- 21 Nisan 2021
- 30
- 37
- 3
- 25
- Konu Sahibi Birileri000
-
Anladım teşekkürler20 demissiniz? Neden yas araligi girdiniz
Görecelidir büyüklük kücüklük.
Göğsüm 76 belim 60 basen 87 normal mi göğüslerim çok büyük gibi hissediyorum rahatsız oluyorumBunu bilmek için diğer vücut ölçülerini de bilmek gerek
Ben 29 yaşındayım benim de 15 yaşından beri göğsüm 75-80
25 yokum ama 14 varım der gibi gibi slfjfkfYaşın 14 mü? 25 mi?
Yasim 25 olcum 70bKuzum sayisal mi bölüm?cok matematiksel bir soru olmus ama bence
Yasin 14 ise buyuk(daha da buyur cunku)
Yasin 25 ise orta
Sayı yanlış oldu 15 yaşıma yeni girdim göğüslerinin büyük olduğunu düşünüyorum ve çok rahatsız oluyorum yanıt için teşekkür ederimKuzum sayisal mi bölüm?cok matematiksel bir soru olmus ama bence
Yasin 14 ise buyuk(daha da buyur cunku)
Yasin 25 ise orta
Sadece bir sayıyı yanlış girdim kusura bakmayın25 yokum ama 14 varım der gibi gibi slfjfkf
14 yaşında gelişme çağında vücudundaki birçok şey rahatsız edebilir seni ama sen kendini sevmekten ve kendine değer vermekten asla vazgeçme sağlığın yerinde olsun gerisi önemsiz detaylar küçüğüm dert etme bunları kendine, boyun kilon değiştikçe o da bi hale yola girecek merak etme. Memeni sev.Büyük mü diye sormak istedim büyük olması beni rahatsız ediyor
Kusura bakmayın sadece 1 sayıyı yanlış girdim olabililecek nirşey değil mi?Ya da kızcağız kimlikte 14 ama hissettiğim 25 demek istediyse malum bu kuşağın görmediği şey kalmadı onlara da üzülüyorum
Ah corona coronaYa da kızcağız kimlikte 14 ama hissettiğim 25 demek istediyse malum bu kuşağın görmediği şey kalmadı onlara da üzülüyorum
Yani büyük dersek rahatsız olacaksın küçük dersek rahatsız olmayacaksın göğüs ölçüleri dışarıdan fikirle değişmez ki ama. Gayet ideal şu an zaten.Büyük mü diye sormak istedim büyük olması beni rahatsız ediyor
Çok teşekkür ederim gerçekten biraz olsun rahatladım ve çoğu kişi gibi orda yanlış girdiğim bir sayıya takılıp dalga geçemdiniz sizin gibi insanlar iyiki var14 yaşında gelişme çağında vücudundaki birçok şey rahatsız edebilir seni ama sen kendini sevmekten ve kendine değer vermekten asla vazgeçme sağlığın yerinde olsun gerisi önemsiz detaylar küçüğüm dert etme bunları kendine, boyun kilon değiştikçe o da bi hale yola girecek merak etme. Memeni sev.
Valla canım yaşın çok küçük gerçi inanamadım 14 yaşında olduğuna amaPardon yanlış yazmışım özür dilerim yanıtınız için teşekkür ederim
Çünkü vücudun 34 bedenken göğüslerin 36-38 arasındaAnladım teşekkürler
Göğsüm 76 belim 60 basen 87 normal mi göğüslerim çok büyük gibi hissediyorum rahatsız oluyorum
Teşekkürler ilginiz içinŞaka bi yana da bak kardeşim konuya dalıyorum objektif olun demıssın yaa ultra objektif olucam sana
Bak benim anneciğim 55 yasında meme kanserine yakalandı. 6 7 ay once tanı konuldu tedavi surecide yeni bitti. Sımdı ıyı cok sukur. Ama sana o sureci hem annem acısından hem ailemiz acısından anlatsam anlayamazsın yaşamadan. Allahım da yasatmasın... Bıkac gun oncede ben gogsumde minik bir kitle farkettim.. Normal insanlara gore 2 kat fazla risk altındayım. Genetık acıdan yanı Allahım korusun. Bunlardan bılgın varmı bilmem...cok korkmamaya calısıyorum ama aklımada bin turlu sey gelmiyor degıl. Cocuklarım kucuk... Ya bana bısey olursa... Onlara ben gıbı kim bakabilirki.. Birisi daha 13 aylik bırısı daha 12 yasında... Allahım korusun dualar ediyorum sureklı... Neyse cok uzatıyorum sağlıklı ol yeter saglıgının kıymetini bil. Buyuk kucuk senın ıcın onemlı olmasın. Hem seni Rabbım boyle yaratmış şukretmeyı bil fazlasını isteme hırs yapma... Sağlıklı gunler dilerim kucuk kardesım
Anladım teşekkürlerÇünkü vücudun 34 bedenken göğüslerin 36-38 arasında
Aslında büyük değil ama vücuduna göre büyük. Fakat 14 yaşında yapabileceğin bir şey yok ki tatlım bunlara takılma.
70 olsa da küçük olacak Çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?