ailelerimiz kesinlikle anlaşamadı zaten fazla da biraraya gelmediler.
annem eşimi de ailesini de istemedi.
onun annesi de beni istemedi.
üstelik eşimin maddi durumu iyi değildi.
evlendik hem de ne zorluklara katlanarak. doğru düzgün eşyamız olmadan. nelere katlandık şimdi bile düşününce altından kalkabilmişiz bunca zorluğun. peki neden? birbirimizi çok sevdiğimiz için. biz herşeye herkese meydan okuduk. şu an maddi durumumuz hiç iyi değil zordayız ama diyoruz ki geçecek. biz nelerin üstesinden geldik.
ilk başta ailelr yüzünden kavga ediyorduk ama baktık ki kavgalarımız sadece bizi yaralıyor vazgeçtik. çünkü yaşadıklarımız kimsenin umrunda değilse neden birbirimizi kırıp üzelim?
biz başardık.
kimse hayallerine tam kavuşamıyor. benimde hayalimde evi olan arabası olan biri ile evlenmek vardı. elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayacaktım. ailesi bana karşı iyi olacak onları çok sevecektim. kendi işi olacak ve maddi geliri iyi olacaktı. ama hepsi hayallerde kaldı. insan çok sevince gözü hiçbirşey görmüyor. her zorluğa katlanıyor. tabi karşındaki buna değiyorsa.
biri var, gonlunuz, kalbiniz seviyor, yuzunuzu gulduruyor, sizi oldugunuz gibi kabul etmis, her konuda destek ama gelin gorun ki şartlar hayal ettiğiniz gibi değil, ailesi, cevresi vs hic te hayal ettiginiz bir es adayininki gibi degil, sizinkiyle uyumsuz. Ne yapardınız
biriniz lise biri üni mezunu olabilir. biri işçi biri memur olabilir.. illa ki.. erkek iyi şartlar da olacak kadın bir adım geri duracak diye bir şart yok ki..
ayrıca aile kültürleri çok ayrı olabilir. mühim olan o kişi ve senin aynı fikirde uyuşup uyuşmadığınız.
ama kafanda çok modern bir aile çok iyi bir maasş iyi bir kademeli eş istiyorsan o kişi ağzıyla kuş tutsa istediğin gibi olamaz herşeyi de senin gözüne batar kaldıramazsın.
ama kaprissiz sevecen aşık uyumlu bir eş istiyorsan tüm şartlarını düşün ki ilerde fazla bocalama