- Konu Sahibi LuckyCharm
-
Ben kullandım hic bir sorun yaşamadım canim sadece gazim çok oldu o dönemKızlar merhaba. Dün gonal f 450 iu iğne kullanmaya başladım ancak dozu 275 olarak verdi doktorum. Bu doz biraz yüksek değil mi dedim ancak amh yüksek olduğu için bu şekilde vermeliyiz dendi. Yan etkilerinden biraz korkuyorum açıkcası o yüzden size de sormak istedim bu dozda kullananlar bir sorun yaşadılar mı acaba?
Amh sizin kaçtı ? Arkadaşınki yüksekmiş.Ben 225 doz kullandım hiçbir yan etki yaşamadım
250 gonalf +150merıonal kullandım, sorun olmadı.. Benım takıldığım siz 450 lik neden aldınız ki 900luk alsaydınız keske 450lik 2. gune bıle yetmiyorKızlar merhaba. Dün gonal f 450 iu iğne kullanmaya başladım ancak dozu 275 olarak verdi doktorum. Bu doz biraz yüksek değil mi dedim ancak amh yüksek olduğu için bu şekilde vermeliyiz dendi. Yan etkilerinden biraz korkuyorum açıkcası o yüzden size de sormak istedim bu dozda kullananlar bir sorun yaşadılar mı acaba?
Maalesef çok düşük benimki 0.01Amh sizin kaçtı ? Arkadaşınki yüksekmiş.
Canım arkadaş amh yüksek demiş . Normalin biraz üzerinde galiba o yüzden ilaç dozu gerçekten çok .250 gonalf +150merıonal kullandım, sorun olmadı.. Benım takıldığım siz 450 lik neden aldınız ki 900luk alsaydınız keske 450lik 2. gune bıle yetmiyor
Cok deıl canım fazla sayıda folıkul oldugu ıcın hepsine yetmesı ıcın yuksek doz vermıstır, ben de yuksek doz kullandım ama benımkıler dırenclı bıraz dıye..Canım arkadaş amh yüksek demiş . Normalin biraz üzerinde galiba o yüzden ilaç dozu gerçekten çok .
Evet işte bu yüzden siz okadar etkilenmessiniz arkadaşta amh yüksekliği var bi nevi pco ya yatkınlık diyelim . Ve ilaç dozunu doktoru çok vermiş amh benimde yüksek ve ikinci tedavim az çok ne demek istediğini neyden korktuğunu anlıyorum . Amh düşüklüğü zor olduğu hibi yüksek oluncada çok çok dikkat gerektiren bi durum . Çünki hormonel tavanları geçtim ohss riski ve tetiklediği şeyler oluyor .Maalesef çok düşük benimki 0.01
2/3 se evet gerçekten etkilenmez 5 üzeriyde maffoluyor . Kendimden biliyorum migrenler kusma atakları felan . Zorluyor süreçCok deıl canım fazla sayıda folıkul oldugu ıcın hepsine yetmesı ıcın yuksek doz vermıstır, ben de yuksek doz kullandım ama benımkıler dırenclı bıraz dıye..
Ama ohss riski yuksek, amh kac acaba? Yuksek dıyor da 2 3 cıvarıysa bısey olmaz
Benım amh 2.74, benım de bas donmesi ve mide bulantısı yaptı yuksek doz ozellıkle ılactan yarım saat sonra sıddetlenıyor sonra azalıp kaynoluyordu2/3 se evet gerçekten etkilenmez 5 üzeriyde maffoluyor . Kendimden biliyorum migrenler kusma atakları felan . Zorluyor süreç
Benimkisi 7 ölçüldü canım 1 sene önce .pco değilim ama multikistik over diyorlar.Benım amh 2.74, benım de bas donmesi ve mide bulantısı yaptı yuksek doz ozellıkle ılactan yarım saat sonra sıddetlenıyor sonra azalıp kaynoluyordu
Oo evet seninki fazla yuksekmıs, neyse ınsallah tekrar gonalf kullanmana gerek kalmadan bebegıne kavusursunBenimkisi 7 ölçüldü canım 1 sene önce .pco değilim ama multikistik over diyorlar.
Zaten yüksek olan hormonlar gonal f le çıldırıyorburnumun dibinde hiç gitmeyen bi bulantı baş dönmeleri . Migren tetikliyor biraz dikkatli yemessen .
Oo evet seninki fazla yuksekmıs, neyse ınsallah tekrar gonalf kullanmana gerek kalmadan bebegıne kavusursun
İnşallahh canımYaaa inşallah güzel haberler veririz birbirimize Sohrab ’ım bu zorlu süreçlerden beraber geçiyoruz inşallah bebek nöbetlerinide beraber tutarız
4.01 canım . Daha önce aşılama yaptırdım o zaman çok düşük 37.5 kullanmıştım ben de aşırı uyku yapıyor sabahları gözümü açamıyorum şimdiye kadar gözlemlediğim oAmh kaç ? Benimde amh yüksek doktorum ilkinde sarsıldığım için ikinci tedavi de ohss riskine vs göze alarak düşük başladı . Hatta bi haftalık kullanımdan sonra biraz daha düşürdü . Amh yüksek olanlarda normali düşük başkamaktır doğrusu budur . ( yan etkileri bi süre kullandımdan sonra bulantı çok oluyor son zamanlar nefes alırken bile o bulantı burunun dibinde oluyor ) en azından bende böyleydi . Tahammülsüzlük vs oluyor hormonlardan dolayı . Rabbim kolaylık versin
Doğru söylüyorsunuz ben de anlamadım öyle reçete edilmiş250 gonalf +150merıonal kullandım, sorun olmadı.. Benım takıldığım siz 450 lik neden aldınız ki 900luk alsaydınız keske 450lik 2. gune bıle yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?