• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimm://

75 b ? Ne bildigimiz 75. Demi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
75 sırt ölçüsü B cup meme ölçüsü Evet B cup .
Benim de 75 b :23::23: Küçük ama idare ediyoruz :1:
Birtek banamı büyük geliyor bu memeler ya :60: Küçük değil büyükte değil ortası yahu iyi yani estetik vucudum büyük değil hafif dolgun hatlarım var gayet orantılı duruyor 90 C-D memem olup 90 cm popom 50 kg olursam ortalıkta patlarım :60: Olmaz orantı olacak kadında

biraz..
:ssz::27:

Birtek banamı büyük geliyor bu memeler ya :60: Küçük değil büyükte değil ortası yahu iyi yani estetik vucudum büyük değil hafif dolgun hatlarım var gayet orantılı duruyor 90 C-D memem olup 90 cm popom 50 kg olursam ortalıkta patlarım :60: Olmaz orantı olacak kadında

biraz..

benim de 75 b ama küçük geliyor yapısıyla mı ilgili acaba :50:

Anaaa goguslerimi nasil ayrik halinden kurtaririm diye konu actim nereye gelin gidecegimi buldunuz :D ilahi kizlar iyi ki varsiniz valla cok guldum :D

Valla yaşlılar genelde öyle diyodu küçüklükten nasıl yer etmişse kafamda:9:

kiminde tutyor kiminde tutmuyor örnek bi arkadaşımın da öyle anasının burnunun dibinde oturuyor ayrık olmasına rağmen :1:

Memleketler öyleymiş galiba gelinle damadın memleketi uzak oluyomuş. Bilemedim şu evlenince göğüsler büyür efsanesi gibi bi'şey bu da:27:

Ayyyy insqllqh:))) .

Ahah Allah gönlümüze göre versin, işimiz bunlara kalırsa sakat inanmayın:9:

benim de 75 b ama küçük geliyor yapısıyla mı ilgili acaba :50:
Belkide çeşitleri var ya bak böyle:

meme-cesitleri_517433.jpg

Im Volkan
:34::9:

Mangoyada benzio

benim armuta daha çok benziyor :9:

dipnot: evet açıp baktım :9:
Ben de baktım :1: :9: Benim ki o yüzden büyük duruyor bomble ve dik bırak beni der gibi :60:
Benimki armuta benzio.s

​Armut kötüümü kızz ne hareket çekiyorsun :9: Herkesin kendine özgü memesi var .. ( çok meme dedim ya :9:)

biraz..

Bana küçük geliyo ya niye ki :27: Vücuduma göre iyidir belki, ama bize dayatılan seksi hatunun memeleri 90 ölçüsünde olmalı ya belki de ondan küçük geliyodur :1:

Ben de baktım :1: :9: Benim ki o yüzden büyük duruyor bomble ve dik bırak beni der gibi :60:

​Armut kötüümü kızz ne hareket çekiyorsun :9: Herkesin kendine özgü memesi var .. ( çok meme dedim ya :9:)

of zaten kocam japon göğüslü diye seviyor beni onlaerın küçük oluyormuş :27::27:

Back
X