Gonal F Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun. şimdi adetin de de gitmedin. bir dahaki aya mı kalacak aşılaman yada tüp olabilir dr kararına göre demişsin hayırlısı olsun gerçi.

arkadaslar yarın gonal f vurmaya baslıyacagım 150 gunluk dozu 150 veya ustu olan varmıydı
yıne puregon gıbı yumurtalıklarımın asırı uyarılmasını ıstemıyorum
haftaya persembeye kadar doktora gitmiyecem yani 6 gun vurulucam normal mi

elifim ben 75 lik doz vurmuştum 7 yada 8 gündü.

150 lik doz vurulunca bence arada git doktora yumurtalarının gelişimini kontrol ettir.
Daha önce aşırı tepki mi verdi yumurtalığın? Eğer böyle bir durumun olduysa bunu doktora hatırlatman lazım.

Ne oldu durum? mesajını yeni gördüm ben.Nasılsın, bi sorun çıkmamıştır umarım.

canım ben gonal f ı sabah aksam 225 kullanmıstım hatta 12 gun surdu sıkıntı yapma dr lar kısıye ve duruma göre ayarlıyorlar

kızlar bende baslayacam sanırım bu ıgnelere .klomenle yumurta gelısmedı. ama bu ıgnelerle gelısmeme olabılırmı dıye kafama takılıyo yada ne kadar gelısır.....

merhaba kızlar. bugün gonal f kullanmaya başladım. çook heyecanlıyım. ilacı kullanıp hamile kalanlar yazılarınızı bekliyorum. umutlanmaya çook ihtiyacım var... şimdiden hepinize teşekkür ederim...:asigim:

ben de gonal-f kullandım önce 150 lik sonra 225 lik vuruldum şimdi çok şükür hamileyim inşallah tedaviniz olumlu olur allah gönlünüze göre versin

ben de gonal-f kullandım önce 150 lik sonra 225 lik vuruldum şimdi çok şükür hamileyim inşallah tedaviniz olumlu olur allah gönlünüze göre versin

çok teşekkür ederim. allah kucağınıza almayı nasib etsin inşallah... ben 75 lik kullanıyorum ilk denemede mi hamile kaldınız. tüp bebek yada aşılamamı yaptırdınız acaba.

:CüvCüv:kızlar bende gonlf kullandım.iğneyi kendiniz yapabiliyorsunuz.deri altına enjekte etmeniz yeterli.kasa gelmesi gerekmiyor ozaman canınız yanar.ben günde 150ml vuruldum.tabi yumurta takip aşamasında pazara denk gelen günde kontrolüm olmadı ve yumurta istenen seviyeyi geçmiş tabi tedaviye ara verdik çünkü yumurta kistleşmiş.yani bu iğnenin yan etkilerinden birtanesiydi ve benim başıma geldi.kontrollerinizi aksatmayın.doğum kontrol hapıyla o kist düşüyor sonra ama siz çok yıpranıyosunuz.umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucagımıza.:CüvCüv:

merhabalar bende 13gündür gonal f kullanıyorum göbeğimden vuruyorum 7gün 75vurdum cuma günü kontrole gittiğimde 11,5mm olmuştu yumurta, şuanda 112,5 vuruluyorum pko.yum. pazartesi kontrole gideceğim. gelişime bağlı salı yada çarşamba günü aşılama yapılacak bu benim 2. aşılamam.. öncesinde(ağustos ayı) puregon kullanmıştım. tek yumurtalığım var hayırlısıyla inş olur.. bende dualarınızı bekliyorum..

dualarım sizinle bende 75 kullanıyorum perşembe günü başladım. pazartesi benimde kontrolüm var. çook heyecanlıyım. umarım yumurtalarım büyürler ve hamile kalabilirim..... rabbim isteyen herkese banada nasib etsin inşallah..

merhaba arkadaşım neler yaptın aşılamanı yaptırdın mı kaç yumurtan oluştu? gelişmelerden haberdar edersen sevinirim... benimde yumurtam oluştu çatlatma iğnemi vuruldum eşimle çalışıyoruz inşallah bu ay olur da bizde müjdeleriz......
mirmirmirmir:asigim:

arkadaşlar selam. Ben de gonal f kullanacağım bi dahaki adetimde. Bu ay kist oluştuğu için klomen tedavime ara verdik. Konunun başından beri okudum ama kimse sonuçlarını yazmamış. Doktorum beni adetimin 3. gününde çağırdı, ilk iğneyi ben yapacam daha sonra kendin yapacaksın dedi ama okuduklarımdan hergün aynı saatte yapılacağını öğrendim. Belli bir saatte gel demedi doktorum. İnşallah bi bildiği vardır. Allah hepinizin gönlüne göre versina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…