Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cnm ben kontrole gittiğimde 90dd ölülerin var dedi ben aylin karanlıka gittim sen kime ameliyat oldun

canım çok sağol bilgi için,netten alıyoruz randevuyu değilmi? Bende en kısa zamanda gideceğim.

Merhabalar. Bende, Kocaeli de Op. Dr. NurgüL Altuntaş a meme küçültme ameliyatı oldum. Uzun yıllar boşa taşımışım o kadar yükü bedenimde. Bir çok doktor araştırması yaptım. Nurgül hanım ile, uzun uzun ameliyat öncesi konuşmaları gerçekleştirdik. Bütün sorularıma yanıt alabildim. Ve dolayısıyla güven verdi. Hastanede bir gece kaldım, hiç ağrım olmadı. Direnlerim alındı ve taburcu oldum. Bende hiç morarma olmadı. Şişliklerimde 2 hafta içinde indi.

Tesekkür ediyorum. Ben ameliyat olduğumda Nurgül hanim, seka devlet hastanesinde görev yapiyordu. Oradan ayrildigini duydum. 3500 gibi bir ödeme yapmistim hastaneye

Cnm ben kontrole gittiğimde 90dd ölülerin var dedi ben aylin karanlıka gittim sen kime ameliyat oldun
Doktor asu deniz çevre hastanesinde oldum cok rahat bi süreç yaşadım onunla ilgili sorun yok bi 2 3 gun agir agir sonra 10 gun sonra is başı yaptım yani seninki baya büyükmus anladigim . Cok değil ya biraz daha küçük olmasini istiyorum ben ama :) evlenince çocuktan sonra mi yapsam oda 3 5 yil sürer

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, yeni üye olduğum için site içi kullanımı hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim.. fakat benimde en büyük sorunum göğüslerim... uzun zamandır küçültmeyi düşünüyordum... fakat son zamanlarda artık iyice kararımı verdim ve istiyorum... jinekoloji doktoruma sorduğumda bana Dr. Naci Çelik' i önerdi fakat bugün kendisini aradığımda bilgi almak amaçlı bir bayanla görüştüm. sanıyorum yardımcısıydı ve bana göğüs küçültme ameliyatlarının 8.000 TL ve 12.000 TL arasında değişmekte olduğunu söyledi... internetten araştırdığım kadarıyla 4.000TL 5.000 TL fiyatlar görüyorum sizlerden de o fiyatlara yakın iyi bir doktor tavsiyesi beklemekteyim... Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim....

sarkik ve buyuk gogsunuz varsa tereddüt etmeden olun derim bnm doktorum fatih dagdelendi ve gercekten sonuc mukemmel

sarkik ve buyuk gogsunuz varsa tereddüt etmeden olun derim bnm doktorum fatih dagdelendi ve gercekten sonuc mukemmel
Önerin için teşekkür ediyorum... fiyat konusundada bilgi verirmisin acaba... ne zaman ameliyat oldun ne kadara çıktı en azından aşağı yukarı benimkide öyle çıkacaktır diye düşünebilirim...

Önerin için teşekkür ediyorum... fiyat konusundada bilgi verirmisin acaba... ne zaman ameliyat oldun ne kadara çıktı en azından aşağı yukarı benimkide öyle çıkacaktır diye düşünebilirim...
Fatih bey ile ben 3 ay önce görüştüm 2750 € istediler. 2 hafta önce ameliyatımi oldum farklı bir doktora sonuç çok iyi hayatım boyunca ne çok yük taşimisim boşuna :)

Arkadaslar ben bedava olucam ameliyatimi hemde üniversite hastanesinde.yani bizim sagligimizi bu kadar olumsuz yonde etkiliyorsa neden para ödeyelim.sahsen ben odemek istemedim.birazda sans isi oldugunu anladim.bedava yaptiripta muhteşem sonuclar alanlar gordum 8 bin lira veripte pisman olanlari da gordum.iyice araştırın derim.

Canım bende samsun araştırma hastanesinde ücretsiz oldum.seninle aynı düşüncedeyim bu durum Sağlığımı bozuyor ve tedavi amaçlı bu operasyonu oluyorum neden ücret ödeyeyim ki. 5 Kasım da oldum 2 hafta olucak ve cok iyi gerçekten birde dikisler eriyip düzelince harika olacak. Doktorum harika çıktı :)

Fatih bey ile ben 3 ay önce görüştüm 2750 € istediler. 2 hafta önce ameliyatımi oldum farklı bir doktora sonuç çok iyi hayatım boyunca ne çok yük taşimisim boşuna :)
teşekkür ederim canım sanada çook geçmiş olsun... inşallah herhangi bir sorun yaşamadan çabucak iyileşirsin... yeni görünümünün tadını çıkartırsın...

bayanlar ben ameliyat olali 10 gun oldu.ama bu sislikler ne zamn tam olarak iniyor.sanki gogusler onden cok guzel boyutta duruyo lakin yanlari yayvan geliyo gozume:\normal mi?yanlari irice.deneyimli arkadaslar bilgi verirse sevinirim.

canım ölçülerin neydi kaç cm geldide bedva oldun,bende arastırma hastanesine gittim 32 cmye rapor veriyorlarmış,benimki kendim ölçtüm 34 geliyor,erkek dr olduğu için ölçtürmemiiştim,çarşamba randevu aldım araştırmaya,ölçtürüp biçtircem bakalım rapor çıkacakmı fiyat ne diyecekler,araştırma çok yoğunmuş,hemşire arkadaşım çalışıyor,200 kişi varmış sırada haftada 2ameliyat oluyormuş.benim haziranda olmam lazım sonrasında yanıma kimseyi bulamam,araştırma olmasa mustafa keskin beye gideceğim bakalım hayırlısı...

bayanlar ben ameliyat olali 10 gun oldu.ama bu sislikler ne zamn tam olarak iniyor.sanki gogusler onden cok guzel boyutta duruyo lakin yanlari yayvan geliyo gozume:\normal mi?yanlari irice.deneyimli arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Cnm tekrar geçmiş olsun ama merak etme zamanla normale döner benim 10gun sonra üç ay olucak benim sağ gogsum problemliydi anca kendine geliyo ama sol gogsum 1 ay sonra normale döndü sabret biraz hersey istedigin gibi olur insllh

yayvanlar,biilmiyorum insallah istedigim gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…