Diğer kavgalarınızda da hep öyle mi yapar peki?Eşime bı sebepten dolayı küstüm bugün tam 4 gün oldu mecbur kaldığım zamanlar dışında konuşmadım oda aynısini bana yapıyor yani benim gönlümü alması gerekmez mi ? Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bence nasılsa konusucak diye düşünüyor galiba daha kaç gün daha konuşmadan duracağım gerçekten bilmiyorum çok canım sıkkın bu yüzden insan bı telafi etmeye çalışır ben ona nasıl davranıyorsun aynisini bana yapıyor daha fazla canım acıyor böyle yaptıkça ne yapmam lazım ?
Diğer kavgalarınızda da hep öyle mi yapar peki?bazen yaklaşır bazende uzak durur ama bugün 4 gün oldu hiç umrumda değil
Bende bu kez çok kırıldım ve üzüldüm o yüzden devam ediyorum bakalım nereye kadar gidecek böyleMevzuya göre degisir inadım..
Küsme sebebiniz nedir?Eşime bı sebepten dolayı küstüm bugün tam 4 gün oldu mecbur kaldığım zamanlar dışında konuşmadım oda aynısini bana yapıyor yani benim gönlümü alması gerekmez mi ? Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bence nasılsa konusucak diye düşünüyor galiba daha kaç gün daha konuşmadan duracağım gerçekten bilmiyorum çok canım sıkkın bu yüzden insan bı telafi etmeye çalışır ben ona nasıl davranıyorsun aynisini bana yapıyor daha fazla canım acıyor böyle yaptıkça ne yapmam lazım ?
Erkekler sanıyor ki sabah olunca geciyor...Bende bu kez çok kırıldım ve üzüldüm o yüzden devam ediyorum bakalım nereye kadar gidecek böyle
Bana göre eşim ..Haksız olan kimse o almalı.
Aynen benim eşim tamda böyleErkekler sanıyor ki sabah olunca geciyor...
Ya da gece gelir birşey olmamis gibi sarilir ve tepki gösterildiginde de kıyamete kadar uzat deyip üzerine trip atarlar..
Hepsi ayni seri üretmis yaradan düz mantıkAynen benim eşim tamda böyle
Daha önce ki konumda belirtmiştim ama nasıl bulabilirim bilmiyorumKüsme sebebiniz nedir?
Keşke azicikta içlerine duygusallık verseymisHepsi ayni seri üretmis yaradan düz mantık
Bana göre eşim ..
Gelse sana ne oluyor dese herşeyi anlaticam konuscam ama işte onu da yapmıyor duvar gibi karşımda sanki ben suçluyum gibiO da sizden bekliyordur belki gönlünü almanızı bence kırıldığınız üzüldüğünüz noktaları karşılıklı konuşarak düzeltebilirsiniz
Özür diletme ve meletme kısmı bence gece olunca höst demekten geciyor...Keşke azicikta içlerine duygusallık verseymis
Cinsel konular herhaldeDaha önce ki konumda belirtmiştim ama nasıl bulabilirim bilmiyorum
Küsme sebebiniz nedir?
Onun düşüncesini bilemezsiniz belki de sizi suçluyordur bence siz gidin buna üzüldüm bundan böyle gibi açık açık konuşun o zamanki tepkisine göre devam edersiniz konuşup konuşmamaya erkeklerde bizden bekliyor maalesefGelse sana ne oluyor dese herşeyi anlaticam konuscam ama işte onu da yapmıyor duvar gibi karşımda sanki ben suçluyum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?