- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Merhaba gonal f 450 lılık arayan varsa ozelıme yazsın lutfen ucretsız verıcem arkadaslar
tedavımden arttı bırıne vermem lazım acıllll
Merhaba gonal f 450 lılık arayan varsa ozelıme yazsın lutfen ucretsız verıcem arkadaslar
merhaba nisam benimde ihtiyacım var ermediyseniz . özele yazamıyorum msn adresimi veriyorum ordan görüşelim.cunemi@hotmail.comMerhaba gonal f 450 lılık arayan varsa ozelıme yazsın lutfen ucretsız verıcem arkadaslar
ilacı verdiğim arkadaşın elinde son kullanım tarihi mayıs olan puregon varmış.ücretsiz verebileceğini söylüyor.almak isteyen varsa sizi arkadaşa yönlendirebilirim.
slm elimde tüp bebek denememden kalan 1 kutu açılmamış gonal f 450 var son kullanma tarihi 2012 ücretli aldım ihtiyacı olan varsa yarı fiyatına verebilirim.şu anda üç aylık hamileyim hala inanamıyorum.darısı tüm çocuk isteyenlere
Merhaba Arkadaslar,
elimde bir adet hic kullanilmamis bir adet de cok az bir kismi kullanilmis Gonal-F 450 mevcut.
Bu ilaclari raporlu aldigim icin sadece katki paylarini odedim. Elimde kalanlari satmak istiyorum.Ilgilenenler bana ozelden mesaj atabilirler mi?
Tesekkurler
Merhaba arkadaşlar elimde 3kutu 300lük puregon 6kutu merional 150 lik 1 kutu gonalf 300luk var ihtiyacı olanlar özelden msj atabilirler
slm canım ben progonu alabilirim...hala elinizdeyse 5327456169 msj atın ben size dönerim....
slm canım ben 2 kutu alabilirim son k t ne zaman...nerde oturuyosun ...özelden yazamıyorum sen yazarsan grşrz.......Merhaba arkadaşlar elimde 3kutu 300lük puregon 6kutu merional 150 lik 1 kutu gonalf 300luk var ihtiyacı olanlar özelden msj atabilirler
kızlar bende yeni tedaviye başlıyorum diyarbakırda oturuyorum elinde fazla kalan g-f veya puregon varsa özelden ulaşırsa çok sevinirim..
ben de iki tane gonalf var geldikleri günden beri dolabımda duruyorlar. 9/2011 son kullanma tarıhı bir kutu da menegon var , çok uyguna vericem isteyen özeden atsın mesaj
kızlar elimde 5 kutu gonal f 450 var.uygun fiyata vereceğim.ankara da oturanlar tercihimdir.
kızlar elimde 1 adet gonal f var istanbuldan ilgilenen mj atabilir
slm elimde tüp bebek denememden kalan 1 kutu açılmamış gonal f 450 var son kullanma tarihi 2012 ücretli aldım ihtiyacı olan varsa yarı fiyatına verebilirim.şu anda üç aylık hamileyim hala inanamıyorum.darısı tüm çocuk isteyenlere
ilaç veren arkadaşlar yokmu? menegon'a ve ovitrelle ihtiyacım var...özel mesaj yazamıyorum msn adresimi veriyorum bana ordan ulaşırsanız görüşelim...
cunemi@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?