- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
merhaba arkadaşım sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz.geçen ay başlayamadım kist oluşmuş,birde ilaçlarımı tamamlayamadım.mayısın ikinci hafatası muhtemelen gidecem bakalım uygun olursa başlicaz bide ilaçlarımı tamamlarsam çok güzel olacak...canım merhaba nasılsın nezaman başlıorsun tedaviye
merhaba arkadaşım sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz.geçen ay başlayamadım kist oluşmuş,birde ilaçlarımı tamamlayamadım.mayısın ikinci hafatası muhtemelen gidecem bakalım uygun olursa başlicaz bide ilaçlarımı tamamlarsam çok güzel olacak...
sen nasılsın nasıl gidiyor?duanda eksik etme.Allah sanada kolaylık versin inş.
şükür canım bende ayın 20sinde doğum yapıcaktım 23 üne kaldı gibi şimdilik hayırlısı bakalım rabbim sağ sağlim almayı nasip etsin bukez
sanada çok geçmiş olsun canım olsun 1 ay geç aşlarsın inşllah tamamalarsın ilaçlarınıda Allahın izni ile
sağol canım Allah razı olsun.evet dediğin gibi olumlu olsunda bi ay geç olsun bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
iyi olmana sevindim çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inş. vede sana bağışlar...
Allahın merhameti sonsuz biz onun merhametine sığınıyoruz...o' dilerse herşeyi kolaylatırır...dua ile...ı
tüp bebek tedavimden artan 4 kutu 450 lik son kullanma tarihi 2011 6. ay olan ilaca ihtiyacı olan arkadaşlar özelden irtibata geçebilirler xxxx
tüp bebek tedavimden artan 4 kutu 450 lik son kullanma tarihi 2011 6. ay olan ilaca ihtiyacı olan arkadaşlar özelden irtibata geçebilirler xxxx
bende 3 kutu gonal f var d.bakırda oturuyorum hiç kullanılmamış ve s.kullanma tarihi 2011 10. ay ilgilenirseniz
ilaç veren arkadaşlar yokmu? menegon'a cetrototide, ve ovitrelle ihtiyacım var...özel mesaj yazamıyorum msn adresimi veriyorum bana ordan ulaşırsanız görüşelim...
xxxx
şükür canım bende ayın 20sinde doğum yapıcaktım 23 üne kaldı gibi şimdilik hayırlısı bakalım rabbim sağ sağlim almayı nasip etsin bukez
sanada çok geçmiş olsun canım olsun 1 ay geç aşlarsın inşllah tamamalarsın ilaçlarınıda Allahın izni ile
arkadaşlar elimde 5 kutu gonal-f 450 var.son kullanım 03.2012.uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.ankaradayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?