- 12 Nisan 2019
- 24.164
- 38.361
- 598
- Konu Sahibi LuckyCharm
-
Kac tane aldınız 450lik kalemlerdenDoğru söylüyorsunuz ben de anlamadım öyle reçete edilmiş
4 iyi okadar sarsılmassın bence. Ama yine yüksek geldi bana dozun ama tabi doktorun daha iyi bilir .4.01 canım . Daha önce aşılama yaptırdım o zaman çok düşük 37.5 kullanmıştım ben de aşırı uyku yapıyor sabahları gözümü açamıyorum şimdiye kadar gözlemlediğim o
3 kutu var elimde biri zaten bittiKac tane aldınız 450lik kalemlerden
4 gun yeter, 5. Gun için 25 doz eksik kalıyor, kontrol ne zaman3 kutu var elimde biri zaten bitti
Banada 225 verdi ama sebebini sormadım:/Kızlar merhaba. Dün gonal f 450 iu iğne kullanmaya başladım ancak dozu 275 olarak verdi doktorum. Bu doz biraz yüksek değil mi dedim ancak amh yüksek olduğu için bu şekilde vermeliyiz dendi. Yan etkilerinden biraz korkuyorum açıkcası o yüzden size de sormak istedim bu dozda kullananlar bir sorun yaşadılar mı acaba?
Pazartesi gideceğim 4 gün kullanmış oluyorum pazartesi 5. Gün olacak iğneden önce kontrol4 gun yeter, 5. Gun için 25 doz eksik kalıyor, kontrol ne zaman
Demek olabiliyor böyle vardır bir bildikleri diyelim canımBanada 225 verdi ama sebebini sormadım:/
Siz nerde yaptırıyor sunuzDemek olabiliyor böyle vardır bir bildikleri diyelim canım
Tekrar yazarlar o zaman duruma gorePazartesi gideceğim 4 gün kullanmış oluyorum pazartesi 5. Gün olacak iğneden önce kontrol
Amh yüksek olanlarda düşük doz başlanır diye biliyorum bende benim amh 3,5 çıktı iyi dedi doktorum ve gonal f dozum 37,5 en yüksek dozum 50 idi gelişti yumurtlarım aşılama oldum 11. Günüm bugünAmh kaç ? Benimde amh yüksek doktorum ilkinde sarsıldığım için ikinci tedavi de ohss riskine vs göze alarak düşük başladı . Hatta bi haftalık kullanımdan sonra biraz daha düşürdü . Amh yüksek olanlarda normali düşük başkamaktır doğrusu budur . ( yan etkileri bi süre kullandımdan sonra bulantı çok oluyor son zamanlar nefes alırken bile o bulantı burunun dibinde oluyor ) en azından bende böyleydi . Tahammülsüzlük vs oluyor hormonlardan dolayı . Rabbim kolaylık versin
Kocaelinde Konak hastanesiSiz nerde yaptırıyor sunuz
Aşılama farklı . Tüp bebekte doz biraz daha yüksek oluyor ama tabi arkadaşımkide çok fazlaAmh yüksek olanlarda düşük doz başlanır diye biliyorum bende benim amh 3,5 çıktı iyi dedi doktorum ve gonal f dozum 37,5 en yüksek dozum 50 idi gelişti yumurtlarım aşılama oldum 11. Günüm bugün
Hmm onu bilmiyordum Benim bu aşılamam tutmazsa önümüz ay tüp bebeğe geçeceğiz artıkAşılama farklı . Tüp bebekte doz biraz daha yüksek oluyor ama tabi arkadaşımkide çok fazla
Umarım güzel sonuç alırsınızKocaelinde Konak hastanesi
Umarım güzel sonuç alırsınız
Sizin amh kaç . Benimde dozun 112.5 di ama doktor fazla geldi diyerek 100 e çektiBenimde amh yüksek olduğu için 125 aldım doktor özellikle her seferinde dedi yüksek olduğu için az doz veriyoruz diye. Hormonlardan dolayı tahammülsüzlük aşırı sinirlenme ve bulantı çok yaşadım ben .
Şükür hiç yan etkim olmadı şimdiye kadar gayet sakinim şimdilikBenimde amh yüksek olduğu için 125 aldım doktor özellikle her seferinde dedi yüksek olduğu için az doz veriyoruz diye. Hormonlardan dolayı tahammülsüzlük aşırı sinirlenme ve bulantı çok yaşadım ben .
Normal o bulantılar . Opudan sonra rahatlarsın amh yüksek olduğu için bunları yaşıyoruzBenim amh 9 bende en başta 150 gonalf 75 merional ile başladım çok yumurtam gelişmiş 15 tane beşinci gün kontrolünde e2 hormonum1600 e çıkmış bulantı yaşıyorum bende iki gündür aşırı midem rahatsız merionali kesti 112.5 gonalf iki gün sonrada sadece 75 gonalf ile devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?