• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖĞÜS KÜÇÜLTME DENEYİMLERİM

Arkadaşlar selam herkese geçmis olsun daha yeni rahmim yumurtalarim alindi , 1 aylik:)zor surec ancak meme amelyati bir tik daha rahat diye dusundugumden buna öncelik tanidim.1.65 boyum kilom 68 /70 arasi gidip geliyor.85 b sirt agrilarim surekli kontrol edilen meme kitlelerim yuzunden artik catladim .
Benim sorumlarim sunlar idrar icin mesaneye sonra takiliyor mu ? Rahim amelyati sonrasi idrar yolu enfeksiyonu cok kotu oldum , o nedenle cok cekiniyorum diren herhalde gogus bolgesine takiliyor degil mi?
Geçmiş olsun , diren göğüs altına takılıyor, sonda takılmıyor

Küçük derken Biraz yaygın geniş ama düz gibi geliyor şuan gözüme
Düz değildir sanırım size öyle geliyordur doktorunuz ne diyor , ödem geçmesi iki, üç ayda bazı kişilerde altı ayı buluyor

Merhaba. Bende olalı tam 2 ay oldu. İlk zamanlarki o ödem yok tabi ama hala ödem olan yerleri var.ameliyat sonrası daha dik ve büyüktü benimki sanki. Gerçi benim cildim çok ince o yüzden hemen kendini salıyor.ama düzlük Gb bir his olmadı bende korseden size öyle geliyor olabilir mi

• Beğen
Reactions: Rhh
Merhaba. Bende olalı tam 2 ay oldu. İlk zamanlarki o ödem yok tabi ama hala ödem olan yerleri var.ameliyat sonrası daha dik ve büyüktü benimki sanki. Gerçi benim cildim çok ince o yüzden hemen kendini salıyor.ama düzlük Gb bir his olmadı bende korseden size öyle geliyor olabilir mi
Merhaba ödem geçince çok mu küçülme oluyor.az bir küçülme mi .yani bana arası çok açık geldi ama geniş yanlara ve koltuk altına doğru bilmiyorum belkide alışmadığım için öyle geliyor da olabilir

Merhaba ödem geçince çok mu küçülme oluyor.az bir küçülme mi .yani bana arası çok açık geldi ama geniş yanlara ve koltuk altına doğru bilmiyorum belkide alışmadığım için öyle geliyor da olabilir
Sizin daha tam olarak gözünüz bile alışmamıştır bide korse etkisiyle basık ve düz Gb geliyor insana.ama aslında daha da küçülme Gb değilde ödem gidince şeklini alıyor daha çok.

Genişlik dediğiniz ödemdir büyük ihtimalle , bide arkadaşın dediği gibi gözünüz alışmamıştır, bide arası çok açık demişsiniz oda küçüldüğü içindir canınızı sıkmayın , doktorunuz ne diyor

Düz değildir sanırım size öyle geliyordur doktorunuz ne diyor , ödem geçmesi iki, üç ayda bazı kişilerde altı ayı buluyor
Doktorum öncec yaptım dedi bugün sorunca tekrar hatta c den az daha büyük dedi yatarken bakarken öyle görünür sana ayakta bak falan dedi

Arkadaşlar selam herkese geçmis olsun daha yeni rahmim yumurtalarim alindi , 1 aylik:)zor surec ancak meme amelyati bir tik daha rahat diye dusundugumden buna öncelik tanidim.1.65 boyum kilom 68 /70 arasi gidip geliyor.85 b sirt agrilarim surekli kontrol edilen meme kitlelerim yuzunden artik catladim .
Benim sorumlarim sunlar idrar icin mesaneye sonra takiliyor mu ? Rahim amelyati sonrasi idrar yolu enfeksiyonu cok kotu oldum , o nedenle cok cekiniyorum diren herhalde gogus bolgesine takiliyor degil mi?
Sonda taktırıp taktırmamak size kalmış açıkçası ama 1 geceliğine taktırırsanız rahat edersiniz. Çünkü vücuda çok serum veriliyor her dakika yataktan tuvalete kalkıp yatmak zor olabilir

Evet her iki göğsünüzden birer tane olmak üzere diren takılıyor hiç rahatsızlık verici veya can acıtıcı bir şey değil iki gün bilemediniz maksimum üç günde çıkıyor zaten

Küçük derken Biraz yaygın geniş ama düz gibi geliyor şuan gözüme
Hiç merak etmeyin bana doktorum demişti ki bir dönem kare şeklinde bile görebilirsin hiç panik yapma birinci aydan itibaren ödemler çözülmeye başlıyor üçüncü ayda nihai sonucu görür süryen bedeninin netleşmiş olur demişti ama tabii ki altıncı ve esas işin bitimi bir sene

Benim de meme küçültme ile beraber dikleştirme de yapan arkadaşlara bir sorum olacak

Cilt üzerinde Eriyen dikiş kullanıldı 22 günlük olduğum için kaynarken haliyle gerilmeler oluyor ama esas sıkıntın iç dikişlerle
İç dikişler dikleştirmek için ve hiçbir zaman sarkması için erimeyen dikişlerle yapılmış ve şu an onların gerginlikleri yüzünden dik duramıyorum
Başına gelen oldu mu?

Doktora sordugumda da bu iç dikişler gevşemeyecek vücudun buna alışacak dedi

Bana dirensiz meme diklestirme ve küçüktme yapıldı.dikişlerim cok zor iyileşti.gercek boyutu bulması 1 yılı buluyor

Bana da diren takılmadı sonda sadece ameliyat esnasında takılmış. Narkoz etkisi geçince ayağa kalkıp tuvalete gitmek bende çok sıkıntı yaratmadı. Sadece bende çok fazla dik duramıyorum dikişlerden dolayı.

Bana da diren takılmadı sonda sadece ameliyat esnasında takılmış. Narkoz etkisi geçince ayağa kalkıp tuvalete gitmek bende çok sıkıntı yaratmadı. Sadece bende çok fazla dik duramıyorum dikişlerden dolayı.
Ne zaman ameliyat oldunuz

Ne Aman ameliyat oldumuz acaba

Geçen hafta Salı oldum ameliyatı
Ooo şimdiden geçmiş olsun inşallah tüm süreç sonunda istwdiğiniz görüntüye ulaşmış olursunuz 🙏

Aman dikkat kollarınızı kullanın benim çok kullanmadığım bir omuzumda donuk omuz başlangıcı var

Ooo şimdiden geçmiş olsun inşallah tüm süreç sonunda istwdiğiniz görüntüye ulaşmış olursunuz 🙏

Aman dikkat kollarınızı kullanın benim çok kullanmadığım bir omuzumda donuk omuz başlangıcı var
Teşekkür ederim dikkat etmeye çalışıyorum. Yatarken bile 45 derecelik pozisyonda uyuyorum. Doktorum dediğinden daha küçük yapmış sağolsun benim açımdan çok iyi bir durum oldu bu.

Gün geçtikçe daha mı büyük görünecek şuan bana da sanki biraz fazla küçültmüş gibi geldi 5.günümdeyim cevabınıza ihtiyacım var
Ayna da ödemli göğüslwrinizi görünce küçük gibi görünüyorlar ama yandan fotosunu çekerseniz daha gerçekçi bir görüntü oluşuyor. İçinizi ferah tutun ben küçük oldu diye 1 gece oturup ağlamıştım bu ne böyle erkek çocuğu oldum diye. Meğer olmamışım yandan bakınca anladım

arkadaşlar benim bugün itibarıyla 22 gün önce meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı yapıldı
Boyum 163 kilom 64 kg önceki göğüs ölçüm 80 F idi
Şimdi göğsüm 80 B kap oldu sanırım. 1570 gr doku çıkarıldı benden
Ödem ilacına 1 hafta sonra başlatıldım sabah akşam içmeme rağmen hala epey ödemliyim
10 gün sonra ameliyat bantlarını çıkarttılar ve baticonla hergün pansuman yaptım. Ters T dikiş birleşiminde tek dikiş arması olmuş gibiydi ama akıntı yoktu, düzenli pansuman ve hijyenle 1 hafta sonra kapandı. 20. Gün itibariyle de fito krem ike sabah akşam dikişlere pansuman yapıyorum. Bir meme başında aşırı hassasiyet diğerinde ise hiç his yok. Doktora göre büyük ihtimal gelirmiş. Yaşım büyük olduğu için emzirme vb dertlerim yok açıkçası . Eğer his geri gelmezse tek sorun üşüyünce bir memem dikleşecek diğeri sönük kalacak.
Bu arada bazı sıkıntılarım var tabi. 1-) eriyen dikiş yapılmış çok kasıyor
Hareket ve dik durma yeteneğini kaybettim neredeyse e bu da postür bozukluğu malesef
2-) dikleştirme sağlam olsun geriye meme sarkma yapmasın diye kalıcı sabit dikişlerle dokular kemik sıyırarak dikilmiş. Bildiğiniz son 5 gündür iman tahtası dediğimiz yerde kemik sızısı var ama öyle böyle değil

Aranızda bunu yaşanayınınız var mı acaba ?

Benim de çok uyuşma oluyor kolumda hareket ettirmek lazım demek .bir de bu emboli çorabı ne kadar a kadar kaldı ayağınızda benim 6 günüm dikişler alımınca çıkarırsın dedi asistan doktor

Back
X