- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
ben de iki tane gonalf var geldikleri günden beri dolabımda duruyorlar. 9/2011 son kullanma tarıhı bir kutu da menegon var , çok uyguna vericem isteyen özeden atsın mesaj
kızlar elimde 5 kutu gonal f 450 var.uygun fiyata vereceğim.ankara da oturanlar tercihimdir.
Merhaba arkadaşlar,sonkullanma tarihi mart 2012 olan 1 kutu 450lik gonal f , kasım 2011 olan 2 kutu 0,25 mg cetrotide ve ocak 2012 olan 1 kutu ovitrelle var.Uygun koşullarda saklanmaktadır açılmamıştır.Uygun fiyata vereceğim.Zonguldak ve Bartın civarında olursa elden teslim edebilirim.
arkadaşlar ben ilacı verecek bir arkadaş buldum rabbim cümlenizin yardımcısı olsun inşallah bütün herkezin tedavisi hayırlı olurda yavrularınıza kavuşursunuz
merhaba nurcan arkadaşım.öncelikle ince dşüncen ve temennilerin için çok teşekkürler.Allah yavrunu sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip eder vede en önamlisi sana bağışlar.bizler içinde dua edin.bebeyinizle birlikte Allaha emanet olun...
elinde gonal f,menegon, cetrotide,ovitrela, olan arkadaşlar özel mesaj yazamıyorum.msn adresimi veriyorum bana burdan ulaşırsanız daha iyi iletişim kurabiliriz.. cunemi@hotmail.com
arkadaşlar ilaç ihtiyacım devam ediyor.elinde ilaç olan bana burdan ulaşabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?