar yni insallah cumartesi kontrole gidicrm dikisleri alirsa bandsjlarda açılır

öle haklısnız ama maddi durm sıkıntılı cokta istiyorum eşimde baska türlüsüne zaten izin vermiyor Bilmiyorum banamı denk gelmior o doktorlar siz hangi hastanede aldınız o raporu ..:26:

öle haklısnız ama maddi durm sıkıntılı cokta istiyorum eşimde baska türlüsüne zaten izin vermiyor Bilmiyorum banamı denk gelmior o doktorlar siz hangi hastanede aldınız o raporu ..:26:

Devlet hast rapor verdi. Ama özelde olduğum için bi önemi kalmadı.

Canım sen narkozu çıkaramamışsın oda çok zor. Ben ameliyattan sonra kustum sarı bişidi
Benm ameliyat sonram çok rahat geçti ağrım falanda olmadı.
Ameliyatımn 3.günü ewe geldiğimin gecesi karnıma bi yastık koydm yüz üstü yattım :) banyoda göğsümün etrafını lifledim o derece yAni.

Çok süpermişsin sen yaa:) benim direnlerim çıkmadı henüz. Belki çıkınca ben de banyo yaparım.

Çok süpermişsin sen yaa:) benim direnlerim çıkmadı henüz. Belki çıkınca ben de banyo yaparım.
Canım benim direnler çıktıktan sonra rahatladm zaten. Diren harekete uykuya engel resmen :)
Diren çıktıktan sonra bişiyin kalmıyo ki :) günlük hayata devam
Diren çıktıktan sonra öyle güzel bi uyku çekersin ki :)

yaçok ilginc sutyen cıkınca oyle degıl ama sutyenlıyken oyle

ben pazartesı yattım cuma cıktım ekstra almadılar. ama salı oldum amelyatı uyanamadm sabah pazartesı olacaktım doktor gondermedi geri bu gecede kal dedi
sizin olculerınız neydı ne oldu

tesekkur ediyorum bende doktoeuma gidince kafama takilanlari sorucam suan icin pansumanim yok bakalim bantlar acilsin sonrasi ne olacak.camasirada bakicam cok sagol.hepimize gecmisler olsun.

en zor asamadasin arkadasim ankaradasin madem bi de nebil bozdoğan beyle gorus bi muayene ol derim ucratsiz muayene ediyor.serhat tunceride cok tavsiye eden var o da gazi unv.de.kolay gelsin

Bu arada kendi derdimden kimseyi görmez olmusum Ozosh ve almasyyy çok geçmiş olsun... Güzel küçük ve dik memişlerle güzel günler geçirin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…