Golden retriever besleyenler bi bakabilir mi?

Adından memnun değilsen senin çocuğa yeni isim öneriyorum. Adını Tornado koy, belki utanır da düzelir
ahhaa supermis ama bu yasta ogrenemez yeni isim falan
koskoca seftali agacini kokunden söktü gozlerimle gordum
bahce duvarini yedi , altindan tunel kazdi saymakla bitmez manyagimin maceralari

Yani bırakın kediyi köpeği kuş balık dahi bakım ilgi ister. Muhabbet kusunun dahi hiç olmazsa günde belli bir saat ucmasına izin vermeniz olur olmadık saatlerde ötmesini kabullenmeniz düzenli olarak kafes temizliği yapmanız ve tüy dökmesini kabullenmeniz gerek.

Hakaret etmek için söylemiyorum ama herkes hayvan besleyemez siz de beslemeyiverin. Onları alıp bırakmak düzenlerini bozmak çok daha kötü bir şey. İlla hayvanlarla vakit geçirmek istiyorsanız arada hayvan barınaklarında gönüllü calısabilirsiniz.

ufak tefek demissiniz ya soylemeden gecemedim , benimki koca bir bahce masasi ve 4 tane sandalyesini yedi , ustune pergoleyi yedi cardak ustumuze cokecekti nerdeyse , kokunden yiyo cikardigi agaclari saymiyorum bile
Oha ciddi misin hahahaha bayildim yaaa amma yaraticiymis senin minnos

Öyle diyorsanız gerçkten bi düşüneyim vazgeçebilirim fikrimden

Kedi medi de bakmasin. Bence uzak dursun hepsinden. Zaten evde hayvan istemiyor. Kedininde tuyu dokuluyir, oyun istiyor, yaramazlik yapiyor, miyavliyor, koltuk perde yirtiyor onu 1 haftada atar.

Daha önce evde üç yıl kedi baktım sonra kayboldu çok aradık bulamadık o zmn ev çatı katıydı bilmiyorum apartmandan mı çıktı noldu nereye gitti hiç gelmedi bir dsha

ufak tefek demissiniz ya soylemeden gecemedim , benimki koca bir bahce masasi ve 4 tane sandalyesini yedi , ustune pergoleyi yedi cardak ustumuze cokecekti nerdeyse , kokunden yiyo cikardigi agaclari saymiyorum bile
Bahçesini bilemediğim için öyle dedim milanacım.Yoksa o kemirme işi ne boyutlarda iyi bilirim:))Bende de ne kapı ne koltuk bacağı,ne perde ne mobilya kaldı inan:)Allah sağlık versin kemirsinler.Bile bile açtık yuvamızı.Yine de arada bayılacak kıvama gelmiyor değilim:)

ahhaa supermis ama bu yasta ogrenemez yeni isim falan
koskoca seftali agacini kokunden söktü gozlerimle gordum
bahce duvarini yedi , altindan tunel kazdi saymakla bitmez manyagimin maceralari
Askere yazdır Milena, bunu ancak askeri disiplin düzeltir artık

Herşeye rağmen çok tatlılar sıpalar. Bir de kızınca böyle kafalarını eğerek bakmazlar mı insanın içi eriyor

Askere yazdır Milena, bunu ancak askeri disiplin düzeltir artık

Herşeye rağmen çok tatlılar sıpalar. Bir de kızınca böyle kafalarını eğerek bakmazlar mı insanın içi eriyor
askerlik iyi fikir ama orda tank falan yer basimi iyice derde sokar benim
cok guzeller cok , cocuklarimdan ayirmam onu , evimizin biricik sarisini o

Gidelim bence de :)))

ahhaa senin de durum fenaymis :)
bende hic kizmiyorum ama eski evden tam tasinacakken son gun balkonu kemirmisti , hani o yaptigi masraf fena icime oturmustu

Benimkini birkaç ay önce bir sokak köpeği ısırdı, egzersiz yaptırırken erkek arkadaşım sağ olsun gitmiş parkta yaptırmış kapalı bir alanda yaptıracağına. Çok zarar görmedi şükür ama depresyondan uzun süre çıkamadı, bildiğin gururuna yediremedi yani. Zor günlerdi velhasılı kelam.

ah kiyamam
goldenlar cok hassas , bakma bizim kizin afrasi tafrasi bize yoksa sokaga cikinca bacagima yapisik yurur o kadar da tirsak ama bahcenin efendisi orda aslan kesiliyo
cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz

Kuşum var zaten yıllardır bakıyorum hayatımda hiç bi köpeği alıp sokağada atmadım herkes aynısını yazmış bende tabiki alıp sokağa bırakanlara çok kızıyorum bütün herşeyi düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…