Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben burdaki butun yazilari okudum herhalde! 7mayis ta ameliyat oldum .o kadar rahat gecirdimki,keske daha once olsaydim diyorum .2gun hastanede kaldim tabiki agrilarim oldu ama dayanilmiycak agrilar deil kaldiki aciya cok dayaniksizimdir.sirt ustu yatmak daha zor ve iskence gibi ama drenler cikinca cok rahatliyosun.bugun 3 gun evdeyim hic agrim yok doktorum yapip sutyen giydirdi tabi sislerim ve odemlerim var ama dimdik ve kucucuk duruyo ben gaziantepte ertan gunala oldum cok iyive basarili bir doktor bence.herkese tavsiye ediyorum .sorulariniza cvp veririm

kaç bedendiniz? şimdi kaç oldu? çok merak ediyorum kaç beden küçültüyorlar. ben de düşünüyorum.

Pinkada merhaba , oncelikle cookk gecmis olsun. meme kucultme icin hangi yontem kullanildi? Kesilerin ne durumda ve izlerle ilgili doktorun ne yorum yapti? Ayrica sigara kullaniyor muydun? Son soru :)) hangi marka sporcu sutyeni aldin?? Cok soru sordum ama gercekten bilgiye ihtiyacim var. Cok kararsizim. Ozellikle teknik konusunda. İzler sorun olabilir... Cvplarin icin simdiden tesekkurler.. Tekrar gecmis olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ters t teknigiyle oldum cunku cok sarkiklardi biri 28cm biri 30cm asadaydi 80 d giyiyodum simdi 80c filan ama cok sisler ve odemler var daha 3.gunum doktorum 75 b olacak dedi bencede bir beden daha kuculecek.sutyeni ben almadim doktorum takti siki tutun ama yumusak bi sutyen.

Arkadaslar,ben sigara icen biriyim ameliyatan iki gun once biraktim doktorum israrla icmemem icin uyardi hala icmedim kesilerin daha cabuk iyi olmasi icin birakmak lazim

Roksincim mrb oncelikle iyi dileklerimi sunuyorum. Umarim basarili gecer. Bence dogru bi karar vermissin ameliyat olup kurtulmak en iyisi. Ozguven dopingi olur. Sen hangi teknige karar verdin? Doktorun mu yonlendirdi? Ben de kesin ameliyat olucam ama teknik konusunda hala kararsizim. Beni agri sizi degil de izler daha cok korkutuyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar benimde sıkıntılı göğüs ölçüm
90 E -95 D falan kullanıoyurm
sırt ağrısı ve kamburluk yapıyor
sarkma da var haliyle
devletin karşılaması için ne gerekli bileniniz var mı
ben daha yeni evliyim çocuğum yok
çocuk olduktan sonra emzirebilir miyim ?
kilo ladığımda ya da doğum yaptığımda yine aşrı derece de büyür mü ?

ben göğüslerimin boyutundan çok memnunum fakat kilo alıp vermekten biraz sarktı ve o "t" şeklinde ki iz olmadan bunun bi çaresi var mı bilen lütfen yardım edin Dikiş izsiz dikleştirme yapan doktor ve yaptıranlar varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar ben de goguslerımden şikayetçiyim 95 e takıyorum tam sutyen olçumu bıle oturtturamadım sırtım çok agrıyo kambur duruyorum kilo alıp vemrkten goguslerımde sarkma oldu bıde bebebek tedvısı için ılaç kullandığımdan göğüslerim dahada çok buyudu ve kılo aldım o yüzdende çok buyuk kıyafetler hep göğüsten dar geliyor bana yardımcı olurmusunuz amalıyat hakkında hiç bır bılgım yok bu zamana kadar sırtım hiç bu kadar ağrımamıştı .amelıyatın zor olduğunu duydum 30 yasındayım eger amelıyat olursam hamıle kalırsam bı sorun oluştururmu ben ıst Avrupa yakasındayım yardımcı olursanız sevınırım

çok geçmiş olsun darısı olmak isteyenlerin başına...

aynı şikayetler malesef gögüsleri büyük olan herkeste var Avrupa yakasındaysanız bi cerrah paşaya gidip doktorlarla görüşün 95 e diosunuz boğaz çukurunuzn oldugu yerdeki kemiklerden meme basınıza kadar ölçün 38-40 cm arası gelior ise devlet karsılıormus deneyin en azından Bende olmadım daha ameliyat kararda veremedim ama benm 32 cm de kaldıgı için devlet karsılamaz denildi umarım siz işinizi halledebilirsinizameliytta cok zor bi ameliyat dgeil abartılacak kadar deil olan cok kişiye sahit oldum en az 1 yada 2 yıl hamile kalmamanız öneriliyor doktorlar tarafından ...

devletin karsılaması için memedeki sarkmanın 40 cm olması gerekiormus bogaz cukurunuzn oldugu kısmdaki kemikten baslayıp meme basına kadar ölçün ..emzirme konusnda da bildigm kadarıyla doktorunuz daha iyi bilgi verir süt kanları korunarak normalde küçültülüor gerci ama kısmet doktorun ustalıgı vs vs bisürü etken var

Cok tsk ederim yardimin icin kesin benim o kadar vardir ölçüsü baya buyuk ve sarkti 1 .2 sene uzun bir surec ins bir an önce hamile kalmam lazim ameliyatlara aliskinim:) ama netten baktim zor görünüyor cnm tatli degildir .şimdiden fikir amacli dr a gideyim diyorum plastik.cerraha gitmem lazım dimi

lütfi hoca doğru tercih,ben hayli memnunum izlerim çok silikleşti neredeyse yok.i tekniğinden kalma kabarıklık var oda göğüs altında düşün bikini giyiyorum problem olmuyor.küçük bir şey.lütfi hoca kişilik olarakta çok iyi bir insandır.geçenlerde hafif bir şişlik hissettim kontrol ederken gideyim genelcerraha dedim dr.meme küçültme ameliyatı oldumdeddim.doktorunuz çok iyi iş çıkarmış dedi,lütfi hocanın öğrencileride hoca çok iyi iş çıkardı diyorlardı bana.utanırdım ama onlar tıp,estetik ve teknik açıdan beğeniyorlardı.merak eden çok yakınım olanlara gösteriyorum vay kız göğsü gibi diyorlar izleri nerde diye soruyorlar.içini ferah tut ameliyat sonrası bana verilen ağrı kesiiciyi dahi kullanmadım.hiç ağrım olmadı tabi bünyeye bağlı olabilir benim canım katıdır umarım doğru kararlar verir sende yükünden kurtulursun.

Bir arkadaşım olmuştu oda Moda editörünün tavsiyesi üzerine olmuştu, memnun kalmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…