- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.621
Canım sen narkozu çıkaramamışsın oda çok zor. Ben ameliyattan sonra kustum sarı bişidi
Benm ameliyat sonram çok rahat geçti ağrım falanda olmadı.
Ameliyatımn 3.günü ewe geldiğimin gecesi karnıma bi yastık koydm yüz üstü yattım :) banyoda göğsümün etrafını lifledimo derece yAni.
doktorunuzun ismini ve maliyetini yazabilir misiniz
Canım sen narkozu çıkaramamışsın oda çok zor. Ben ameliyattan sonra kustum sarı bişidi
Benm ameliyat sonram çok rahat geçti ağrım falanda olmadı.
Ameliyatımn 3.günü ewe geldiğimin gecesi karnıma bi yastık koydm yüz üstü yattım :) banyoda göğsümün etrafını lifledimo derece yAni.
arescim hoşgeldin:)))nasılsın bebek çalışmalarında bırakmıştık seni ne o oldu? Sevgilerteşekür ederim canım en kısa zamanda randevu alıp görüşmeye gideyim insallah ..:13:
Arkadaslar aranızda ismail Kuran a yada Ercan Karacaoğlu na meme küçültme ameliyatı olan var mı?
Memuniyet veya memnuniyetsızliklerinizi paylasırsanız çok memnun olurum. Birde püf noktalarını 😉
Bem ercan beye oldum 17 nisansa cok ta memnunum rahatlıkla tavsiye edebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar bende sakaryada baykurt beyle görüstüm 17 haziranda meme küçülte ameliyatı için randevu aldım ama çok kokuyorum ameliyattan sonra sancım olmaz inş
Ahmet arslan dı. Normal fiyat olarak 4 binlerden bahsetti ama indrdi 2800 e mal oldu. 2gece özel oda ve medical südyenle beraber.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arescim hoşgeldin:)))nasılsın bebek çalışmalarında bırakmıştık seni ne o oldu? Sevgiler
merhaba ben ercan beye meme küçültme oldum,sonrası karın germe lipo geçen haftada kol germe oldumKarşılıklı bir kaç doktorla görüşün en zoru doktor seçimi püf noktası doktorun yaptığı işleri görün aşağı yukarı bir fikir oluşur forumda olan hastası çok öncesi sonrası resimleri var fikir olur belki size
ozohh geçmiş olsun atlatmışsın
Hayırlısı olsun başarılı bir ameliyat dilerim size
Merhaba,benim ölçülerimden aynı sizinkiyle,doktorum göğüs ucunu koruyabilmek için 24'e çekebilirim dedi. Ölçümü de 80'e veya 85'e düşürebilirim dedi. SSK olmadığı için mecbur özelde yaptırmam zaten.
al benden de o kadar almasy.. pişman olmaktan , gögüslerimin bugunku şeklini aramaktan ben de çok korkuyorum ama en büyük korkum da emzirme hususunda. acaba bu ameliyatı olmuş ve bebeğini emzirebilmiş arkadaşlar var mı? onlar da bir şeyler yazsalar keşke.. şuan ilk çocuğumu sıkıntısız emzirebiliyrm ama ameliyat sonrası tekrar çocuk sahibi olursam ne olur diye bir tedirginliğim var tabi. bir de içinime sinen doktoru bulmak da zor olacak gibi görünüyor
arkadaşlar ben çocuk düşünüyorum. sizce doğum yaptıktan birkaç yıl sonra mı ameliyat olmalıyım yoksa gebe kalmadan önce mi? deneyimli bayanlardan yorum bekliyorum, benim çok önemli ve acil. teşekkürler şimdiden.
emzirmek istiyorsan mutlaka bebeğinin doğumundan sonra.
ben bebeğimi hiç emziremedim.emzirebileceğim söylenmişti.göğüslerime birkaç kanaldan süt geldi fakat o kadar.makinelerle sağmaya çalışmama,humana'lar vitamalt'lar içmeme rağmen bebeğime süt veremedim.bebek öncesi çok önemli bir karar.bu konuyu doktoruna sıkı sıkı sor.ben ameliyat olduğumda 18 yaşındaydım 10 sene sonra bebek sahibi oldum bugünkü düşünüş yapıma sahip olsaydım çok detaycı davranırdım.
HMS BANADA MI ÖLE DERLER ACEBA 24 NE KADAR OLUR Kİ DÜŞÜNEMİORUMSİZİN İÇİN SEVİNDİM KARAR VERDİYSENİZ HAYIRLI OLSUN GÜSEL HABERLERİNİZİ DE BEKLİORUZ İNSALAH :13:
meme dokusunu kaybedersen sonra çok uğraşırsın dedi. Sizin için aynısı olur mu bilemem ama sorarsınınız.bu arada teşekkürler.. Sanırım haftaya perşembe olacağım. En çok boyun ve sırt ağrılarından kurtulacağına seviniyorum :) bir de süt kanallarını ben korurum ama iyileşme sürecinde ne olur bilemem emzirme için kesin bir şey söyleyemem dedi ama ben bunu göze aldım.Sonuçta şu an çocuktan önce kendi sağlığımı düşünmeliyim.
slm canim; dr baykurt a 2 yil once meme kucultme aml. oldum cok memnunum iyiki olmuşum dr veya aml. Ilgili sorularin varsa cevaplayabilirimarkadaşlar bende sakaryada baykurt beyle görüstüm 17 haziranda meme küçülte ameliyatı için randevu aldım ama çok kokuyorum ameliyattan sonra sancım olmaz inş
merhaba bende sakarya dayim 2yil once meme kucultme aml.oldum dr arastirirken ilsun hanimla da gorusmustum cok tatli bir bayan. Verdigi fiyat fazla gelmis ve kararimi baykurt bey den kullanmıştım.. aceleyle verilecek bir karar degil diger dr.larla da görüşmenizi tavsiye ederimArkadaşlar merhaba, ben meme küçültme operasyonunu düşünüyorum çünkü aşırı derecede sırt ağrılarım oluyor yıllardan beri toparlayıcı sütyen kullanmaktan bıktım omuzlarım çökme yapıyor artık sıcaklarda pişik olmasıda ayrı bir dert yarın sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde İlsun Özkaya Aka'dan randevu aldım bu konu hakkında tecrübeleri olan arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim
merhaba bende sakarya dayim 2yil once meme kucultme aml.oldum dr arastirirken ilsun hanimla da gorusmustum cok tatli bir bayan. Verdigi fiyat fazla gelmis ve kararimi baykurt bey den kullanmıştım.. aceleyle verilecek bir karar degil diger dr.larla da görüşmenizi tavsiye ederimArkadaşlar merhaba, ben meme küçültme operasyonunu düşünüyorum çünkü aşırı derecede sırt ağrılarım oluyor yıllardan beri toparlayıcı sütyen kullanmaktan bıktım omuzlarım çökme yapıyor artık sıcaklarda pişik olmasıda ayrı bir dert yarın sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde İlsun Özkaya Aka'dan randevu aldım bu konu hakkında tecrübeleri olan arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?