Gonal F Paylaşım Alanı

sağol Allah razı olsun çok ihtiyacım var.önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum,tabi ilaçları temin edebilirsem. inş. senin tedavin istediğin gibi hatırlı bişekilde sonuçlanmıştır..

arakadaşalr elinde tedavinden kalan pregon olan varsa bana özelden mesaj atabilirmi :26::26::26::26:

kıalar merhaba ben bu topıge yenı katıldım ben 9 yıldır pcos luyum 2 kez klomen kullndım ama gebelık olmadı.doktorum gonal f 450 lik igne verdı onnu kullnıorum gunde 75 lu 6 gun bugun son kez kullncam yarın kontrolum var.bu igne ile hamıle kaln varmı kızlarrrr umuda ihtıyacım varrr

Cnm ilaçları tek tek ele almak doğru olmaz . Birden fazla ilaç ve iğne kullanıldığı için hepsini br bütün ve birbirleriyle bağlantılı olarak düşünmek lazım :)))
Hamile kalmanda embriyonla alakalı :)) bebişin transfer edildiğinde 12 günün sonunda belli olur :))
İnş güzel sonuçlarla verirsin bize cnm

benım dah ilk ignem bundan once klomen kullnadım sımdı gectık igneye transfer falan demısın ama transfer tup bebek de olmuo mu benım kı daha tup bebek deil.inş bakalım hayılrlısı

arkadalar 6. Mikro deneme için goneler f ve ya puregon a ihtiyacım var elinizde tedavilerinizden kalan ilaçlrınız varsa özelden mesaj atramısınz
duyarlı davranacağınıza inanıyorum

arkadaşlar ,
daha önceki denemelerimden elimde kalan kullanılmamış gonal-f 450 var. 2 tüp bebek denemesinden sonra olan negatif sonuçtan sonra şimdilik denemek istemiyoruz o yüzden elimdekini satmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…