Gonal F Paylaşım Alanı

Canım ben gonal f kullanınca en fazla 3 yumurtam oluyordu.büyüklükleri iyiydi.
benim bir kızım oldu çok şükür.İnşallah sende başarıyı yakalarsın.

selam arkadaşlar bende bu ay gonal f 75 ile başladım. 5. iğnemi vuruldum.
başarısı nasıldır.
başarı sansı hapa göre daha yüksek.
yumurtlama sorunun yoksa başarısız olmazsın zaten.

başarı sansı hapa göre daha yüksek.
yumurtlama sorunun yoksa başarısız olmazsın zaten.[/QUOTE]

cevabın için teşekkür ederim yumurtlama sorunum yoktu yani hapla yumurtlamıştım. pko liyim. ancak hapla endometrium gelişmedi. ama bu hafta kontrolümde ikise gelişti. bir hafta daha gonal f kullanıcam sonra yine kontrol bakalım.

Arkadaşlar ben iki ay klomen ve pregly kullandım ama sonuç alamadım. Daha önceden hamileliklerim oldu. 10 yaşında bir oğlum var 4 yıl önce de sağlık problemlerimden dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım:1no2: Doktorum da şaşırıyor neden şimdi hamile kalamıyorum diye. Yumurtlama bozukluğu varmış bende. Klomen kullanırken bile sadece tek yumurtam büyüdü benim. Neyse doktorum beklemeye gerek yok, iğneye geçelim dedi. Ama bir hayli yüksek bi miktar çıkardılar bana eczaneden. Gonal f 650 liraymış ve sgk sadece yarısını ödüyormuş. Yanında başka ilaçlar da yazmış ve hepsi 360 lira tutuyormuş. Adetime de var daha. Almadım yani ilaçlarımı. Allah hepimizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: Çok uzattım galiba afedersiniz

Darkinlife Arkadaşım senin akibetini merak ettim vallahi. Çok uzun bir ara vermişsin bauraya yazmak için. Hayırdır bebiş falan var mı? Gonal f kullandıktan sonra neler oldu? Konunun başından bu yana okudum ilk aşılaman tutmamış ama daha sonrası için hiçbirşey yazmamışsın. Biraz aydınlatabilir misin beni. Şimdiden teşekkürlera.s.

selamlar sizinkisi gerçekten değişikmiş. ama sizin yumurtlama problemi yakın zamanlardaki geçirilmiş bir stres sebebiyle geçici bir hormonal dengesizlik olabilir belki.
tanı olarak ne dedi doktorun?

Canım benim 2. aşılamamda tutmadı.Sonra aşılamam tatillere gelecek diye mecburi bi ara vermiştik 2007 ekiminde.Dedim madem ara verdik bari yaramı yaktırayım.yaramı yaktırdım. 40 gün felan ilişki yasaktı.Sonra ocakta adetim gecikti ama yoktu bişey.
Şubat ayında yaramı kontrole gideyim dedik.Hamile olduğumu öğrendik.

Şimdi kızım 3,5 aylık.

Darısı tüm isteyenlere olsun.

slm ben seninle ayni zaman da uye olmusdum sanirim yazini görunce merak ettim,baktim 2007de olan baslikdi son sayfayi tiklayinca gördüm gülü güle büyüt hayirli ömurlü olsun prensesin insallah...ve yani yara vardi ve dr.lar asilama mi yapmisdi bu yuzden iki kere hüsrani yasadin öylemi niye basta yakmadilar sana bunca iyne ilac vermisler, düsündüm dogrusu dabi su anda bu düsünülmez belki ama bi islemle bidecek olan sey icin bir sürü UMUT kaybediyoruz arkadasim...dekrar mansallah diyorum anneliginin tatini doyasiya yasa insallah..meleginle allahima emanet olun

kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.

allah allah nasıl yapabilirler böyle bir durumda onların haber vermesi gerekiyor bende hakan bey in hastasıyım hatta ikinci denemem de yurt dışında olabilir o olmazsa bülent bey yapar diye düşünüyordum inşallah hamiş kalırsın canım...

insaallahh canım.sende adana başkente mi gidiyorsun.
benim aşıalamanın 4. günü bugun ve hiçbir belirti yok şuan.agustos 11de test yapacam dualarınızı eksik etmeyin.
acemi eliyle insaalalh mucize olmuştur.
Allahım istedikten sonra insaallah benim ve biçok isteyenler için ol demiştirde olur buay.

bebeğim aynı gün aşılama olduk galiba çarşamba oldu aşılamam ve 11 ağustos test tarihim hayırlısı olsun senin için

tşkler denizcim.ewet benimde test tarihim 11 umarım bütün isteyenler hamişş kalır buayyy

yok güzelim bülent ve esra doktor isimlerini duyunca ankara anatolya tüp sandım. ben ank da yaptırıyorum. inşallah eli uğurlu gelir de hamile kalırsın canım... amin...

[sıze="2"]arkadaşlar elimde gonal f 450 var bağışlamak istiyorum. Isteyen varsa gönderebilirim. Bir ay önce almıştık. Buzdolabımın raf kısmında muhafaza ediyorum. [/sıze]

ilacı verdim arkadaşlar...

Son düzenleme:
arkadaşlar elimde 2 adet 450 lik Gonal-F var........depo fiyatına vermeyi düşünüyorum..........ihtiyacı olanlar bana özel msj atsın (son kul tarihi 09/ 2011 hep dolapta saklandı)

Rabbim dileklerinizi kabul etsin hepimizi yavrularımızıa kavuştursun inşallah

kızlar gonal f ile hamile kalan varmı bende yumurta tembelliği var daha önce klomen kullandım ama hamile kalamadım sizce gonal f iyi gelirmi bu şekilde hamile kalanlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…