- 4 Mayıs 2019
- 90
- 137
- 8
- Konu Sahibi ezgi_44_tz
-
Destekli sütyenYa ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?
Gelinliğin içine mi giycemDestekli sütyenben öyle yaptım
Ya gerçekten berbat duruyorBnde düğünümde buna care bulamamistim sonunda gogsumden büyük sudyen takmıştım
Evet zaten gelinliğin göğüs kısmı ne kadar olsa da sütyen daha kusursuz bi görüntü veriyoGelinliğin içine mi giycem
Aynnn☺Ya gerçekten berbat duruyor
Teşekkür ederim. Bebişin sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah.Aynnn☺
Aminnnn insAllah cnm benim dört gözle bekliyorum bahalimTeşekkür ederim. Bebişin sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah.
Cinsiyeti nedirAminnnn insAllah cnm benim dört gözle bekliyorum bahalim
Ooo daha yeniyiz ablasi belli degil cinsiyet nasip olursa salı günü kalp atışını duymaya gidecegim.Cinsiyeti nedir
Ben ten rengi arkası falan şeffaf askılı bir sütyen giymiştim. Ayrıca gelinliginizi de goguslerinize uygun seçin o zaman gizlemek zorunda kalmazsinjzHahahah onu nasıl gizleyecem ya
Gerçi yeni yapiskanli sütyenler çıkmış onla hallederim artık sağolunBen ten rengi arkası falan şeffaf askılı bir sütyen giymiştim. Ayrıca gelinliginizi de goguslerinize uygun seçin o zaman gizlemek zorunda kalmazsinjz
Silikonlu sütyenler var yapışanYa ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?
Orjinal hali en ideal halidir, çok kafaya takma. Evlendikten sonra nasılsa biraz büyüyecek :)Ya ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?
destekli sütyenler var alabilirsiniz gerçekten işe yarıyor, hayırlısı olsun tebrik ederim :)Ya ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?
Gece yatmadan sutyenini cikar ole yat sutyensiz yat yani.Ya ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?