- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
kızlar gonal f ile hamile kalan varmı bende yumurta tembelliği var daha önce klomen kullandım ama hamile kalamadım sizce gonal f iyi gelirmi bu şekilde hamile kalanlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim ....
2 ay gonal-f kullandım bir ayında aşılama yapıldı bir ayda normal yolla denedik olmadı bu ayda tüp bebek tedavisine başladık ama gonal-f kullanıp hamile kalanlar var biliyorum
merak etme canim ben ilk denememde gonal f hamile kaldim
merhaba güzel anne adayları tüp bebeğe başlayanlar için soruyorum gonal f e dozu nasıl başladınız ve kaç gün kullandınız yanında başka bir ilaç kullandınızmı? ben pkos olduğu için yumurtalar geç gelişiyor eşimde de hem hareket yavaşlığı hem de morfoloji düşüklüğü var. 2. aşılamayı deniyoruz ama doktorum tüp bebeğe de geçebiliriz dedi bugün kontrolüm var 112,5 ile başladım 5 gündür kullanıyorum. Sizce 2. aşılamayı da ne olursa olsun denemeli miyim yoksa direk tüpe mi geçeyim gerçekten çok hassas bir konu benim için nolur deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
ikisi de aynı sadece üretici firmaları farklı,gonal birazcık pahalı
selam arkadaşlar ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ama ohhs olduğum için embroları dondurmak zorunda kaldık elimde 2 tane hiç açılmamış gonal f 75 lik var,ayrıca hiç kullanılmamış bant ve vajinal jel ve vitaminler var. almak isteyen olursa vericem. allah hepinizin işini rastgetirsin. isteyen özelden msj atabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?