Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 8 ay oldu ameliyat olalı gerçekten çok iyi bir sonuç ortaya çıktı.Hemen reklam yapıyorcular gelmeden kendiniz instagram hesabından bakıp kontrol edebilirsiniz üstüne birde şaka gibi ve fiyata ameliyat oluyorsunuz.(Devlet hastanesi değil.Özel hastahane)
Tam olarak ne kadara ameliyat oldunuz?Bende Gökalp beye ameliyat oldum pek fazla burada duyulan bir doktor değil . Meltem Hastanesi'nde Haznedar da . Çok da uygun fiyat. Çok sıcak kanlı birisi ameliyat olup olman pek umrunda değil . Ameliyat olduğum gün en az üç kişi ameliyat olduk . Kontrollerde de sürekli ameliyat olan görüyorum ama sanal alemde pek yorum yok kendisi ile ilgili . Karşısına oturdum burnum için ideal olacakları söyledi bu şekilde olur dedi . Görsel olarak oturup birlikte karar vermedim . Meltem hastanesi burun için bir telefon var oradan burnumu çekip attım 3d teknoloji ile ideal burnu yapıp ertesi günü attılar . Çalışma var mı dedi asistana , asistan gösterdi evet bu şekilde olur burun dedi . Yanlardan daralma , kemer düzeltme , çatı daralma vs . Burun sarkmış dikleştirme dedi birde. Sonra odadan çıktım , ameliyat ücreti için muhasebe ile görüştüm .
Bana tavsiye ile gitmistim içim rahattır onun için . Şuan 26. Günündeyim burnum harika diyecek durumda değilim . Olanlardan yorum resim bekliyorum . Birde burun ameliyatlarında yüzde 10 problem olabilir diye uyardılar . Kalp ritmi , akciğer filmi , kan tahlili , tomografi çektiler. Anestezi doktoru ile görüştüm . Üç gün sonra ameliyata girdim . Doktordan memnunum ilgili ve açıklayan bir doktor ama burnumum şekli oturmadi daha .
şuan nasıl burnunuz epey oturmuştur, fotoğraflarınızı özelden atabilir misiniz?Yaklaşık 8 ay oldu ameliyat olalı gerçekten çok iyi bir sonuç ortaya çıktı.Hemen reklam yapıyorcular gelmeden kendiniz instagram hesabından bakıp kontrol edebilirsiniz üstüne birde şaka gibi ve fiyata ameliyat oluyorsunuz.(Devlet hastanesi değil.Özel hastahane)
fotoğraf görme imkanımız varmı ayşe hanım?Bende daha yeni ameliyat oldum 4. Günüm şimdilik memnunum bakalım alçı çıkınca nasıl olucam merak ediyorum gokalp beyi çok sevdim sıcak kanlı bir doktor inşallah güzel bir sonuç alirim
bende yarın görüşmeye gideceğim çok kararsızım, siz şimdiBende Gökalp beye ameliyat oldum pek fazla burada duyulan bir doktor değil . Meltem Hastanesi'nde Haznedar da . Çok da uygun fiyat. Çok sıcak kanlı birisi ameliyat olup olman pek umrunda değil . Ameliyat olduğum gün en az üç kişi ameliyat olduk . Kontrollerde de sürekli ameliyat olan görüyorum ama sanal alemde pek yorum yok kendisi ile ilgili . Karşısına oturdum burnum için ideal olacakları söyledi bu şekilde olur dedi . Görsel olarak oturup birlikte karar vermedim . Meltem hastanesi burun için bir telefon var oradan burnumu çekip attım 3d teknoloji ile ideal burnu yapıp ertesi günü attılar . Çalışma var mı dedi asistana , asistan gösterdi evet bu şekilde olur burun dedi . Yanlardan daralma , kemer düzeltme , çatı daralma vs . Burun sarkmış dikleştirme dedi birde. Sonra odadan çıktım , ameliyat ücreti için muhasebe ile görüştüm .
Bana tavsiye ile gitmistim içim rahattır onun için . Şuan 26. Günündeyim burnum harika diyecek durumda değilim . Olanlardan yorum resim bekliyorum . Birde burun ameliyatlarında yüzde 10 problem olabilir diye uyardılar . Kalp ritmi , akciğer filmi , kan tahlili , tomografi çektiler. Anestezi doktoru ile görüştüm . Üç gün sonra ameliyata girdim . Doktordan memnunum ilgili ve açıklayan bir doktor ama burnumum şekli oturmadi daha .
Acaba son hali nasıl memnun musunuz randevu aldım bende pazartesiye yaardımcı olursanız sevinirim çok kararsızım özelden fotoğraf atabilir misinizbende 24 ocakta oldum eskisine oranla burnum güzel ama istediğim şekilde değil daha çok erken olduğu içinde yorum yapamıyorum o yüzden doktor en az 6 ay beklemen lazım sabret dedi.bende sabrediyorum bakalım.ilk günler çok takıyordum burnumun şekline ama şimdi akışına bıraktım sizde öyle yapın.takmayınca insan rahatlıyor.
bende gökalp beye oldum bu arada.doktor sıcakkanlı evet.asistan bana biraz soğuk geldi açıkcası.martta kontrolüm var bakalım neler olacak o güne kadar.
bu arada suanda bademcik iltihabı geçiriyorum.burnumuda silemediğim için zor günlerdeyim yine![]()
merhaba arkadaslar ,
19 ocak 2018 de ameliyat oldum.
1. ay kontrolum vardı , ikinci bir local olmam gerektiğini soyledi gokalp bey, mayıs ayında yapacagını soyledi. mayıs ayında nısanım oldugu için rica ettim ve 2. ayımda oldum 30 dk lık basit bir işlem dedi . Local anestezi ile
tekrar operasyon oldum dediği gibi gercekten kolaydı morarma vs yasamadım . içeriden dikiş ile kanatları içeri toparladı.
İlk baslarda cok yıkıldım cok zor geldi ama simdi alıstım , hiç bir sekilde nefes alma sorunum olmadı , enfeksiyon durumu olmadı . ama burun ucu sivri durması beni cok üzüyordu . 2. operasyondan sonra burun ucu sivriliği yoktu ama simdi simdi belirmeye basladı yine . uc şişliği cok sonra iniyormus bu nedenle kanatlar inince bir orantısız oldu . ineceğini düşünüyorum burun ucunun . burnumda hala odemler var hissediyorum . normalde haziranda 6. ayımı dolduracaktım . 2. operasyonu iyi ki oldum diyorum ameliyat demiyorum cunku ameliyattaki sıkıntılar yoktu. Sizlere öncesi , sonrası ve 3. ayım fotomu ekledim.
Suan hala esitsizlik var burun kanatlarında ama insanları inceliyorum cogunda var o esitsizlik.
![]()
özelden atabilir misiniz burdan açılmıyormerhaba arkadaslar ,
19 ocak 2018 de ameliyat oldum.
1. ay kontrolum vardı , ikinci bir local olmam gerektiğini soyledi gokalp bey, mayıs ayında yapacagını soyledi. mayıs ayında nısanım oldugu için rica ettim ve 2. ayımda oldum 30 dk lık basit bir işlem dedi . Local anestezi ile
tekrar operasyon oldum dediği gibi gercekten kolaydı morarma vs yasamadım . içeriden dikiş ile kanatları içeri toparladı.
İlk baslarda cok yıkıldım cok zor geldi ama simdi alıstım , hiç bir sekilde nefes alma sorunum olmadı , enfeksiyon durumu olmadı . ama burun ucu sivri durması beni cok üzüyordu . 2. operasyondan sonra burun ucu sivriliği yoktu ama simdi simdi belirmeye basladı yine . uc şişliği cok sonra iniyormus bu nedenle kanatlar inince bir orantısız oldu . ineceğini düşünüyorum burun ucunun . burnumda hala odemler var hissediyorum . normalde haziranda 6. ayımı dolduracaktım . 2. operasyonu iyi ki oldum diyorum ameliyat demiyorum cunku ameliyattaki sıkıntılar yoktu. Sizlere öncesi , sonrası ve 3. ayım fotomu ekledim.
Suan hala esitsizlik var burun kanatlarında ama insanları inceliyorum cogunda var o esitsizlik.
![]()
Şu an ki fiyatını biliyor musunuz acaba sizAcaba son hali nasıl memnun musunuz randevu aldım bende pazartesiye yaardımcı olursanız sevinirim çok kararsızım özelden fotoğraf atabilir misiniz
4500-6000 arası dediŞu an ki fiyatını biliyor musunuz acaba siz