Gonal F Paylaşım Alanı

merhaba canım msn ekledim seni ama yoksun benimde gonalf ihtiyacım var fakat son kullanım tarihleri nedir ben mayıs ayında başlayacagım tedaviye eğer uygunsa alabilirim

merhaba canım sizi ekledim ordan görüşelim saygılar...

Arkadaşlar ben gonal fleri verdim.Alan arkadaş ve diğer arkadaşlara ALLAH hayırlısıyla evlatlarını versin inşallah.

ilacı verdiğim arkadaşın elinde son kullanım tarihi mayıs olan puregon varmış.ücretsiz verebileceğini söylüyor.almak isteyen varsa sizi arkadaşa yönlendirebilirim.

arkadaslar banada doktorum gonal f verdi henüz almadim recetem eczanede bekliyor doktorum rapor cikartiyor
sizlere sorum gonalf sigorta tarafindan ne kadar karsilaniyor siz ne kadar ödediniz

kmehtap arkadaşım ilaçların % 80 nini devlet karşılıyor, yani siz % 20 sini ödeyeceksiniz.

arkadaslar banada doktorum gonal f verdi henüz almadim recetem eczanede bekliyor doktorum rapor cikartiyor
sizlere sorum gonalf sigorta tarafindan ne kadar karsilaniyor siz ne kadar ödediniz

sizin ödeyeceğiniz miktar alacağınız ilacın sayısınca tutacağı miktar üzerinden % 20 dir.

ilacı verdiğim arkadaşın elinde son kullanım tarihi mayıs olan puregon varmış.ücretsiz verebileceğini söylüyor.almak isteyen varsa sizi arkadaşa yönlendirebilirim.

selam arkadaşım bu yumurta geliştirici ilaçsa benim çok ihtiyacım var 2. çocuğa hamile kalmaya uğraştığım için devlet ödemiyor lütfenbana yardım edin

selam arkadaşım bu yumurta geliştirici ilaçsa benim çok ihtiyacım var 2. çocuğa hamile kalmaya uğraştığım için devlet ödemiyor lütfenbana yardım edin
merhaba puregonun içeriğini aşağıya yazdım.eğer sizin sorununuz bunlardan biriyse işinize yarayacaktır.siz de dikkatle okursanız yumurta geliştirici nitelikte.isterseniz mailimden bana ulaşın.sizi ilacın sahibine yönlendireyim.hatice.kaya.61@hotmail.com

Endikasyonlar:
Kadında: PUREGON® aşağıdaki klinik durumların söz konusu olduğu kadın infertilitesinin tedavisinde endikedir.
•
Klomifen sitrat tedavisine cevap vermeyen anovulasyonlu kadınlar (polikistik over hastalığı, PCOD, dahil olmak üzere)
•
Yardımla üreme programlarında [(örn. İn vitro fertilizasyon /embriyo transferi (IVF/ET), gamet intra-fallopian transfer (GIFT) ve intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu (ICSI)] çoklu folikül oluşturmak amacıyla kontrollü hiperstimülasyon sağlamak.
Erkekte :Hipogonadotropik hipogonadizm nedenli spermatogenez eksikliği.

ilacın son kullanım tarihi mayıs biliyorsunuz değil mi?inşalllah işinize yarar.arkadaşımda tarihi geçmeden birine versemde işe yarasa diyordu.inşallah olur.mailimi yazdım üste görüşürüz inşallah.

canım çok sağol ben ekledim o mail adresini ama tel yazarsanız özelime ben sizi ararım daha rahat görüşürüz

canım benm msn de bi problem var ekledm ama e. mail aamıyorum telle görüşelim

Merhaba gonal f 450 lılık arayan varsa ozelıme yazsın lutfen ucretsız verıcem arkadaslar
tedavımden arttı bırıne vermem lazım acıllll

merhaba canım öncelikle çiçeklerini Allah sana bağışlasın.
özeline yazamıyorum. benim aslında menegona ihtiyacım var ama bulamadım henüz.eğer vermediyseniz ben alabilirim.meailimi veriyorum ordan görüşelim. cunemi@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…