Gonal F Paylaşım Alanı

elinizde kalan ilaçları burdan satmak almak son derece sakıncalı...ben eczacıyım ve bu kullanılan ilaçlar soğuk zincir ilaçları depodan getirtirken bile on defa soruyorum iyi saklandı mı bunlar diye...yazık günah çok pahalı bir tedavi alıyoruz zaten 3 kuruş için bunu sakına riske atmayın...Çünkü eğer uygun koşullrda saklanmadıysa o ilaç bütün tedaviyi çöpe at...

merhaba elinde gonal f olan arkadaşlar bana özelde fiyatını yazabilirlermi..ben özel mesaj yazamıyorumda..telini veren olursa ben ararım.şimdiden teşekkürler...

ben de iki tane gonalf var geldikleri günden beri dolabımda duruyorlar. 9/2011 son kullanma tarıhı bir kutu da menegon var , çok uyguna vericem isteyen özeden atsın mesaj

denız yelıııııııııııı nerlerdesın sana pazartesı gunu mesaj attım ozelden canım gormedınmı
sms hakkı bıtmez aslında ama sılmedınmı yoksa mesajları canım
ozman benım mesajımıda muhtemelen gormedın
bana yazarmısın burdan cevap beklıyorum canım sendenn

Merhaba arkadaşlar,sonkullanma tarihi mart 2012 olan 1 kutu 450lik gonal f , kasım 2011 olan 2 kutu 0,25 mg cetrotide ve ocak 2012 olan 1 kutu ovitrelle var.Uygun koşullarda saklanmaktadır açılmamıştır.Uygun fiyata vereceğim.Zonguldak ve Bartın civarında olursa elden teslim edebilirim.

merhaba arkadaşım almak isterim ama malesef mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj yazamıyorum saçma ama öyleymiş.ama siz yazabilirsiniz.fiyatını öğrenebilirmiyim..

kızlar elimde bir gonal f var istanbuldan birine vermek istiyorum bende fakat tedavisine başlıyacak bir arkadaş arıyorum çünkü son kullanma tarihi 6. aya kadar tabi tanıdığınız bir eczaneden değiştirebilirsenizz oda olur

arkadaşlar ben ilacı verecek bir arkadaş buldum rabbim cümlenizin yardımcısı olsun inşallah bütün herkezin tedavisi hayırlı olurda yavrularınıza kavuşursunuz

arkadaşlar ben ilacı verecek bir arkadaş buldum rabbim cümlenizin yardımcısı olsun inşallah bütün herkezin tedavisi hayırlı olurda yavrularınıza kavuşursunuz

merhaba nurcan arkadaşım.öncelikle ince dşüncen ve temennilerin için çok teşekkürler.Allah yavrunu sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip eder vede en önamlisi sana bağışlar.bizler içinde dua edin.bebeyinizle birlikte Allaha emanet olun...

sağol canım rabbim cümlemize anne olmayı sağ sağğlim yavrularımıza kavuşmayıı nasip etsin iyi haberlerinizi alırız inşallah

nisazeynep kullanıcısından alıntı
elinde gonal f,menegon, cetrotide,ovitrela, olan arkadaşlar özel mesaj yazamıyorum.msn adresimi veriyorum bana burdan ulaşırsanız daha iyi iletişim kurabiliriz.. cunemi@hotmail.com
arkadaşlar ilaç ihtiyacım devam ediyor.elinde ilaç olan bana burdan ulaşabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
elimde 4 kutu gonal f var almak isterseniz mailim hatice.kaya.61@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…