- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
bitti canım aşılama bugün oldum. 1 buçuk saat de dinlendirdiler. keçiboynuzu yarıyor galiba hareketlilik yüzdesi değilde sayı artmıştı. 5 milyondan 35 milyona çıkmış. yıkama ile 95 yazıyordu ama bilemiyorum. sağol canım ya desteğin için. bekleme süresi başladı. allahtan karne zamanı yoğunum:))
seni merak ettim oldun mu? umarım olmamışsındırrrrr
Hadi hayırlı, uğurlu olsun akdascım bundan sonrası en zor kısım : BEKLEMEK :))
Yarıyor bencede bu kür bende çok inanıyorum.Bizde 2 aydır kullanıyoruz ama daha tahlil yaptırmadı eşim.Sayının artması şansın artması zaten.Ne güzel sayı problemi olanlar mutlaka uygulasınlar.
Yıkamada en iyilerini alıyolar ya onla ilgilidir o.
Rica ederim bende sizin desteklerinizle kendimi topluyorum.
Ben bugün olmadım daha.Sabah bu uyandım karnım nasıl ağrrıyor, eyvahhh dedim kesin olmuşumdur dedim.Baktım temiz daha :)
İnşallah bende bi sürprizle karşılaşırım, me dersin olabilir mi böyle bi şey??
ne yaptın eylül ? nasıl oldu aşılama merak ettim değerler kaç?
ii akşamlar akdaş saol canım 12 de yapıldı aşılamam ii geçti doktorum değerler güzel dedi 65milyondu.Senin nasıl geçti?hadi bakalım hayırlısı 15 gün beklemek işin enzoru ama hayırlısııııı inşallah tutarrr
Eylülcüm hayırlı olsun..............
canım yaaa valla saymıyormuş gibi görünüyorum ama başka birşey düşünemiyorummmm çok sıkılıyorum. senin ağrın falan varmı? neden 9 gün adet tarihine göre mİ?benim adet periot 25 gün ona göre mi hesaplıcam
canım yaaa valla saymıyormuş gibi görünüyorum ama başka birşey düşünemiyorummmm çok sıkılıyorum. senin ağrın falan varmı? neden 9 gün adet tarihine göre mİ?benim adet periot 25 gün ona göre mi hesaplıcam
bende sözde saymıcam diyodum ama yinede sayıyorum.ağrılar oluyo ama çok takmıyorum çünkü diğerlerindede ağrılarım olmuştu umutlanmıştım.doktor aşılamadan 14 gün sonra dedi bana benim adet tarihim 30 u.bu süre adet periyoduna göre tabi değişir senin biraz daha önce belli olr ozaman
Selam kızlar,
Ben de pazartesi günü iğnelere başladım. Öyle korkulacak gibi değilmiş hakikaten iğneler. Bugün kontrole gittim solda 10mm sağda 12mm dedi ama ben iyi mi kötü mü bilmiyorum. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole. Herhalde 1 haftaya kadar aşılamayı yaparlar değil mi?
İnşallah sizinkiler de tutar...
darkinlife neredesinnnnnnnnnn merak ettim. umarım iyisindir
Öncelikle darkinlife çok geçmiş olcun arkadaşım,
ben dr bana 3. kezdir yumurta takibiyle tedavisi uyguluyor.bu ay yine ignemi kullandım ve 1 tane yumurtam gelişti sonrasında çatlatma ignemi oldum ve normal yollara bıraktı fakat benim merak ettigim konu çatlatma ignesini olduktan 14 gün içinde adet olman gerekiyo di ye biliyorum ama 14 gün içinde olmadın diyelim gecikme ihtimali ouyo mu ve ne kadar geçikebiliyo ve dr ne zaman gitmelisin
şimdiden teşekkürler
yaaa vallahi inan çooook korkuyorum test yaptırmaya yine tek çizgi olr falan diye ne bilim ben yaaaa beklim mi acaba 1-2 gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?