- 25 Ekim 2014
- 48
- 2
- 98
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.761
Cnm ben kontrole gittiğimde 90dd ölülerin var dedi ben aylin karanlıka gittim sen kime ameliyat oldunBenim meme cok sarkikti ilk amac diklestirme 85 takiyordum sarkk olduğu için büyük de gözüküyor tabi şimdi 80b medikal sutyen takıyorum iste dedigine gore 500 gr aldım dedi gerçi evraklar yanında degildi öyle hatırlıyorum dedi yani senin peki ?
canım çok sağol bilgi için,netten alıyoruz randevuyu değilmi? Bende en kısa zamanda gideceğim.Canım selam teşekkürler öncelikle, hayırlısı olsun bende emzirmeyi kestikten 6 ay sonra gittim ama dr için galib açok önemli değil yine de bilgi veriyor ben karın germe ameliyatı ile fiyat aldım 2.ameliyat önemli bu nedenle fiyTı indiriyorlar Fiyatı Mustafa bey ile değil muhasebe ile görüşüyorsun 4750dedi son ama gögüse alınan parça vs bunlar çok etken bilgin olsun
Pazarlıkla 4,5 yaptırdım senin durumuna göre bakarsın daha ucuz yaparlar bu arada muayene ücretsiz ya inanılmaz bir adam her gittiğinde ilk defa gidiyormuşsun gibi ilgili her defasında oturup üşenmeden anlatıyor rahatlatıyor
Mutlaka ön görüşmeyi ertelemeden git derim 2 dr daha var Naci bey ve Yrd.Dç.var Bülent bey ama ben Mustafa beyi istedim :)o kadar korkuyordum ki 1,5ay düşündüm boşuna beklemişim :) umarım seninde istediğin gibi olur
Merhabalar. Bende, Kocaeli de Op. Dr. NurgüL Altuntaş a meme küçültme ameliyatı oldum. Uzun yıllar boşa taşımışım o kadar yükü bedenimde. Bir çok doktor araştırması yaptım. Nurgül hanım ile, uzun uzun ameliyat öncesi konuşmaları gerçekleştirdik. Bütün sorularıma yanıt alabildim. Ve dolayısıyla güven verdi. Hastanede bir gece kaldım, hiç ağrım olmadı. Direnlerim alındı ve taburcu oldum. Bende hiç morarma olmadı. Şişliklerimde 2 hafta içinde indi.
Doktor asu deniz çevre hastanesinde oldum cok rahat bi süreç yaşadım onunla ilgili sorun yok bi 2 3 gun agir agir sonra 10 gun sonra is başı yaptım yani seninki baya büyükmus anladigim . Cok değil ya biraz daha küçük olmasini istiyorum ben ama :) evlenince çocuktan sonra mi yapsam oda 3 5 yil sürerCnm ben kontrole gittiğimde 90dd ölülerin var dedi ben aylin karanlıka gittim sen kime ameliyat oldun
Önerin için teşekkür ediyorum... fiyat konusundada bilgi verirmisin acaba... ne zaman ameliyat oldun ne kadara çıktı en azından aşağı yukarı benimkide öyle çıkacaktır diye düşünebilirim...sarkik ve buyuk gogsunuz varsa tereddüt etmeden olun derim bnm doktorum fatih dagdelendi ve gercekten sonuc mukemmel
Fatih bey ile ben 3 ay önce görüştüm 2750 € istediler. 2 hafta önce ameliyatımi oldum farklı bir doktora sonuç çok iyi hayatım boyunca ne çok yük taşimisim boşuna :)Önerin için teşekkür ediyorum... fiyat konusundada bilgi verirmisin acaba... ne zaman ameliyat oldun ne kadara çıktı en azından aşağı yukarı benimkide öyle çıkacaktır diye düşünebilirim...
Canım bende samsun araştırma hastanesinde ücretsiz oldum.seninle aynı düşüncedeyim bu durum Sağlığımı bozuyor ve tedavi amaçlı bu operasyonu oluyorum neden ücret ödeyeyim ki. 5 Kasım da oldum 2 hafta olucak ve cok iyi gerçekten birde dikisler eriyip düzelince harika olacak. Doktorum harika çıktı :)Arkadaslar ben bedava olucam ameliyatimi hemde üniversite hastanesinde.yani bizim sagligimizi bu kadar olumsuz yonde etkiliyorsa neden para ödeyelim.sahsen ben odemek istemedim.birazda sans isi oldugunu anladim.bedava yaptiripta muhteşem sonuclar alanlar gordum 8 bin lira veripte pisman olanlari da gordum.iyice araştırın derim.
teşekkür ederim canım sanada çook geçmiş olsun... inşallah herhangi bir sorun yaşamadan çabucak iyileşirsin... yeni görünümünün tadını çıkartırsın...Fatih bey ile ben 3 ay önce görüştüm 2750 € istediler. 2 hafta önce ameliyatımi oldum farklı bir doktora sonuç çok iyi hayatım boyunca ne çok yük taşimisim boşuna :)
Teşekkür ederim canim :!teşekkür ederim canım sanada çook geçmiş olsun... inşallah herhangi bir sorun yaşamadan çabucak iyileşirsin... yeni görünümünün tadını çıkartırsın...
canım ölçülerin neydi kaç cm geldide bedva oldun,bende arastırma hastanesine gittim 32 cmye rapor veriyorlarmış,benimki kendim ölçtüm 34 geliyor,erkek dr olduğu için ölçtürmemiiştim,çarşamba randevu aldım araştırmaya,ölçtürüp biçtircem bakalım rapor çıkacakmı fiyat ne diyecekler,araştırma çok yoğunmuş,hemşire arkadaşım çalışıyor,200 kişi varmış sırada haftada 2ameliyat oluyormuş.benim haziranda olmam lazım sonrasında yanıma kimseyi bulamam,araştırma olmasa mustafa keskin beye gideceğim bakalım hayırlısı...Arkadaslar ben bedava olucam ameliyatimi hemde üniversite hastanesinde.yani bizim sagligimizi bu kadar olumsuz yonde etkiliyorsa neden para ödeyelim.sahsen ben odemek istemedim.birazda sans isi oldugunu anladim.bedava yaptiripta muhteşem sonuclar alanlar gordum 8 bin lira veripte pisman olanlari da gordum.iyice araştırın derim.
Cnm tekrar geçmiş olsun ama merak etme zamanla normale döner benim 10gun sonra üç ay olucak benim sağ gogsum problemliydi anca kendine geliyo ama sol gogsum 1 ay sonra normale döndü sabret biraz hersey istedigin gibi olur insllhbayanlar ben ameliyat olali 10 gun oldu.ama bu sislikler ne zamn tam olarak iniyor.sanki gogusler onden cok guzel boyutta duruyo lakin yanlari yayvan geliyo gozume:\normal mi?yanlari irice.deneyimli arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Cnm tekrar geçmiş olsun ama merak etme zamanla normale döner benim 10gun sonra üç ay olucak benim sağ gogsum problemliydi anca kendine geliyo ama sol gogsum 1 ay sonra normale döndü sabret biraz hersey istedigin gibi olur insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?