- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.501
Valla ne desem yalan gecem hafyati daha rahat atlatmstm bu hdta daaha zor oldu. Agrilarm hic yok sukurle olsn iyilesme surecne grnce gguslerm dusuyrmus gbi olmaya basladi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah allah. Ne yapacaksınız peki? Keşke doktorunuza bir danışsanız. Belki bir açıklaması vardır. En azından içiniz rahat ederdi.
Doktoruma danışıyprum zaten birşey olmaz diyor :)
Çok iyi o zaman. Belki de iyileşme böyle bir şeydir. 👍👍
Benim doktorum biraz fazla rahat her şeye birşey olmaz diyor
Ama öyle aman aman bişey olmadı sanırım😉
valla ciddi birşey olmadı ama sol göğsümün altı fena halde canımı sıkıyor belki ben takıyorumdur çünkü doktorum birsey olmaz dedi yine
Potluk denilen şey mi var sol göğsünüzün altında? Ize mi takıyorsunuz?
evet çünkü sağ tarafım baya topladı kısa zamanda ama sol tarafımda potluk var geçer diyorlar daha çok az zaman geçti altı aya kadar iyileşme süreci vsar ya. ama bana pek duzelecekmiş gibi gelmiyor hayrlısı artık napalım
Neler yaşadığımı burada yazdım. Okuyabilirsiniz. Çok zor bir ameliyat değil. Hiç ağrı hissetmiyorsunuz. İlk ameliyat olduğu gün sorunlar var tabi ama sonuçta narkoz alıyorsunuz. Ertesi sabah zaten hastaneden çıkıyorsunuz. Bir hafta sonra ise çok rahatsınız diyebilirim. Yalnız ağır kaldırmak yok. Ben bu konuyu çok araştırdım. İşinin ehli birine yaptırırsanız süt bezleri zarar görmüyor. Bekarken yaptırıp da çocuğu olunca emziren tanıdıklarım var.Teknoloji ilerledi. Bence artık öyle bir risk yok. Ameliyattan sonra çok rahatlıyorsunuz. Sakın bunu unutmayın. Hayatınız değişiyor. Omzunuzdan birkaç kilonun kalkması süper bir şey. Hele bir genç kız için çok daha önemli. Ben yirmi yıl önce yaptırmadığıma çok pişmanım. Ben özel hastanede İstanbul'da yaptırdım.Bu yüzden bu konuda bilgi veremeyeceğim. Eğer kızınız olayı bu kadar dert etmişse önemlidir derim. Ben de yıllarca nasıl kapatacağımı düşündüğümden onu anlayabiliyorum. Hayırlısı lsun. Yardım ettiysem ne mutlu bana.
herkese merhaba 15 nisan salı günü saat 9da ameliyat oldum. ameliyatım 4 saat sürdü. dolabımdaki hiç bi kıyafet üzerime olmuyor bu harika bişey :) bu sitedeki yazıları okuyarak cesaretim iyice arttı o yüzden paylaşmak istedim
herkese merhaba 15 nisan salı günü saat 9da ameliyat oldum. ameliyatım 4 saat sürdü. bi taraftan 2400gr bi taraftan 1850gr olmak üzere toplam 4250gr aldılar. öncelikle kimsenin paylaşmadığı bir konuda bilgi vermek istiyorum; ameliyatta sonda takılmıyor ve çamaşırınızla ameliyata girebilirsiniz. aynı akşam 8:30 gibi taburcu olup eve oğlumun yanına geldim. ertesi gün hastaneye doktorumuzun yanına giittik drenler çıkartıldı pansuman değiştirildi. sonra doktorum medikalden alınan sporcu sütyenini deneyerek taktı 2 ay kadar kullanmamı söyledi. Pansumanları da 2günde bir evde yeniliyoruz. 3.gün pansumanlar ıslanmayacak şekilde banyomu yaptım. sırtüstü yatmaktan sırtınız ağrıyabilir ben voltaren sürdüm çok rahatlattı. 4.gün akşam ev oturmasına, 5.gün gezmeye gittim. oğlumu da kucağıma alıyorum bütün işleri de neredeyse yapabiliyorum. dikişler sadece sırtüstü yatıp kalkerken sızlıyordu o da geçti. bunlar güzel yanları :) sol kolumda inanılmaz bir ağrı var doktorum anesteziye ve ameliyat sırasında kolun duruşuna bağlı olduğunu söyledi o ağrı da olmasa ameliyat oldum demem. bir de çok çabuk yoruluyorum her işi yapabiliyorum evet ama hemen rengim soluyor uykum geliyor. 10.gün meme çevresindeki dikişler alınacak diğerleri eriyen dikiş. gelelim ameliyat olmayı düşünenlere kolay bir karar değil tabi ama nefes almak bile daha kolay şimdiAllah pişman etmesin inş şu anda hiç his kaybım yok meme başına elleyince gayet hissediyorum. ben galiba bi çok kişiye göre cesaretliyim doktorumla ilk görüştüm ve hemen bigüven duygusu oluştu ameliyata da gülerek girdim ameliyathanede de herkese gülüyordum istemsiz bişekilde korkmayın tabiki en nihayetinde bi ameliyat dikişler var görünüşü güzel değil ama bikaç hafta sonra onlar da geçecek biraz sabır. dolabımdaki hiç bi kıyafet üzerime olmuyor bu harika bişey :) bu sitedeki yazıları okuyarak cesaretim iyice arttı o yüzden paylaşmak istedim
Niye kimse bana cvp vermiyo ;(
Siz ne sormuştunuz ki? :)
Bunu
Kızlar benim ameliyatım 1 yıl 1 ay olacak. Çok memnunum :)
Tek sorunm iz ve göğüs ucu
Sağda bişi yokta sol göğsümün ucu içine çökmüş tırnağımla çıkarmaya çalışıyom olmuyo. Aranızda böyle sorun yaşayan var mı
İz konusuna gelincede contratubex kullandım bi fayda görmedim başka bi krem falan kullananız var mı
Çok geçmiş olsun. Yarın sabah ben de ameliyat oluyorum. Benim aynı anda burun da olacak. Daha uzun süreli bir ameliyat olduğu için sonda takılacak. Olsun. O önemli değil de artık. Ben çok korkakmışım bu süreçte bunu öğrendim. Cesaretli bir kişi olarak tanınırdım. Hepsi yalan oldu. Neyse bugün bir ilaç alıp öyle yatacağım. Artık ilk fırsatta yazacağım hepsini burdan.
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim ameliyat olacak tüm arkadaşlarımın adına :)
Hayırlısıyla olursunuz ameliyatı inşallah, geçmiş olsn şimdiden :)
Siz ne sormuştunuz ki? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?