- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
Bu konuda yetkilerle konussaniz. Valilik ya da cocuk esirgeme kurumlariyla.
karşıyaka da var çocuk esirgeme kurumu. izmirin neresinde yaşıyorsunuz?Hanımlar fazlaca bos vakti olan biriyim ve cok uzun zamandir kimsesiz cocuklarla ilgilenmek istiyorum. Sehir değiştirmek falan derken anca arastirmalara basladim ve gönüllü annelik kavramını buldum. Izmirde yaşıyorum ve nerede cocuk esirgeme kurumu, sevgi evi, kimsesizler yuvası tarzi yer vardır? Gönüllü anne olmak için ne yapmak gerekir, bir şartı var mıdır? Ziyaret etmek icin ozel izin gerekiyor mu? Seçeceğimiz bir cocukla duzenli olarak haftanin belli günleri kurumda ve ayrica izin alarak dışarıda ilgilenmek, aktiviteler yapmak, evimde misafir etmek, arkadaslik etmek mümkün müdür? Izmir için yardımlarınızı, bilgilerinizi bekliyorum eminim burada bu konuda tecrubeli olan bir cok kadın vardir şimdiden cok tesekkurler :)
karşıyaka da var çocuk esirgeme kurumu. izmirin neresinde yaşıyorsunuz?
oralarda var mı blmiyorum canımyazarhanim35 karsiyakaya uzagim hatay karabaglar civarinda yasiyorum
hemen aklıma para için bunu yapmak isteyen kişiler geldiHanımlar fazlaca bos vakti olan biriyim ve cok uzun zamandir kimsesiz cocuklarla ilgilenmek istiyorum. Sehir değiştirmek falan derken anca arastirmalara basladim ve gönüllü annelik kavramını buldum. Izmirde yaşıyorum ve nerede cocuk esirgeme kurumu, sevgi evi, kimsesizler yuvası tarzi yer vardır? Gönüllü anne olmak için ne yapmak gerekir, bir şartı var mıdır? Ziyaret etmek icin ozel izin gerekiyor mu? Seçeceğimiz bir cocukla duzenli olarak haftanin belli günleri kurumda ve ayrica izin alarak dışarıda ilgilenmek, aktiviteler yapmak, evimde misafir etmek, arkadaslik etmek mümkün müdür? Izmir için yardımlarınızı, bilgilerinizi bekliyorum eminim burada bu konuda tecrubeli olan bir cok kadın vardir şimdiden cok tesekkurler :)
hemen aklıma para için bunu yapmak isteyen kişiler geldi
nasıl parayla yapanlar anlamadım?hemen aklıma para için bunu yapmak isteyen kişiler geldi
nasıl parayla yapanlar anlamadım?
buraya da öyle konular açılmıştı.boşum zaten çocuk yapayım hem devlet para da veriyormuş.kendi çocugum olunca geri veririm gibi şeyler direk yazılmıştı.kedi köpek alıyor sanki ki onun bile insan geri veremeznasıl parayla yapanlar anlamadım?
kadesa ama koruyucu ailede ,çocuk aile ile beraber yaşıyor sanıyordum ben.yani sadece nüfusuna almıyor ve 18 yaşından sonra çocuk isterse evden ayrılabilyor diye.bu şekilde olduğunundan haberim yoktu.koruyu aile ya da anne olanlara devlet bir miktar para veriyor,çocuğun bakımı için.yalnız o parayı çocuğa harcamak şartı var.en son 500 lira idi sanırım.yanlış bilmiyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?