Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba bayanlar bende gögüslerimi kücüttürmeye karar verdim cuma günü doktor amelyat için gün vericek biraz endişelerim var amelyat olan arkadaşlar bana bilgi verirlerse cok memnun olurum daha sonra bne gibi sıkıntısı oluyor cevremde kimse istemiyor ama ben karar verdim kesinlikle amelyat olucam

Eline bir ip al iki ucuna 1,5 litrelik su şişeleri bağla ve çevrendekilerin boynuna as bakalım kaç dakika ya da saat durabilecekler :)) yüklerinden kurtul pişman olmayacaksın çektiklerine deyecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaman yaklaştıkça korkamaya başladım

Iyi dileklerin için çok teşekkürler.. Umarım sende bir an önce kararını verip istediğin fiziki görünüme kavuşursun.

Bu sabah ameliyata gireceğim.. Dr. Mehmet reis Ankara Acıbadem 'de ameliyat olacağım. Burada bilgi paylaşımı yapıp beni cesaretlendiren herkese çok teşekkürler. :)

çok araştırıyorum ama bütün doktorlar muayene ücreti istedikleri için hepsine gidemiyorum ki... en iyisini bulmak lazım, Onur Erol'un videosunu gördüm meme ucundan iple dikleştirme yapıyormuş bu şekilde de "T" şeklinde ki o iz kalmıyormuş, ama çok pahalı geldi muayene ücreti. Yani emin olamadan o para sokağa atılamaz bence ve çok kafam karışık hemen olmak istiyorum çünkü 95- d ve de çok kilo alıp vermem yüzünden sarkmaya başladılar... Bu çok moral bozucu ve sırt ve boyun ağrıları da cabası. Her şey bir yana sarkık olmasına tahammül edemiyorum.

O "T" şeklinde ki iz oluşmadan göğüs dikleştirme ameliyatı olan var mı ya da bilgisi olan lütfen yardım ediiiiiiiiiiiiiiiin : (

Bu sabah ameliyata gireceğim.. Dr. Mehmet reis Ankara Acıbadem 'de ameliyat olacağım. Burada bilgi paylaşımı yapıp beni cesaretlendiren herkese çok teşekkürler. :)

pinkpolka çook geçmiş olsun canım umarım her şey iyi geçmiştir. ilk fırsatta bize detayları yazmayı unutma darısı başımıza. ..

Mrb 15 Mayıs itibariyle küçültme ameliyatımı olmuş durumdayım şimdilik iyiyi sıkıntı felaket acılar çekmedim ama dikişler nasıl iğleşcek bilemiyorum :&

Hanimlar meraba.ankarayim ogrenci ve bekarim.meme kucultme ameliyati olmak istiyorum.cok sikintilarim var cunku bu konuda.birileri bana yardimci olabilirmi? Süt bezlerime zarar verilirmi? Cocuguma sut verememekten cok korkuyorum ama agrilarim da cok.ve goruntu..istedigim seyleri giyemiyorum.ne yapicam bilmiyorum.ne olur yardim edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bana ulasabilir misin?

Bana yardim edebilecek birileri yokmu iki yil once ankara gazi üni hastanesinde memelerime ultrason cekildi ve ameliyat gunu verildi.fakat ben korkudan gidemedim.ama su ara yine takmis durumdayim.yaza dogru hep boyle oluyo galiba.süt bezlerime zarar gelirmi.ben cocuguma sut vermek istiyorum.bekarim.izler cok mu korkunc gorunucek? Tekrar gidip ameliyat oluyummu bilemiyorum.

merhaba size mesaj atmaya çalıştım ama atamadım :) size bir kaç sorum olacaktı. bende devlette olacağım. ve doktorum bana yaklaşık 3,5 kg falan almamız gerekli dedi fakat meme ucu his kaybı ihtimali çok yüksek. sizde de bu sıkıntı var mı?

slm arkadaslar bende butun muaynelerimi oldum benım tek sıkıntım sekerımın olması sekerim son15 gundur normal seyrediyor doktorum yenıden tahlıl istedi eger sonuc istedigimiz gibi cikarsa 1 hafta 10 gun icinde bende ameliyat olucam insllh doktorum bana kesinlikle yatmak yok dedi hastaneden cıktıktan sonra yatmanı istemiyorum dedi tabi kendini yormayacaksın agır kaldırmayacaksın bi müddet diyo umarım hersey yolunda giderde bende bir an önce kurtulurum

slm cnm son durumun nasıl umarım en kısa zamanda bende ameliyatımı olucam sekeri dengelemeye calısıyoruz doktorum sekerin dengelenmezse yaraların iyileşmez dedi umarım hersey yoluna girerde bir an önce olurum

Canım ben süperim :)
Ameliyetımı oldum istediğim kıyafeti giyiyorum ooo biçim südyenler takıyorum ama geleyim asıl sorunuma "iz"
Şuan ki tek sorunum iz ve sol göğüs ucum. Arada sol göğüs ucum içine çöküyo :) o okadar önemli değil ama izler beni rahatsız ediyo. Arada belirsiz oluyo arada kızarıyo.
Hiç düşünmeden ameliyatını ol derim.
Ameliyt sonrası hiç sorun çekmedim ağrım dahi olmadı. En önemlisi doktoruna güvenmen...

slm cnm son durumun nasıl umarım en kısa zamanda bende ameliyatımı olucam sekeri dengelemeye calısıyoruz doktorum sekerin dengelenmezse yaraların iyileşmez dedi umarım hersey yoluna girerde bir an önce olurum

Canım alıntı yapmayı unutmuşum :)) üsteki msjım sana cvp

sagolsun doktorum beni cok rahatlattı ya maltepe universite hastanesinde tayfun aköz bey e olmayı dusunuyorum yarın tahlil yaptıracagım pazartesi sonucları doktoruma göndercem ona göre gun verecek kesin kararımı verdim artık bende rahatlamak istiyorum cok cok sevindim senin adına evlimiydin sen ben 37 yasında 2 cocuk annesiyim doktorum yasın genc belki cocuk olur ihtimaline karsı sut bezelerinin bir miktarını koruyacagız dedi

Olasi ihtimal oldugu icin demislerdir belki herkesde farkli oldugu icin benim sag ucu cok hassas sol biraz daha his az ama var zaten her sekilde tam oturmasi 1yil diyolar olculeriniz tam nedir benim gogus ucu yama olmadi doktorum ucunu koruyarak yapti cikarilip dikilen yontemlerde his kaybi oluyormus diye yorumlarda okuyorum sizede hayirlisiyla o yukten kurtulmanizi diliyorum inanin cok hafifliceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…