Gonal F Paylaşım Alanı

Merhaba Arkadaslar,
elimde bir adet hic kullanilmamis bir adet de cok az bir kismi kullanilmis Gonal-F 450 mevcut.
Bu ilaclari raporlu aldigim icin sadece katki paylarini odedim. Elimde kalanlari satmak istiyorum.Ilgilenenler bana ozelden mesaj atabilirler mi?
Tesekkurler

Arkadaşlar merhaba,
Bu gün adetimin 4. günü ve Gonal F ye başladım. 150 ccye kadar çekeceğim. Aşılama yapılacak. bu gün bir de Menogon diye bir ilaç aldım.10 tane var içinde 4 ü toz, 6 sı sıvı. Bugün Gonal F nin ilki yapıldı. Yarın ve öbür gün 2. ve 3. yü yaptıracağım. Pazartesi boş günüm. Salı da randevum var. Salı gelirken Menogonu yanında getir dedi doktorum. Gonalden sonra menogonu da mı kullanacağım. Aşılamam menogondan sonra mı olacak.Normalde 25 günde bir adet görüyorum. Ne zaman yapılır ki bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
slm elimde tüp bebek denememden kalan 1 kutu açılmamış gonal f 450 var son kullanma tarihi 2012 ücretli aldım ihtiyacı olan varsa yarı fiyatına verebilirim.şu anda üç aylık hamileyim hala inanamıyorum.darısı tüm çocuk isteyenlere

ankarada oturan varsa acılmıs hemen vurulucak arkadaslara verılıcek gonal f vardır ıgneyı yaptıran varsa ankaradan hemen alabılırler ıcınde 375 ml var galıba hemen alıcak bırı varsa mesaj atabılır

gonal f lerin dibinde mutlaka ilaç kalıyor arkadaşlar. bizide hemşiremiz uyardı. 3 tane 300 lük iğneden kalan ilaçları topladık ve 2 tane 150 lik iğne çıktı. bu aklınızda olsun boşuna ilaçları çöpe atmayın.

yetercim sen hala ilaç arıyomusun ya ben topiğe yazdım geçengün ihtiyacı olan varmı aranızda diye sen ses çıkarmadın görmedin heralde bak bende gonal f 450 var bitane ama sanırım tarihi 6. ayakadar eğer ozamanakadar yaparım tedaviyi dersen yada bi eczanede daha ileri tarihlisiyle değiştiririm dersen yollim kargoyla ama orayakadar bişi olurmu onuda bilmiyom iliyosun bende istanbuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…