Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bem ercan beye oldum 17 nisansa cok ta memnunum rahatlıkla tavsiye edebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bende sakaryada baykurt beyle görüstüm 17 haziranda meme küçülte ameliyatı için randevu aldım ama çok kokuyorum ameliyattan sonra sancım olmaz inş

doktorunuzun ismini ve maliyetini yazabilir misiniz

Bence de sen narkozu atamamışsın ben akşama kadar 3 posta çıkardım her seferinde gözüm biraz daha açıldı yoğurt ye bol bol faydası olur geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekür ederim canım en kısa zamanda randevu alıp görüşmeye gideyim insallah ..:13:
arescim hoşgeldin:)))nasılsın bebek çalışmalarında bırakmıştık seni ne o oldu? Sevgiler

Arkadaslar aranızda ismail Kuran a yada Ercan Karacaoğlu na meme küçültme ameliyatı olan var mı?
Memuniyet veya memnuniyetsızliklerinizi paylasırsanız çok memnun olurum. Birde püf noktalarını 😉

merhaba ben Ercan beye meme küçültme oldum,sonrası karın germe lipo geçen haftada kol germe oldum Karşılıklı bir kaç doktorla görüşün en zoru doktor seçimi püf noktası doktorun yaptığı işleri görün aşağı yukarı bir fikir oluşur forumda olan hastası çok öncesi sonrası resimleri var fikir olur belki size

Bem ercan beye oldum 17 nisansa cok ta memnunum rahatlıkla tavsiye edebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ozohh geçmiş olsun atlatmışsın

arkadaşlar bende sakaryada baykurt beyle görüstüm 17 haziranda meme küçülte ameliyatı için randevu aldım ama çok kokuyorum ameliyattan sonra sancım olmaz inş

hayırlısı olsun başarılı bir ameliyat dilerim size

hosbuldum fıstıkk``ım Bebek işine uzuncaa bi süre ara verdim kendiml ilgilencem ömür geçip gidiyor yahu cocukla ugras kocayla ugras çöktüm resmen Bende son gaz estetik işine bulaştım ama malesef nakit yyok olmadıgı içinde böle urasıp debeleniorum bakalım kısmet Sen nasılsın bagalım

HMS BANADA MI ÖLE DERLER ACEBA 24 NE KADAR OLUR Kİ DÜŞÜNEMİORUM SİZİN İÇİN SEVİNDİM KARAR VERDİYSENİZ HAYIRLI OLSUN GÜSEL HABERLERİNİZİ DE BEKLİORUZ İNSALAH :13:

Son düzenleme:
selam kizlar, ben gogus ameliyatimi serdar eren'e yaptirdim. bana turkiye'nin bir numarasi diye anlatilmisti! suan uzerinden bir ay gecti ve sag gogsumun uzerinde garip bir catlak goruntusu var. ayrica son derece antipatik ve insan psikolojisinden hic anlamayan bir doktor oldugunu da eklemeliyim. o kadar para veriyorsunuz, daha guzel gozukucem diye mutlu oluyorsunuz ve karsinizda bu denli antipatik bi ekip gorunce sinirini bozuluyor. bana ameliyat 2,5 saat surer demisti 4 saat surdu. bir hafta sonra tum islerini kendin yaparsin demisti ancak 2. hafta canta tasiyabildim. iyilesme surecini cogu doktor anlatmiyor ama agrili ve uzun bir surec sabir istiyor. tum bunlarin sonunda sunu da itiraf etmeliyim ki gogusleriniz kuculunce rahatliyorsunuz, ama yaptirmadan once iyi dusunulmesi gereken bir operasyon! ve serdar eren'i kesinlikle onermiyorum. ben ameliyat olmadan once burdaki konusmalari cok okumustum, umarim bu yorum da birilerine faydali olur

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben bebeğimi hiç emziremedim.emzirebileceğim söylenmişti.göğüslerime birkaç kanaldan süt geldi fakat o kadar.makinelerle sağmaya çalışmama,humana'lar vitamalt'lar içmeme rağmen bebeğime süt veremedim.bebek öncesi çok önemli bir karar.bu konuyu doktoruna sıkı sıkı sor.ben ameliyat olduğumda 18 yaşındaydım 10 sene sonra bebek sahibi oldum bugünkü düşünüş yapıma sahip olsaydım çok detaycı davranırdım.

emzirmek istiyorsan mutlaka bebeğinin doğumundan sonra.

tripcan yazını okuyunca ne kadar üzüldüm anlatamam (hem kendi adıma hem de senin emzirememene) acaba bu durum doktorla alakalı olabilir mi? doktorun kimdi bilmiyorum ama belki o biraz özensiz davranmıştır?? diye aklıma geldi. eğer ameliyat olmakla alakalı bi durumsa ya bebeğimi emziremicem ya da büyük göğüslerle yaşamaya devam edicem sen ameliyattan önce bu konuyu doktorunla konuşmuşmuydun canım?

HMS BANADA MI ÖLE DERLER ACEBA 24 NE KADAR OLUR Kİ DÜŞÜNEMİORUM SİZİN İÇİN SEVİNDİM KARAR VERDİYSENİZ HAYIRLI OLSUN GÜSEL HABERLERİNİZİ DE BEKLİORUZ İNSALAH :13:

Meme dokusunu kaybedersen sonra çok uğraşırsın dedi. Sizin için aynısı olur mu bilemem ama sorarsınınız.bu arada teşekkürler.. Sanırım haftaya Perşembe olacağım. En çok boyun ve sırt ağrılarından kurtulacağına seviniyorum :) Bir de süt kanallarını ben korurum ama iyileşme sürecinde ne olur bilemem emzirme için kesin bir şey söyleyemem dedi ama ben bunu göze aldım. sonuçta şu an çocuktan önce kendi sağlığımı düşünmeliyim.

inşallah bi sorun yaşamassın doktorundan eminsen güveniosan hersey gönlünce olsun canım benim darısı bizlerin başına ben hala bulamadım off bende tek gögüs olsa gider yaptırıdım ücretli ama benim gögüs var karın var bacaklar var bady lift , bacak germe ve liposaksın birde gögüs küçültme dikleştirme oldugu için ücretle bas edemem offf:2:

slm canim; dr baykurt a 2 yil once meme kucultme aml. oldum cok memnunum iyiki olmuşum dr veya aml. Ilgili sorularin varsa cevaplayabilirim

merhaba bende sakarya dayim 2yil once meme kucultme aml.oldum dr arastirirken ilsun hanimla da gorusmustum cok tatli bir bayan. Verdigi fiyat fazla gelmis ve kararimi baykurt bey den kullanmıştım.. aceleyle verilecek bir karar degil diger dr.larla da görüşmenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
merhaba bende sakarya dayim 2yil once meme kucultme aml.oldum dr arastirirken ilsun hanimla da gorusmustum cok tatli bir bayan. Verdigi fiyat fazla gelmis ve kararimi baykurt bey den kullanmıştım.. aceleyle verilecek bir karar degil diger dr.larla da görüşmenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…