• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüslerimmmmmmm !!!!!

göğüsleriniz büyük değil büyük göğüs 80 D falan olur.
bence canınız sıkıldı konu açtınız:34:

ya da yaşınız kücük de olabilir tabi:6:

Son düzenleme:
Bir kere bedensel olarak da yani matematiksel olarak da büyük bir ölçü değil ki. Konu sahibi neden şikayetçi onu anlamadım ben.

Canım sen küçük diyenlere bakma, büyük diyorsan büyüktür. Cup size önemli. Tahmin ediyorum en az C'sindir sen. Şimdi normalde ince yapılı ve C cup giyen biri isen, gerçekten göze batıyor. Seni rahatsız edebilir, insanlar bakıyorsa falan...ne giyeceğini bilmek zor, ama hayatına giren kişinin hoşuna gidecektir.:9: Küçültücü sütyenler mucizeler yaratıyor, bir dene :6:

bende kucultucu sutyen kullanıyorum ama sızın deneyıp memnun kaldıgınız yada tavsıye edecegınız sutyen varmı

bende kucultucu sutyen kullanıyorum ama sızın deneyıp memnun kaldıgınız yada tavsıye edecegınız sutyen varmı

Ben çok ihtiyaç duymuyorum, ama kardeşim çok memnun olduğu için La Senza'yı tavsiye ederim. Orada deneyin, beğenirseniz alın. Çok ucuz değil, denemeden almayın yine de .

Belim cok ince ama :/

emin ol küçültsen bile pişman olup eski halini isteyeceksin bence göğüslerini yük gibigörmeyi bırakıp bayan olmanın cazibesine ver senin gibi olmak isteyen milyonlarca kadın var ayrıca en kötü sorunum bu olsa diyenler var belinin ince olması da çok güzel ayrı bir estetik katar.

88 bel ince mi ya senin kilondan dolayı büyüktür. benim belim 59 göğsüm 89 sen düşün halimi oran çok önemli ki sen düz yapılı bir vücuda sahipmişsin o kadarda sırıtmaz.
ha ama ben memnunum :)

0 bedenim ama 75 beden göğüslerim.
bana da büyük geliyor ama kilo almaya çalışıyorum şu an. 2-3 kilo aldığımda da küçük görünüyo gözüme :9:
Bence normal ölçülerin.Ne diye küçültceksin. İlerde pişman olursun bak :27:

Tamam 80de büyüklüğü ordan anlaşılmaz ki ? C, D falan mı bir harf ölçüsünü söyleseydiniz ona göre yorum yapardık. Ama bence de göze batmıyordur siz kuruntu yapmışsınız

80 beden büyük değil ama küçültmek için sütyen şeklinizi değiştirebilirsiniz.Ciddi anlamda küçük gösteren sütyenler var,zaten büyük olmadığı için sütyen değiştirmek yetecektir

benim de 75 D. hatta bazen E giydiğim oluyo. belim ince. bu aralar kafaya çok taktım. :14: şu mucize sütyenler iyi ki var. bazı arkadaşlar sormuş. ben kom kullanıyorum memnunum.

Gayet normal bence boyutları, tabii şekli de önemli. Sarkıksa spor yapman faydalı olabilir.

88 bel ince mi ya senin kilondan dolayı büyüktür. benim belim 59 göğsüm 89 sen düşün halimi oran çok önemli ki sen düz yapılı bir vücuda sahipmişsin o kadarda sırıtmaz.
ha ama ben memnunum :)
Beli 88 olan konu sahibi değil ki başka bir üye.

Back
X