Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım bu hafta içi gidecem doktorumla yüz yüze konuşayım baksın. Canım 4 5 ay geçmeden tam şeklini almaz. Bi gün çok şişer bi gün küçülür. Ama masaj yap ki elinle ovala ki düğünlenme olmasın..
Ameliyat oldum bi derdim yok dedim şimdide bu göğüs ucunu sorun ediyorum. Bildiğin içine çökmüş durumda. Üşüdüğümde sağın ucu çıkıyo ama sol ölü gbi.

Ay inşallah düşündüğünüz gibi değildir, geçicidir. hadi ya ben msj hiç yapmadım düğüm gibi gerckten de off

Ay inşallah düşündüğünüz gibi değildir, geçicidir. hadi ya ben msj hiç yapmadım düğüm gibi gerckten de off

Contratubex kullanıyomusn. Onu sürerken dikş yerlerine nasaj yap korka acımz :)
Netten baktım göğüs ucunun çökmesi kanalların tıkanmasıyla oluyomuş nolcak bilmiyorum ya

Contratubex kullanıyomusn. Onu sürerken dikş yerlerine nasaj yap korka acımz :)
Netten baktım göğüs ucunun çökmesi kanalların tıkanmasıyla oluyomuş nolcak bilmiyorum ya

Yemin ederim çıldırcam ya size doktorunuz mu verdi sürün diye? Bana hiçbirşeye gerek yok dedi doktor hayret birsey bu kadar da rahatlığa pes doğrusu. Dedğinz gibi kanallar tıkndysa belki bir seklde acılır da umarm yarın iyi haberlerle gelirsiniz

Ee doktorun sana iz için bişi önermedi mi.? Bana demişti dikiş yerlerin sertleşirse lazer yöntemleri falan var. Contratubex te tüm sitelerde 1numaralı iz kremi diye geçiyo ama bi faydasını görmedim. Doktoru bna demişti göğüs ucunla oyna ki hissiyatın kaybolmasın.

Şu an göğüs ölçün tahmini ne oldu? İlk göğüs ölçün neydi?

Ya bana kesinlikle krem falan demedi. onceden olctugunde 110 a 80 di iki bden kücülten bir sütyen var gercekten de kücültuyrdu onda 95e almısım en son en buyugu azıcık sıkıyrdu sütyenin şimdi 85 b ama sislikler varmıs

Anladım. Benimde 90 95 falndı şimdi tam 80 oluyo..
Ama iz konusunu doktorunla konuş krem falan vermesi gerekli. Bana ameliyattan sonra enfeksiyon için bi krem verdi. 2 hafta sonra kontrole gittiğimde contratubex verdi. Pahalı bi krem ama işede yaramıyo. Medical südyen verdi mi. Bari o südyeni versindi :)

hahaa bana nbb den 9 liralık sutyen alıp gelmiş bunu tak dedi. ben resmen zorla kendim aldm medicalı napcan dyo bnım sana verdgımı kullan dyo

canim simdidwn gecmis olaun insallah atlatacaksin kacgumdur serswm giviyim foruma gelemedim.tansiyonum dusuk gidiyor bu ara.aende gelismelerini yaz lutfen sormak iatedigin bisey olursada cekinme.

canim bende ayin 24unde doktora gidicem bantlarim duruyor.sanirim agrilar normal.benim suanda mesela sag gogsumde sizlama var zaman zamanda agri.banada yazarsan sevinirim bantlarinin nezaman cikacagini.

slm dogru hatirliyosun ilgine tesekkur ederim.tabiki bilgilendiririm,evet geri donusu olmayan bir ameliyat oldugu icin arastirma asamasi cok sanciliydi.7 doktor gezdim ankara edirne istanbul...en sonunda secimimi yaptim Dr.Teoman Doğan'a ameliyatimi oldum Amerikan Hastanesinde oldum.fiyat kisinin durumuna gore degisiyor,10bin ile 13bin arasinda degisiyor benden 4kilo doku cikti.suan icin bir sikintim yok 24unde doktorumla gorusucem emzirecegimi soyledi banada guven veren bir doktor kendisi iyikide ona olmusum.insallah sende bu dertten kurtulursun suan biraz zonklama ve sizlamalarim var daha izlerimi gormedim bantliyim mayis ortasi dugunum nikahi kiydik ama gelinlik nasil deniycem bilmiyorum.kocam bakip bakip guzel olmuslar cok,diyor onun begenmeside benim icin cok onemli:)))darisi sizin basiniza..

bende 9nisanda ameliyat oldum sizede cok gecmis olsun bendende 4kilo doku cikti paylastiklarinizi okuyunca birseyi merak ettim pansumaninizi evde nasil yapiyorsunuz?ben duşumu aldim ama bantlarim duruyor ve cikarmadim 24unde doktora gidene kadar ellemiycem o da bisey demedi.siz ne yapiyorsunuz bu konuda uygulama olarak ve doktorunuz kimdi acaba tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…