Merhaba doktorunuz kim acaba. Konunun bende takipçisiyim. Bize de bugün bahçeci de Bülent erol verdi gonal f. Özel mi alabiliyoruz acaba sadece ben de merak ettimEşime sperm çıkışı olması için gonal f yada meriofert ile tedaviye başlanacak. 3 ay boyunca kullanacak.. Malum ilaçlar çok pahalı raporla nasıl alabiliriz bilen varsa yardımcı olabilir mi
Bülent erolMerhaba doktorunuz kim acaba. Konunun bende takipçisiyim. Bize de bugün bahçeci de Bülent erol verdi gonal f. Özel mi alabiliyoruz acaba sadece ben de merak ettim
İlk olarak klomen ve Menupin ile başlatmadı mı? Bizde bir hafta önce kendisiyle tedaviye başladıkMerhaba doktorunuz kim acaba. Konunun bende takipçisiyim. Bize de bugün bahçeci de Bülent erol verdi gonal f. Özel mi alabiliyoruz acaba sadece ben de merak ettim
Menupin klomen de kullanıyor meriofert de yazdı bizeİlk olarak klomen ve Menupin ile başlatmadı mı? Bizde bir hafta önce kendisiyle tedaviye başladık
Üniversitesi hastanelerinden rapor alınıyor bende 2. Yi yapıyorum ikisinde de rapor aldımEşime sperm çıkışı olması için gonal f yada meriofert ile tedaviye başlanacak. 3 ay boyunca kullanacak.. Malum ilaçlar çok pahalı raporla nasıl alabiliriz bilen varsa yardımcı olabilir mi
5 yıldır sigortalı değilim buna dikkat ettiler miÜniversitesi hastanelerinden rapor alınıyor bende 2. Yi yapıyorum ikisinde de rapor aldım
Eşinizin var mı 900 günlük primi, rapor alırken 900 gün prim şartı var çünkü benimde yok primim ama eşimin çalışıyor ondan oldu5 yıldır sigortalı değilim buna dikkat ettiler mi
Eşinizin var mı 900 günlük primi, rapor alırken 900 gün prim şartı var çünkü benimde yok primim ama eşimin çalışıyor ondan oldu
Eşinizin var mı 900 günlük primi, rapor alırken 900 gün prim şartı var çünkü benimde yok primim ama eşimin çalışıyor ondan oldu
Test verdimi peki eşiniz bir faydası oldu mu? Bizde 3 ayı doldurduğumuzda test isteyecek heralde kan testleri istedi ilk onları yaptırdık bir tanesinin sonucu 1 ay sonra çıkıyormuş onun sonucunu da bekliyoruz hormon ve genetik testlerimiz normalMenupin klomen de kullanıyor meriofert de yazdı bize
Daha 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı biraz süre geçince test vereceğiz. Genetik ve y delasyon testini soruyorsanız sonuçlar çıkmış ama e devletten bakılmadığı için göremiyoruzTest verdimi peki eşiniz bir faydası oldu mu? Bizde 3 ayı doldurduğumuzda test isteyecek heralde kan testleri istedi ilk onları yaptırdık bir tanesinin sonucu 1 ay sonra çıkıyormuş onun sonucunu da bekliyoruz hormon ve genetik testlerimiz normal
Halen elinizde mevcut mu9 adet elimde meriofert 150 var zorla buldum ecza depolarından yüklü aldım. Tedavimiz iptal olduğu için kullanmayı bıraktırdı doktor ihtiyacınız varsa özelden yazabilirsiniz indirimli verebilirim
Merhaba meriofert eliniz de hala duruyorsa alabilir miyim 4. Denemem olacak ve gerçekten maddi açıdan zorluyor var ise yardımcı olursanız çok sevinirim9 adet elimde meriofert 150 var zorla buldum ecza depolarından yüklü aldım. Tedavimiz iptal olduğu için kullanmayı bıraktırdı doktor ihtiyacınız varsa özelden yazabilirsiniz indirimli verebilirim
Meriofert hala elinizde mevcut mu acil lazım9 adet elimde meriofert 150 var zorla buldum ecza depolarından yüklü aldım. Tedavimiz iptal olduğu için kullanmayı bıraktırdı doktor ihtiyacınız varsa özelden yazabilirsiniz indirimli verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?