- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
nisazeynep kullanıcısından alıntı
elinde gonal f,menegon, cetrotide,ovitrela, olan arkadaşlar özel mesaj yazamıyorum.msn adresimi veriyorum bana burdan ulaşırsanız daha iyi iletişim kurabiliriz.. cunemi@hotmail.com
arkadaşlar ilaç ihtiyacım devam ediyor.elinde ilaç olan bana burdan ulaşabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
elimde 4 kutu gonal f var almak isterseniz mailim hatice.kaya.61@hotmail.com
merhaba canım sizi ekledim ordan görüşelim saygılar...nisazeynep kullanıcısından alıntı
elinde gonal f,menegon, cetrotide,ovitrela, olan arkadaşlar özel mesaj yazamıyorum.msn adresimi veriyorum bana burdan ulaşırsanız daha iyi iletişim kurabiliriz.. cunemi@hotmail.com
arkadaşlar ilaç ihtiyacım devam ediyor.elinde ilaç olan bana burdan ulaşabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
Elimde 4 kutu gonal f var almak isterseniz mailim hatice.kaya.61@hotmail.com
arkadaslar banada doktorum gonal f verdi henüz almadim recetem eczanede bekliyor doktorum rapor cikartiyor
sizlere sorum gonalf sigorta tarafindan ne kadar karsilaniyor siz ne kadar ödediniz
ilacı verdiğim arkadaşın elinde son kullanım tarihi mayıs olan puregon varmış.ücretsiz verebileceğini söylüyor.almak isteyen varsa sizi arkadaşa yönlendirebilirim.
arkadaslar banada doktorum gonal f verdi henüz almadim recetem eczanede bekliyor doktorum rapor cikartiyor
sizlere sorum gonalf sigorta tarafindan ne kadar karsilaniyor siz ne kadar ödediniz
merhaba puregonun içeriğini aşağıya yazdım.eğer sizin sorununuz bunlardan biriyse işinize yarayacaktır.siz de dikkatle okursanız yumurta geliştirici nitelikte.isterseniz mailimden bana ulaşın.sizi ilacın sahibine yönlendireyim.hatice.kaya.61@hotmail.comselam arkadaşım bu yumurta geliştirici ilaçsa benim çok ihtiyacım var 2. çocuğa hamile kalmaya uğraştığım için devlet ödemiyor lütfenbana yardım edin
selam arkadaşım bu yumurta geliştirici ilaçsa benim çok ihtiyacım var 2. çocuğa hamile kalmaya uğraştığım için devlet ödemiyor lütfenbana yardım edin
ilacın son kullanım tarihi mayıs biliyorsunuz değil mi?inşalllah işinize yarar.arkadaşımda tarihi geçmeden birine versemde işe yarasa diyordu.inşallah olur.mailimi yazdım üste görüşürüz inşallah.
ilacın son kullanım tarihi mayıs biliyorsunuz değil mi?inşalllah işinize yarar.arkadaşımda tarihi geçmeden birine versemde işe yarasa diyordu.inşallah olur.mailimi yazdım üste görüşürüz inşallah.
canım benm msn de bi problem var ekledm ama e. mail aamıyorum telle görüşelim
şu numarayı ararsanız 0533 442 80 38 ilacın sahibi arkadaşla görüşürsünüz.inşallah işinize yarar.slm ben de sizi ekledim tekrar bakın olmazsa tel vereyim,şu an msnde açığım sizde deneyin bakalım
Merhaba gonal f 450 lılık arayan varsa ozelıme yazsın lutfen ucretsız verıcem arkadaslar
tedavımden arttı bırıne vermem lazım acıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?