- 13 Şubat 2014
- 381
- 24
- 48
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.521
Canım bu hafta içi gidecem doktorumla yüz yüze konuşayım baksın. Canım 4 5 ay geçmeden tam şeklini almaz. Bi gün çok şişer bi gün küçülür. Ama masaj yap ki elinle ovala ki düğünlenme olmasın..He hatırladım, bir yıl geçmesini bekliyordum cevap vermek içinBen 1 nisanda oldum da daha. doktorunuzu arayıp sormadınz mı? Benim de sağ gogsum inanılmaz topladı potluk kalmadı gibi ama sol gogsıumde dil gibipotluk var altında ben de ona taktım inş geçer. Doktrum bıktı benden artık eğer utanmayıp da ararsam sizin için onu da sorarım :)
Canım bu hafta içi gidecem doktorumla yüz yüze konuşayım baksın. Canım 4 5 ay geçmeden tam şeklini almaz. Bi gün çok şişer bi gün küçülür. Ama masaj yap ki elinle ovala ki düğünlenme olmasın..
Ameliyat oldum bi derdim yok dedim şimdide bu göğüs ucunu sorun ediyorum. Bildiğin içine çökmüş durumda. Üşüdüğümde sağın ucu çıkıyo ama sol ölü gbi.
Ay inşallah düşündüğünüz gibi değildir, geçicidir. hadi ya ben msj hiç yapmadım düğüm gibi gerckten de off
Contratubex kullanıyomusn. Onu sürerken dikş yerlerine nasaj yap korka acımz :)
Netten baktım göğüs ucunun çökmesi kanalların tıkanmasıyla oluyomuşnolcak bilmiyorum ya
Yemin ederim çıldırcam ya size doktorunuz mu verdi sürün diye? Bana hiçbirşeye gerek yok dedi doktor hayret birsey bu kadar da rahatlığa pes doğrusu. Dedğinz gibi kanallar tıkndysa belki bir seklde acılır da umarm yarın iyi haberlerle gelirsiniz
Ee doktorun sana iz için bişi önermedi mi.? Bana demişti dikiş yerlerin sertleşirse lazer yöntemleri falan var. Contratubex te tüm sitelerde 1numaralı iz kremi diye geçiyo ama bi faydasını görmedim. Doktoru bna demişti göğüs ucunla oyna ki hissiyatın kaybolmasın.
Şu an göğüs ölçün tahmini ne oldu? İlk göğüs ölçün neydi?
Ya bana kesinlikle krem falan demedi. onceden olctugunde 110 a 80 di iki bden kücülten bir sütyen var gercekten de kücültuyrdu onda 95e almısım en son en buyugu azıcık sıkıyrdu sütyenin şimdi 85 b ama sislikler varmıs
Anladım. Benimde 90 95 falndı şimdi tam 80 oluyo..
Ama iz konusunu doktorunla konuş krem falan vermesi gerekli. Bana ameliyattan sonra enfeksiyon için bi krem verdi. 2 hafta sonra kontrole gittiğimde contratubex verdi. Pahalı bi krem ama işede yaramıyo. Medical südyen verdi mi. Bari o südyeni versindi :)
Çıktım yazıcım gece
hahaa bana nbb den 9 liralık sutyen alıp gelmiş bunu tak dedi. ben resmen zorla kendim aldm medicalı napcan dyo bnım sana verdgımı kullan dyo
Devlet hastanesinde mi oldun
canim simdidwn gecmis olaun insallah atlatacaksin kacgumdur serswm giviyim foruma gelemedim.tansiyonum dusuk gidiyor bu ara.aende gelismelerini yaz lutfen sormak iatedigin bisey olursada cekinme.Sevgili elanor, ben de seni merak ediyordum ameliyat oldun mu diye. Hatta mesaj attım özelden gibi hatırlıyorum. Neyse. Önemli değil. Sonunda olmuşsun. Çok sevindim senin adına. Çok güzel atlatmışsın ameliyat kısmını. Nekahat dönemin de sorunsuz geçer umarım. Ben cesaret konusunda çok süperim sanıyordum kendimi. Fos çıktım resmen. Yani yolda giderken birisi kafama odunla vurup direk ameliyathaneye götürse çok şahane olacak :) neyse korka korka verdim kararımı. Bu hafta reglim bittikten sonra mamografi çekilip ameliyat günü konuşacağız doktorumla. Ben burun da olacağım aynı zamanda. Yüksek ihtimal 21 Nisan'da olacağım. Korkmamak elimde değil. Ne yapabilirim. Sigarayı da bıraktım hiç değilse o güne kadar. Bir de onun stresi. Ayvayı yemiş durumdayım anlayacağın.
Sen her gün burdan güzel şeyler yazarsın inşaallah. Hepimizin cesarete ihtiyacı var.
Çok çok geçmiş olsun sana tekrar. Kolaylıkla atlatmanı dilerim bu günleri:)
geçmiş olsun canımne demek bende bu yollardan geçtim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sevgiler
sana da gecmis olsun.1 hafta tamamlaninca dus alicam.yarin icin doktorum pansumana cagirdi.bantlar ne zaman cikicak yarin ogrenicem.o zaman paylasirim.bi de benim pansumanim sikimi sarilmis bilmyorum.biraz sikistiriyo.seninde oylemi.sol tarafim rahat ama sagda bazen bi noktaya agri giriyo.yatip kalkarken
öncelikle çok geçmiş olsun canım darısı başıma inşallah :)) umarım sorunsuz ilerliyordur ameliyat sonrası.. sen en son sıkı bir şekilde doktor araştırıyordun diye hatırlıyorum. nerede ve kimde ameliyata karar verdiğini merak ediyorum. bir de ücret hakkında bilgilendirirsen sevinirim. şimdiden teşekkürlerr
hahaa bana nbb den 9 liralık sutyen alıp gelmiş bunu tak dedi. ben resmen zorla kendim aldm medicalı napcan dyo bnım sana verdgımı kullan dyo
herkese merhaba 15 nisan salı günü saat 9da ameliyat oldum. ameliyatım 4 saat sürdü. bi taraftan 2400gr bi taraftan 1850gr olmak üzere toplam 4250gr aldılar. öncelikle kimsenin paylaşmadığı bir konuda bilgi vermek istiyorum; ameliyatta sonda takılmıyor ve çamaşırınızla ameliyata girebilirsiniz. aynı akşam 8:30 gibi taburcu olup eve oğlumun yanına geldim. ertesi gün hastaneye doktorumuzun yanına giittik drenler çıkartıldı pansuman değiştirildi. sonra doktorum medikalden alınan sporcu sütyenini deneyerek taktı 2 ay kadar kullanmamı söyledi. Pansumanları da 2günde bir evde yeniliyoruz. 3.gün pansumanlar ıslanmayacak şekilde banyomu yaptım. sırtüstü yatmaktan sırtınız ağrıyabilir ben voltaren sürdüm çok rahatlattı. 4.gün akşam ev oturmasına, 5.gün gezmeye gittim. oğlumu da kucağıma alıyorum bütün işleri de neredeyse yapabiliyorum. dikişler sadece sırtüstü yatıp kalkerken sızlıyordu o da geçti. bunlar güzel yanları :) sol kolumda inanılmaz bir ağrı var doktorum anesteziye ve ameliyat sırasında kolun duruşuna bağlı olduğunu söyledi o ağrı da olmasa ameliyat oldum demem. bir de çok çabuk yoruluyorum her işi yapabiliyorum evet ama hemen rengim soluyor uykum geliyor. 10.gün meme çevresindeki dikişler alınacak diğerleri eriyen dikiş. gelelim ameliyat olmayı düşünenlere kolay bir karar değil tabi ama nefes almak bile daha kolay şimdiAllah pişman etmesin inş şu anda hiç his kaybım yok meme başına elleyince gayet hissediyorum. ben galiba bi çok kişiye göre cesaretliyim doktorumla ilk görüştüm ve hemen bigüven duygusu oluştu ameliyata da gülerek girdim ameliyathanede de herkese gülüyordum istemsiz bişekilde korkmayın tabiki en nihayetinde bi ameliyat dikişler var görünüşü güzel değil ama bikaç hafta sonra onlar da geçecek biraz sabır. dolabımdaki hiç bi kıyafet üzerime olmuyor bu harika bişey :) bu sitedeki yazıları okuyarak cesaretim iyice arttı o yüzden paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?