- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
ahhaa supermis ama bu yasta ogrenemez yeni isim falanAdından memnun değilsen senin çocuğa yeni isim öneriyorum. Adını Tornado koy, belki utanır da düzelir
Oha ciddi misinufak tefek demissiniz ya soylemeden gecemedim , benimki koca bir bahce masasi ve 4 tane sandalyesini yedi , ustune pergoleyi yedi cardak ustumuze cokecekti nerdeyse , kokunden yiyo cikardigi agaclari saymiyorum bile
Benim de golden retriever cinsi köpeğim var ama eski konularınızı ve durumunuzu bilen biriyim, sizin o köpeğe bakabileceğinizi düşünmüyorum açıkçası bunu lütfen hakaret gibi algılamayın. Cidden bakamazsınız köpek beslemenin evlat sahibi olmaktan hiçbir farkı yok, çok ciddi sorumluluk isteyen bir şey. Sırf bahçeli eviniz var diye o hayvana eziyet etmenin hiçbir manası yok ve siz cidden o hayvana eziyet edeceksiniz. Başkasına sahiplendirmek bile psikolojilerini bozuyor o zavallıların. Biraz daha kendi kendine yetebilen bir hayvan sahiplenin derim mesela kedi. Benim köpeğim eve 10 dakika geç geleyim bana trip atar, kıskanır, çok kolay depresyona girebilen hayvanlar bunlar. Bir heves almaktan daha öte bu durum.
Kedi medi de bakmasin. Bence uzak dursun hepsinden. Zaten evde hayvan istemiyor. Kedininde tuyu dokuluyir, oyun istiyor, yaramazlik yapiyor, miyavliyor, koltuk perde yirtiyor onu 1 haftada atar.
Oyuncakcilarda mevcut:)Ya konu sahibi tartışma çıkarmak için konu açmış gibi. Yok havlamayan yok tuvalet sorunu olmayan köpek. Nerden bulucan onu yahu? Havlamayan köpek nerde gördün sen?
Bahçesini bilemediğim için öyle dedim milanacım.Yoksa o kemirme işi ne boyutlarda iyi bilirim:))Bende de ne kapı ne koltuk bacağı,ne perde ne mobilya kaldı inan:)Allah sağlık versin kemirsinler.Bile bile açtık yuvamızı.Yine de arada bayılacak kıvama gelmiyor değilim:)ufak tefek demissiniz ya soylemeden gecemedim , benimki koca bir bahce masasi ve 4 tane sandalyesini yedi , ustune pergoleyi yedi cardak ustumuze cokecekti nerdeyse , kokunden yiyo cikardigi agaclari saymiyorum bile
Öyle diyorsanız gerçkten bi düşüneyim vazgeçebilirim fikrimden
Askere yazdır Milena, bunu ancak askeri disiplin düzeltir artıkahhaa supermis ama bu yasta ogrenemez yeni isim falan
koskoca seftali agacini kokunden söktü gozlerimle gordum
bahce duvarini yedi , altindan tunel kazdisaymakla bitmez manyagimin maceralari
askerlik iyi fikir ama orda tank falan yer basimi iyice derde sokar benimAskere yazdır Milena, bunu ancak askeri disiplin düzeltir artık
Herşeye rağmen çok tatlılar sıpalar. Bir de kızınca böyle kafalarını eğerek bakmazlar mı insanın içi eriyor
Birlikte psikologa gidelim Jameya, cidden bazen yorganı başıma kadar çekip ölü taklidi yapıyorum
+1
Aaaa tabii, koooskoca yatakta bizi 10 cmlik köşeye sıkıştırıp bilimum bel, boyun, eklem ağrılarına yakalanmamıza sebep bu haydutlar. Olmadık yerlere yatmaları da cabası. İnsanın bel boşluğuna yatılır mı behey insafsız kediTabii özür dileyeceksin onlar Kral/Kraliçe biz ise onların sadık hizmetkarlarıyız
Yok yanlış anlaşılmadın tatlım, yazdıklarında hem fikiriz ben sadece yazdığı şartlara göre bir dost edinmenin hata olacağını anlatmak istedim.
ahhaa senin de durum fenaymis :)Bahçesini bilemediğim için öyle dedim milanacım.Yoksa o kemirme işi ne boyutlarda iyi bilirim:))Bende de ne kapı ne koltuk bacağı,ne perde ne mobilya kaldı inan:)Allah sağlık versin kemirsinler.Bile bile açtık yuvamızı.Yine de arada bayılacak kıvama gelmiyor değilim:)
Daha önce evde üç yıl kedi baktım sonra kayboldu çok aradık bulamadık o zmn ev çatı katıydı bilmiyorum apartmandan mı çıktı noldu nereye gitti hiç gelmedi bir dsha
Oyuncakcilarda mevcut:)
ufak tefek demissiniz ya soylemeden gecemedim , benimki koca bir bahce masasi ve 4 tane sandalyesini yedi , ustune pergoleyi yedi cardak ustumuze cokecekti nerdeyse , kokunden yiyo cikardigi agaclari saymiyorum bile
coook darkim cokOha ciddi misinhahahaha bayildim yaaa amma yaraticiymis senin minnos
ahhaa asagisi kurtarmaz hayvencegiz banal banal mi takilsinkıyafetlerini burberry den alıyorsundur senitelendim, örselendim
ah kiyamamBenimkini birkaç ay önce bir sokak köpeği ısırdı, egzersiz yaptırırken erkek arkadaşım sağ olsun gitmiş parkta yaptırmış kapalı bir alanda yaptıracağına. Çok zarar görmedi şükür ama depresyondan uzun süre çıkamadı, bildiğin gururuna yediremedi yani. Zor günlerdi velhasılı kelam.
Yani bırakın kediyi köpeği kuş balık dahi bakım ilgi ister. Muhabbet kusunun dahi hiç olmazsa günde belli bir saat ucmasına izin vermeniz olur olmadık saatlerde ötmesini kabullenmeniz düzenli olarak kafes temizliği yapmanız ve tüy dökmesini kabullenmeniz gerek.
Hakaret etmek için söylemiyorum ama herkes hayvan besleyemez siz de beslemeyiverin. Onları alıp bırakmak düzenlerini bozmak çok daha kötü bir şey. İlla hayvanlarla vakit geçirmek istiyorsanız arada hayvan barınaklarında gönüllü calısabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?