- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #15.661
Ben baykurt hocayla bayagi bi gorusme yapıp basini agrittim; ) kendisine kulak aml. Oldum ve tanidiklarima da tavsiye ettim. Baykurt hoca fiyat konusunda biraz indirim yapmisti. Medikal sutyen ucretinide ben odedim. 2 yil once sutyene 150tl vermistim. Hoca'dan ben cok mennun kaldim.baska sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Ben özelden mesaj atamıyorum size..
Eline bir ip al iki ucuna 1,5 litrelik su şişeleri bağla ve çevrendekilerin boynuna as bakalım kaç dakika ya da saat durabilecekler :)) yüklerinden kurtul pişman olmayacaksın çektiklerine deyecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah bi sorun yaşamassın doktorundan eminsen güveniosan hersey gönlünce olsun canım benim darısı bizlerin başına ben hala bulamadım off bende tek gögüs olsa gider yaptırıdım ücretli ama benim gögüs var karın var bacaklar var bady lift , bacak germe ve liposaksın birde gögüs küçültme dikleştirme oldugu içinücretle bas edemem offf:2:
Bu sabah ameliyata gireceğim.. Dr. Mehmet reis Ankara Acıbadem 'de ameliyat olacağım. Burada bilgi paylaşımı yapıp beni cesaretlendiren herkese çok teşekkürler. :)
pinkpolka çook geçmiş olsun canım umarım her şey iyi geçmiştir. ilk fırsatta bize detayları yazmayı unutmadarısı başımıza. ..
arkadaşlar ben de gögüs küçültme ameliyatı olucam yaşım 24 bekarım kırıkkalede tıp fakültesinde olucem heyetten perşembe sonuç cıkıcak doktor heyet raporun onaylanır dio d kap kullanıorum 110 beden gögüslerim 19agustosa ameliyat günü verdi doktor ama korkularım var iyileşme süreci ne kadar zamanda olur sehir dışında okuorum 15eylülde okul acılıo o zamana agrım kalır mı izler nasıl oluyor tert t şeklinde acıcagını söledi doktor gögüs ucunda iz kalıyor mu çirkin bi görüntü olsun istemiorum bi korkum da süt bezleri cok zarar görüyor mu ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ares arkadasm soyledigin fiyatlar cok bende cok arastirdim ozelede gittim dr bana meme uclarini kaybedebilrsin dedi bide dalga gecer gibi neyapcan bu yastan sonra dedi yasimda 37 yani sanki 70 -80 nim.sonra bi tanidigim olmustu onun tavsiyesiyle bu doktra gittim 3,100 gr alindi benden.dikislerim acildi sigara kullanalarda oluyomus ameliyattan once biraktim cokta icmiyodum ama buda benim sansm doktorm devlet ama hic bi zaman ne bi asistan nede bi hemsireye birakti beni her zaman kendi ilgileniyor nezaman arasam ne sorsam cevap veriyor .tam gecmesede suan bile cok rahatladim keske daha once olsaymisim diyenlerdenim
canım az cesaretlen gerisi kolay... ben hastanede 2gece kaldım ve tek sorun direnler
taburcu olduktan sonra sargılar çıkıyor ve medical südyen takılıyor. hiç sorunum yok iyiki ameliyat olmuşum diyorum keşke daha önceden olsaydım. öyle güzel bişi ki istediğin penyeyi südyeni kullanabilmek
slm cnm son durumun nasıl umarım en kısa zamanda bende ameliyatımı olucam sekeri dengelemeye calısıyoruz doktorum sekerin dengelenmezse yaraların iyileşmez dedi umarım hersey yoluna girerde bir an önce olurum
Canım ben süperim :)
Ameliyetımı oldum istediğim kıyafeti giyiyorum ooo biçim südyenler takıyorumama geleyim asıl sorunuma "iz"
Şuan ki tek sorunum iz ve sol göğüs ucum. Arada sol göğüs ucum içine çöküyo :) o okadar önemli değil ama izler beni rahatsız ediyo. Arada belirsiz oluyo arada kızarıyo.
Hiç düşünmeden ameliyatını ol derim.
Ameliyt sonrası hiç sorun çekmedim ağrım dahi olmadı. En önemlisi doktoruna güvenmen...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba size mesaj atmaya çalıştım ama atamadım :) size bir kaç sorum olacaktı. bende devlette olacağım. ve doktorum bana yaklaşık 3,5 kg falan almamız gerekli dedi fakat meme ucu his kaybı ihtimali çok yüksek. sizde de bu sıkıntı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?