Gonal F Paylaşım Alanı

Hadi hayırlı, uğurlu olsun akdascım bundan sonrası en zor kısım : BEKLEMEK :))
Yarıyor bencede bu kür bende çok inanıyorum.Bizde 2 aydır kullanıyoruz ama daha tahlil yaptırmadı eşim.Sayının artması şansın artması zaten.Ne güzel sayı problemi olanlar mutlaka uygulasınlar.
Yıkamada en iyilerini alıyolar ya onla ilgilidir o.
Rica ederim bende sizin desteklerinizle kendimi topluyorum.
Ben bugün olmadım daha.Sabah bu uyandım karnım nasıl ağrrıyor, eyvahhh dedim kesin olmuşumdur dedim.Baktım temiz daha :)
İnşallah bende bi sürprizle karşılaşırım, me dersin olabilir mi böyle bi şey??

inşallah canım hayat mucizelerle dolu. umarım olur. bir kere yaşadım hamilelik belirtilerini aynı adet başlıcakmış gibi oluyor. belki mucizen yoldadır ha

inşallah canım tutar.benim 10 da yapıldı. değerler seninkine yakın.ama hareketlilik azdı da %45 e çıkardılar ya bilmiyorum. beklicez ama nasıl:sm_confused:

Selam kızlar,
Ben de pazartesi günü iğnelere başladım. Öyle korkulacak gibi değilmiş hakikaten iğneler. Bugün kontrole gittim solda 10mm sağda 12mm dedi ama ben iyi mi kötü mü bilmiyorum. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole. Herhalde 1 haftaya kadar aşılamayı yaparlar değil mi?
İnşallah sizinkiler de tutar...

bende sözde saymıcam diyodum ama yinede sayıyorum.ağrılar oluyo ama çok takmıyorum çünkü diğerlerindede ağrılarım olmuştu umutlanmıştım.doktor aşılamadan 14 gün sonra dedi bana benim adet tarihim 30 u.bu süre adet periyoduna göre tabi değişir senin biraz daha önce belli olr ozaman

bende sözde saymıcam diyodum ama yinede sayıyorum.ağrılar oluyo ama çok takmıyorum çünkü diğerlerindede ağrılarım olmuştu umutlanmıştım.doktor aşılamadan 14 gün sonra dedi bana benim adet tarihim 30 u.bu süre adet periyoduna göre tabi değişir senin biraz daha önce belli olr ozaman

bilmiyorum aslında adetin geciktikten 3 gün sonra gel dedi. yani daha önce belli olmaz sanırım. progesteron da kullanıyorum o da zaten geciktirir biraz umarım tutar aşılamalarımız.[/B]

İyi gelişmiş yumurtaların.Hadi hayırlı olsun inşallah.Yok yok ipinceler iğneler zaten demiştik biz :) Bir haftaya kadar olursun aşılamanı.

darkinlife neredesinnnnnnnnnn merak ettim. umarım iyisindir

İyiyim canım, atlattım o psikolojiyi iyiyim şimdi.
Pek takılamadım bugünlerde.Hastalıktan dolayı.Biraz şiddetliydi ilk gün özellikle.Şimdi bitti sayılır adetim.Rahim içi baya kalınlaşmış.Bbek beklemiş galiba :) Ama olmadı ya bakalım...

Öncelikle darkinlife çok geçmiş olcun arkadaşım,
ben dr bana 3. kezdir yumurta takibiyle tedavisi uyguluyor.bu ay yine ignemi kullandım ve 1 tane yumurtam gelişti sonrasında çatlatma ignemi oldum ve normal yollara bıraktı fakat benim merak ettigim konu çatlatma ignesini olduktan 14 gün içinde adet olman gerekiyo di ye biliyorum ama 14 gün içinde olmadın diyelim gecikme ihtimali ouyo mu ve ne kadar geçikebiliyo ve dr ne zaman gitmelisin
şimdiden teşekkürler

Sağol canım.Bana hiç 14 gün sonra adet olusun demediler açıkçası.Böyle birşeyi de kesin söyleyemezler sanırım hepimizin adet siklüsü farklı oluyor.Gecikir tabi normal adetinin günü ne zamansa o zamana kadar beklemen normal.Ama istisna hallerdede gecikme olabiliyo.Benimki 2 gün erken gelmişti.
Bir de adetin düzeniyle ilgili normal zamanda da gecikiyosa gecikmesi beklenebilir.
Ne kadar gecikme oldu sende,olduysa?Çoksa belki tutma ihtimali de var

canımcım benim dr um hep çatlatma igneni olduktan 14 içinde olman gerekir diyo ve önceki tedavilerdede dedigi gibi oldu en geç 14.gün oldum bende anlamadım senin dr öyle demedi demek.benim 15.gün ama inan çooook korkuyorum duygularımı anlatamam zaten şu 14 gün çok zor geçiyo bi de olmayınca bilmem sorim dedim gerçi inan hiç ümitlenmiyorum ama feleket bi korkum var kendimi de anlamadım zaten....

Evet öyle bence bekleme ama sen bilirsin yine de .Ben adeti beklersem acaba kimyasal bi gebelik oldu mu diye düşünmemek için yapıyorum kan testini.
Benim şimdiye kadar hiç gebe kaldığım olmadı ya kalabilirmiyim diye yaptırıyorum hep.

yaaa vallahi inan çooook korkuyorum test yaptırmaya yine tek çizgi olr falan diye ne bilim ben yaaaa beklim mi acaba 1-2 gün daha

CANIM 3-4 GÜN GECİLME OLDUĞUNDA BİLE adrar testleri tek çizgi gösterir. hamile olsan dahi. darkinlife kan testinten bahsetti sanırım çünkü net cevabı kan testinden alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…