- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Canım ben gonal f kullanınca en fazla 3 yumurtam oluyordu.büyüklükleri iyiydi.arkadaşlar selam. Ben de gonal f kullanacağım bi dahaki adetimde. Bu ay kist oluştuğu için klomen tedavime ara verdik. Konunun başından beri okudum ama kimse sonuçlarını yazmamış. Doktorum beni adetimin 3. gününde çağırdı, ilk iğneyi ben yapacam daha sonra kendin yapacaksın dedi ama okuduklarımdan hergün aynı saatte yapılacağını öğrendim. Belli bir saatte gel demedi doktorum. İnşallah bi bildiği vardır. Allah hepinizin gönlüne göre versina.s.
başarı sansı hapa göre daha yüksek.selam arkadaşlar bende bu ay gonal f 75 ile başladım. 5. iğnemi vuruldum.
başarısı nasıldır.
Arkadaşlar ben iki ay klomen ve pregly kullandım ama sonuç alamadım. Daha önceden hamileliklerim oldu. 10 yaşında bir oğlum var 4 yıl önce de sağlık problemlerimden dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım:1no2: Doktorum da şaşırıyor neden şimdi hamile kalamıyorum diye. Yumurtlama bozukluğu varmış bende. Klomen kullanırken bile sadece tek yumurtam büyüdü benim. Neyse doktorum beklemeye gerek yok, iğneye geçelim dedi. Ama bir hayli yüksek bi miktar çıkardılar bana eczaneden. Gonal f 650 liraymış ve sgk sadece yarısını ödüyormuş. Yanında başka ilaçlar da yazmış ve hepsi 360 lira tutuyormuş. Adetime de var daha. Almadım yani ilaçlarımı. Allah hepimizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: Çok uzattım galiba afedersiniz
Darkinlife Arkadaşım senin akibetini merak ettim vallahi. Çok uzun bir ara vermişsin bauraya yazmak için. Hayırdır bebiş falan var mı? Gonal f kullandıktan sonra neler oldu? Konunun başından bu yana okudum ilk aşılaman tutmamış ama daha sonrası için hiçbirşey yazmamışsın. Biraz aydınlatabilir misin beni. Şimdiden teşekkürlera.s.
Canım benim 2. aşılamamda tutmadı.Sonra aşılamam tatillere gelecek diye mecburi bi ara vermiştik 2007 ekiminde.Dedim madem ara verdik bari yaramı yaktırayım.yaramı yaktırdım. 40 gün felan ilişki yasaktı.Sonra ocakta adetim gecikti ama yoktu bişey.
Şubat ayında yaramı kontrole gideyim dedik.Hamile olduğumu öğrendik.
Şimdi kızım 3,5 aylık.
Darısı tüm isteyenlere olsun.
kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.
allah allah nasıl yapabilirler böyle bir durumda onların haber vermesi gerekiyor bende hakan bey in hastasıyım hatta ikinci denemem de yurt dışında olabilir o olmazsa bülent bey yapar diye düşünüyordum inşallah hamiş kalırsın canım...
insaallahh canım.sende adana başkente mi gidiyorsun.
benim aşıalamanın 4. günü bugun ve hiçbir belirti yok şuan.agustos 11de test yapacam dualarınızı eksik etmeyin.
acemi eliyle insaalalh mucize olmuştur.
Allahım istedikten sonra insaallah benim ve biçok isteyenler için ol demiştirde olur buay.
arkadaşlar elimde 3 adet 450 lik Gonal-F var........yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum..........ihtiyacı olanlar bana özel msj atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?