Gönlümü almayan eş

E_geli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
86
39
38
35
Eşime bı sebepten dolayı küstüm bugün tam 4 gün oldu mecbur kaldığım zamanlar dışında konuşmadım oda aynısini bana yapıyor yani benim gönlümü alması gerekmez mi ? Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bence nasılsa konusucak diye düşünüyor galiba daha kaç gün daha konuşmadan duracağım gerçekten bilmiyorum çok canım sıkkın bu yüzden insan bı telafi etmeye çalışır ben ona nasıl davranıyorsun aynisini bana yapıyor daha fazla canım acıyor böyle yaptıkça ne yapmam lazım ?

Diğer kavgalarınızda da hep öyle mi yapar peki?

Küsme sebebiniz nedir?

O da sizden bekliyordur belki gönlünü almanızı bence kırıldığınız üzüldüğünüz noktaları karşılıklı konuşarak düzeltebilirsiniz

Bende bu kez çok kırıldım ve üzüldüm o yüzden devam ediyorum bakalım nereye kadar gidecek böyle
Erkekler sanıyor ki sabah olunca geciyor...
Ya da gece gelir birşey olmamis gibi sarilir ve tepki gösterildiginde de kıyamete kadar uzat deyip üzerine trip atarlar..

Yani küsmenin sebebine bağlı değişir bu.
İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepten küstüyseniz gelmemesi normal ama ciddi bir durum sebebiyle haklı olarak küstüyseniz ve ona rağmen gelmiyorsa ilişkinizde oturmamış şeyler var demektir.

Bana göre eşim ..
o zaman davalardaki gibi değerlendirin. Ağır kusurlu ve az kusurlu diyorlar ya. Hanginiz ağır kusurlu ise o özür dilemeli. Çok kafanıza takıyorsanız konuşun kırıldığınızı özür beklediğinizi söyleyin.

O da sizden bekliyordur belki gönlünü almanızı bence kırıldığınız üzüldüğünüz noktaları karşılıklı konuşarak düzeltebilirsiniz
Gelse sana ne oluyor dese herşeyi anlaticam konuscam ama işte onu da yapmıyor duvar gibi karşımda sanki ben suçluyum gibi

Gelse sana ne oluyor dese herşeyi anlaticam konuscam ama işte onu da yapmıyor duvar gibi karşımda sanki ben suçluyum gibi
Onun düşüncesini bilemezsiniz belki de sizi suçluyordur bence siz gidin buna üzüldüm bundan böyle gibi açık açık konuşun o zamanki tepkisine göre devam edersiniz konuşup konuşmamaya erkeklerde bizden bekliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…