Gonal f iğne kullananlar

Benim amh 9 bende en başta 150 gonalf 75 merional ile başladım çok yumurtam gelişmiş 15 tane beşinci gün kontrolünde e2 hormonum1600 e çıkmış bulantı yaşıyorum bende iki gündür aşırı midem rahatsız merionali kesti 112.5 gonalf iki gün sonrada sadece 5 gonalf ile devam edeceğim
Normal o bulantılar . Opudan sonra rahatlarsın amh yüksek olduğu için bunları yaşıyoruz
Opuya daha var sanırım yumurtalar daha 11 cm di yedinci güne geldim yarın kontrol var tekrar çok zorlanmaya başladım vücut ateşim var

Aynen bende aynı şekilde geçiriyorum o süreci allah yardımcınnız olsun . O burnunuzun dibindenngitmeyen bulantıdan yuttun bacakların ayakların ateşler içinde yanması halsizlik hepsini yaşadım ama geçicek . Opudan sonra toparlıyacaksın bol su iç . Tek tavsiyem bu çünki başka çok zor.

Çok sağol canım inşallah geçer

Kizlar merhaba 2 aydır gonalf kullanıyorum ancak gonalfin 2 den fazla kullanılmayacağını yarım yamalak duydum bir bilginiz var mı

Neden iki aydır kullanıyorsunuz?
4 Yıldır Tedavi görüyodum zaten ama bir çogu işe yaramadı Yumurtalarim gelişip catlamiyor daha önce yine tedaviyle bir kez gebe kaldım ama oda disgebelikmis o yüzden aşılama veya tüp bebeğe direk geçmeden önce doktor bir umut ışığı gördü ve denedi 75 vuruyorum ben Eylül ayında denedik olmadı bir ay ara verdi bu ay tekrar kullandım ovitrelle ile bu yüzden meraklandim

Son düzenleme:
Hmm ben tüp bebek için sandım. Bilemiyorum tabii her hasta için ayrı bir protokol uygulanıyor demek doktorunuz bu şekilde uygun görmüş en iyisi onu dinlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…