A
agnosi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ben koltuk altını 3 seansta bitirdim. kontrollerle beraber 6kez gitmiş oldum. şimdi göğüs bölgesine başlıycam ama burada yazılanlar şüphelendirdi beni. alexandrite kullanıyo benim gittiim mekan. kesin sonuç alan var mı bu makinayla ve kaç seansta?? teşekkürler..
kızlar bu alanı yeni gördüm bende göğüs üçlarına yaptırıyorum lazer alexle kaç seansta biter diye sormadım gidiyorum ya ne zaman biterse ama bir zararı olucanı sanmıyorum benimde kıllar siyah we annemdede war ırsi heralde kurtulacam inş kıllarımdan sewgilerra.s.
benimde göğüs uçlarımda var ama fazla değil 10 tane filan;seninkiler çok muydu?iğneli yaptırmayı düşünüyordum.
slm kızlar bende k.altı lazer yaptırıyorum yaptığım yere göğüs arasındaki tüylerin alınıp alınamıyacağını sordum, uzman tüylerimin ince olduğunu ve epilasyonla alnımayacağını söyledi dahası da var almak isteyenlerin mecburen o bölgeyi jiletlemesi gerekiyo jiletleyince tüyler kıllaşıyo(
en iyisi iğneli sanırım.
Canım göğüs ucundaki kılların jiletlenmesi pek iyi olmaz siyahsa lazer inceyse iğneli yaptırılmalı bence sewgilerra.s.
benim gittiğim merkez jiletle almayı önermiyor gitmeden önce epilatörün aparatı ile kısaltıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?