- 13 Şubat 2014
- 381
- 24
- 48
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.601
Canım banada doktor aynı südyeni vermişti halen daha arada evin içinde gece uyurken falan takıyorum ama benimki o kadar pahalı değildiBana doktorum medikalden bi sütyen getirdi 2 ay bunu takacağım kutusunda NUHA yazıyor markası çamaşırın üzerinde de VOE yazıyor o modeli olabilir bilemiyorum arkadan kopçalı ve önden fermuarlı giyip çıkarması açıp bakması kolay oluyor 150 tl de fiyatı ben memnunum sıkı da tutuyor :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi fikrim yok olabilir ama 32 cm sarkık ve 80 dd yi zorlayan bi gögüs üstelik omuzmda çökmeler var bilmemki bende anlamadım biride 40 cm olması lazım dior yani memelerimi dizlerime gelince küçültecek bu devlet galiba:44:hatta bi arkadaşım devlette oldu sadece medical südyen parası verdi. Ya göğsünü yeterince büyük görmüyolar yada uğraşmak istemiyolar.
bi fikrim yok olabilir ama 32 cm sarkık ve 80 dd yi zorlayan bi gögüs üstelik omuzmda çökmeler var bilmemki bende anlamadım biride 40 cm olması lazım dior yani memelerimi dizlerime gelince küçültecek bu devlet galiba
bende devlette oldum sadece sutyen parasi verdim ve her hafta kontrole gidiyorum dokturumdan cok memnunum
Subatta oldum.ben sutyende c d nasil tam bilmiyorum ama zor sutyen buluyodum suan 90beden medikal sutyen takiyorum .butun kiyafetlerim bol giydikce aynaya baktikca mutlu oluyorumhms ne zaman oldunuz doktorunuz kimdi hangi hastanede oldunuz kaç bedendi gögüsleriniz kaç beden oldular cok sordum galiba :)Ama yakalamısken sorayım birini kusra bagmasınızinsalah
subatta oldum.ben sutyende c d nasil tam bilmiyorum ama zor sutyen buluyodum suan 90beden medikal sutyen takiyorum .butun kiyafetlerim bol giydikce aynaya baktikca mutlu oluyorum
anladım canım benim gögüsü karsılamıyacak galiba senin 38-40 mıs ölçüsü ben 32 ama bisürü saglık sorunu yaratıo anlamıs degilimki gecmiş olsun sana cok insallah en kısa zamanda daha daiyileşirsin bilmiorum bendemi gitsem snein gitigin doktora ne yapsam
gorusmeden bilemezsin ucretlide olsan 1100+sutyeni kendin aliyosun ama baska bi ucret aliyolarmi bilmiyorum.ben gunum cabuk olsun diye istemistim ama dktorm parada versen cok yogunm beklemen gerekicek dedi devlet karsilarken neden para verceksin diye ucretsiz oldum .olmaya niyetliysen sigara iciyosan birak dikislerimin tek acilma sebebi sigaraymis derimde erime oldugu icin tutmuyo butun intrnt sitelerinide arastiriyorum onume hep sigara cikiyo herkeste olcak diye bisey yok tabiki ama benim bunyem zayifmis demekki benim oldugumda olanlar vardi onlar cok guzel dolasiyolardi ben narinim heralde
hayır sigara kulanmıyorum ama ded,igniz gibi görüşmekte fayda var ne kaybederimki doktorunuzun ismini ve hangi hastanede oldugnu söylermisniz
Kanuni sultan suleyman eah Nurettin Uzer
Buket1205 merhaba 12 Mayıs Göztepe devlet de ameliyat olucam biraz gerginim vakit yaklaşıyor bir hafta izin aldım yeterli mi ve dikişler eriyen dikişmi yoksa aldırmak gerekiyor mu bana sadece 3000 tl dediler oda ücreti falan söylemediler
Bbbb
bi fikrim yok olabilir ama 32 cm sarkık ve 80 dd yi zorlayan bi gögüs üstelik omuzmda çökmeler var bilmemki bende anlamadım biride 40 cm olması lazım dior yani memelerimi dizlerime gelince küçültecek bu devlet galiba:44:
Teşekkürler rahatlattın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?