Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım banada doktor aynı südyeni vermişti halen daha arada evin içinde gece uyurken falan takıyorum ama benimki o kadar pahalı değildi

hatta bi arkadaşım devlette oldu sadece medical südyen parası verdi. Ya göğsünü yeterince büyük görmüyolar yada uğraşmak istemiyolar.
bi fikrim yok olabilir ama 32 cm sarkık ve 80 dd yi zorlayan bi gögüs üstelik omuzmda çökmeler var bilmemki bende anlamadım biride 40 cm olması lazım dior yani memelerimi dizlerime gelince küçültecek bu devlet galiba:44:

Ares arkadasm soyledigin fiyatlar cok bende cok arastirdim ozelede gittim dr bana meme uclarini kaybedebilrsin dedi bide dalga gecer gibi neyapcan bu yastan sonra dedi yasimda 37 yani sanki 70 -80 nim.sonra bi tanidigim olmustu onun tavsiyesiyle bu doktra gittim 3,100 gr alindi benden.dikislerim acildi sigara kullanalarda oluyomus ameliyattan once biraktim cokta icmiyodum ama buda benim sansm doktorm devlet ama hic bi zaman ne bi asistan nede bi hemsireye birakti beni her zaman kendi ilgileniyor nezaman arasam ne sorsam cevap veriyor .tam gecmesede suan bile cok rahatladim keske daha once olsaymisim diyenlerdenim

Ne kusura bakicam canim bende olmadan oncede cok okuyodum yorumlari simdide vazgecemiyorum bizi ilgilendiren konu olunca bagimlilik yapiyo benim olculerim bi gogus38biri40ti rapor aldim birgunde onlari halediyosun ama dr cok yogun gun 2015verir anca

hms ne zaman oldunuz doktorunuz kimdi hangi hastanede oldunuz kaç bedendi gögüsleriniz kaç beden oldular cok sordum galiba :) Ama yakalamısken sorayım birini kusra bagmasınızinsalah
Subatta oldum.ben sutyende c d nasil tam bilmiyorum ama zor sutyen buluyodum suan 90beden medikal sutyen takiyorum .butun kiyafetlerim bol giydikce aynaya baktikca mutlu oluyorum

subatta oldum.ben sutyende c d nasil tam bilmiyorum ama zor sutyen buluyodum suan 90beden medikal sutyen takiyorum .butun kiyafetlerim bol giydikce aynaya baktikca mutlu oluyorum

anladım canım benim gögüsü karsılamıyacak galiba senin 38-40 mıs ölçüsü ben 32 ama bisürü saglık sorunu yaratıo anlamıs degilimki gecmiş olsun sana cok insallah en kısa zamanda daha daiyileşirsin bilmiorum bendemi gitsem snein gitigin doktora ne yapsam

Gorusmeden bilemezsin ucretlide olsan 1100+sutyeni kendin aliyosun ama baska bi ucret aliyolarmi bilmiyorum.ben gunum cabuk olsun diye istemistim ama dktorm parada versen cok yogunm beklemen gerekicek dedi devlet karsilarken neden para verceksin diye ucretsiz oldum .olmaya niyetliysen sigara iciyosan birak dikislerimin tek acilma sebebi sigaraymis derimde erime oldugu icin tutmuyo butun intrnt sitelerinide arastiriyorum onume hep sigara cikiyo herkeste olcak diye bisey yok tabiki ama benim bunyem zayifmis demekki benim oldugumda olanlar vardi onlar cok guzel dolasiyolardi ben narinim heralde

hayır sigara kulanmıyorum ama ded,igniz gibi görüşmekte fayda var ne kaybederimki doktorunuzun ismini ve hangi hastanede oldugnu söylermisniz

Merhabalar:)Bende pazartesi gunu meme kücultme ameliyatı oldum.Aslında ameliyattan cok korkan biriydim fakat hersey cok iyi gitti.Ameliyati medipol hastanesinde Mustafa Keskin yaptı.9:30da ameliyata girdim 3 saat surdu ben 15:00da ayaktaydim.Hic agrim olmadi.sadece cok hafif bir aci.bugun oda yok.azonce kontrolden ciktim her sey yolundaydi.biz gece bile kalmadik hastanede aksam ciktik.birde su dren denilen seydende takmamisti doktorum onada sevindim.cikartilmasinda beni korkutmustu internette okudugum kadariyla.son olrak sekilde super oldu simdiden bomba gibi:)))

Merhaba. Kusura bakma yeni gordum.
3000 saglik bakanligi listesinde sadece ameliyat masrafi. Tekrar bir bolumun sekreteriyle konus istersen tahmini olarak kullanilan malzemeleri vs ekliyorlar. Benim epikriz raporumda 3 eldiven bile yaziyor.
Dikislerin bir kismi eriyen bir kismi ise alinacak korkma inan ki sonucu gorunce rahatlarsin. Ben gecen sali oldum pzt izmire uctum. rahatim ikinci gun disari ciktim fln ama kollarini yormaman gerekli. 1 hafta bence yeterliiii :)

Merhaba,benim ölçülerimden aynı sizinkiyle,doktorum göğüs ucunu koruyabilmek için 24'e çekebilirim dedi. Ölçümü de 80'e veya 85'e düşürebilirim dedi. SSK olmadığı için mecbur özelde yaptırmam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…