- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.641
Ben burdaki butun yazilari okudum herhalde! 7mayis ta ameliyat oldum .o kadar rahat gecirdimki,keske daha once olsaydim diyorum .2gun hastanede kaldim tabiki agrilarim oldu ama dayanilmiycak agrilar deil kaldiki aciya cok dayaniksizimdir.sirt ustu yatmak daha zor ve iskence gibi ama drenler cikinca cok rahatliyosun.bugun 3 gun evdeyim hic agrim yok doktorum yapip sutyen giydirdi tabi sislerim ve odemlerim var ama dimdik ve kucucuk duruyo ben gaziantepte ertan gunala oldum cok iyive basarili bir doktor bence.herkese tavsiye ediyorum .sorulariniza cvp veririm
ben burdaki butun yazilari okudum herhalde! 7mayis ta ameliyat oldum .o kadar rahat gecirdimki,keske daha once olsaydim diyorum .2gun hastanede kaldim tabiki agrilarim oldu ama dayanilmiycak agrilar deil kaldiki aciya cok dayaniksizimdir.sirt ustu yatmak daha zor ve iskence gibi ama drenler cikinca cok rahatliyosun.bugun 3 gun evdeyim hic agrim yok doktorum yapip sutyen giydirdi tabi sislerim ve odemlerim var ama dimdik ve kucucuk duruyo ben gaziantepte ertan gunala oldum cok iyive basarili bir doktor bence.herkese tavsiye ediyorum .sorulariniza cvp veririm
merhaba arkadaşlar ben de goguslerımden şikayetçiyim 95 e takıyorum tam sutyen olçumu bıle oturtturamadım sırtım çok agrıyo kambur duruyorum kilo alıp vemrkten goguslerımde sarkma oldu bıde bebebek tedvısı için ılaç kullandığımdan göğüslerim dahada çok buyudu ve kılo aldım o yüzdende çok buyuk kıyafetler hep göğüsten dar geliyor bana yardımcı olurmusunuz amalıyat hakkında hiç bır bılgım yok bu zamana kadar sırtım hiç bu kadar ağrımamıştı .amelıyatın zor olduğunu duydum 30 yasındayım eger amelıyat olursam hamıle kalırsam bı sorun oluştururmu ben ıst avrupa yakasındayım yardımcı olursanız sevınırım
merhabalar benimde sıkıntılı göğüs ölçüm
90 e -95 d falan kullanıoyurm
sırt ağrısı ve kamburluk yapıyor
sarkma da var haliyle
devletin karşılaması için ne gerekli bileniniz var mı
ben daha yeni evliyim çocuğum yok
çocuk olduktan sonra emzirebilir miyim ?
Kilo ladığımda ya da doğum yaptığımda yine aşrı derece de büyür mü ?
aynı şikayetler malesef gögüsleri büyük olan herkeste varAvrupa yakasındaysanız bi cerrah paşaya gidip doktorlarla görüşün 95 e diosunuz boğaz çukurunuzn oldugu yerdeki kemiklerden meme basınıza kadar ölçün 38-40 cm arası gelior ise devlet karsılıormus deneyin en azından Bende olmadım daha ameliyat kararda veremedim ama benm 32 cm de kaldıgı için devlet karsılamaz denildi umarım siz işinizi halledebilirsiniz ameliytta cok zor bi ameliyat dgeil abartılacak kadar deil olan cok kişiye sahit oldum en az 1 yada 2 yıl hamile kalmamanız öneriliyor doktorlar tarafından ...
Biliyorum bu konu sizin çok eskinizde kalmış. 3 seneden fazla olmuş siz ameliyat olalı. Herkesin ve sizin de bütün hikayenizi okudum burdan satır satır. Ben de Samsun'dayım ve Lütfi Hocaya muayene olacağım. Sizin son durumunuz nedir acaba?
merhaba bende sakarya dayim 2yil once meme kucultme aml.oldum dr arastirirken ilsun hanimla da gorusmustum cok tatli bir bayan. Verdigi fiyat fazla gelmis ve kararimi baykurt bey den kullanmıştım.. aceleyle verilecek bir karar degil diger dr.larla da görüşmenizi tavsiye ederim[/
Kesinlikle haklısınız banada fazla geldi ilsun hanımın verdiği fiyat peki sizin nasıl oldu baykurt beyi de çok duydum paylaşabilir misiniz
merhaba bende sakarya dayim 2yil once meme kucultme aml.oldum dr arastirirken ilsun hanimla da gorusmustum cok tatli bir bayan. Verdigi fiyat fazla gelmis ve kararimi baykurt bey den kullanmıştım.. aceleyle verilecek bir karar degil diger dr.larla da görüşmenizi tavsiye ederim[/
Kesinlikle haklısınız banada fazla geldi ilsun hanımın verdiği fiyat peki sizin nasıl oldu baykurt beyi de çok duydum paylaşabilir misiniz
Ben baykurt hocayla bayagi bi gorusme yapıp basini agrittim; ) kendisine kulak aml. Oldum ve tanidiklarima da tavsiye ettim. Baykurt hoca fiyat konusunda biraz indirim yapmisti. Medikal sutyen ucretinide ben odedim. 2 yil once sutyene 150tl vermistim. Hoca'dan ben cok mennun kaldim.baska sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Ben baykurt hocayla bayagi bi gorusme yapıp basini agrittim; ) kendisine kulak aml. Oldum ve tanidiklarima da tavsiye ettim. Baykurt hoca fiyat konusunda biraz indirim yapmisti. Medikal sutyen ucretinide ben odedim. 2 yil once sutyene 150tl vermistim. Hoca'dan ben cok mennun kaldim.baska sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Ameliyatı kaça yaptı ve süreci anlatır mısınız özele girdiği için yatak ücreti filan da istiyorlar mı? Bir de memnun musunuz
Ameliyatı kaça yaptı ve süreci anlatır mısınız özele girdiği için yatak ücreti filan da istiyorlar mı? Bir de memnun musunuz
ozelden sorularına cevap verdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?