Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

Regl meselesine güldüm ya ciddi misiniz?
Şaka bir yana her şeyin hayırlısı. Vardır beklemenizde de bir hayır bizim anlamadığımız mutlaka.
Ailenize gelince sizin için çok ince düşünüyorlar ve kimseyi size layık göremiyorlar onlara göre siz çok değerlisiniz ve doğru yapıyorlar. Daha ne aileler var inanın bunlar için üzüldüğünüze pişman olursunuz. Haklı değiller kesinlikle ama daha az üzülmeniz için böyle düşünebilirsiniz.
Sizin çevrenizde hiç bekar erkek yok mu ya da çevrenizdekiler sizin için hiç aracılık yapmak istemiyor mu?
Ben mesela çok çöpçatanım burada olsan sana birini bakardım.
Benim çevremde 5 kişi var 2 si 32 yaşında ve bekar...
Onlara buldum beğenmediler ya da onları beğenmediler
Ben sitelerden önce çevrenden tavsiye ederim.

Yok daha neler?!? Hayatta olmaz ne işim var kız arkadaşlık sitesinde :bicak:
:KK53:

Valla Cheryy senin turk yabanci diye ayrimin yoksa isin o kadarda kotu degil bence. Ben gectigimiz yillarda cok tanidik arkadas gordum kizlar gelmisler avrupaya, doktora master yapmislar hatta ise falan girmisler mis gibi yasiyorlar ama iste illa turk koca olacak diye tutturunca yada aileleri tutturunca vede yas geldiginden vede kimseyi bulamadiklarindan dolayi bir bir turkiye ye donmek zorunda kaldilar.
Biliyorsun turkiyede dogmus turkler ile yurt disinda dogmus turkler tamamen farkli gezegenden gelmis gibiler onlarda bu dertten muzdarip insanlarda pek ise yaramiyor.
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ''internations'' i bir denemeni tavsiye ederim tam olarak oyle sevgili arkadaslik sitesi falan degil, tamamen o sehirde expat olan insanlari bir araya getirme amacli sosyal cevre amacli yani , ha o arada iki kisi birbirinde hoslanirsa ne ala ama her kesimden yastan insanin olabilecegi ortamlar, bu arada memlekete dile gore gruplar veya farkli hobi ve ilgi alani gruplari vede duzenli aktiviteleri olan bir yer. Afterwork aktiviteleri falan var, turk gruplar var, farkli dil konusan ve pratik yapmak isteyen gruplar var artik neye ilgi duyuyorsan.

:KK53:

Valla Cheryy senin turk yabanci diye ayrimin yoksa isin o kadarda kotu degil bence. Ben gectigimiz yillarda cok tanidik arkadas gordum kizlar gelmisler avrupaya, doktora master yapmislar hatta ise falan girmisler mis gibi yasiyorlar ama iste illa turk koca olacak diye tutturunca yada aileleri tutturunca vede yas geldiginden vede kimseyi bulamadiklarindan dolayi bir bir turkiye ye donmek zorunda kaldilar.
Biliyorsun turkiyede dogmus turkler ile yurt disinda dogmus turkler tamamen farkli gezegenden gelmis gibiler onlarda bu dertten muzdarip insanlarda pek ise yaramiyor.
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ''internations'' i bir denemeni tavsiye ederim tam olarak oyle sevgili arkadaslik sitesi falan degil, tamamen o sehirde expat olan insanlari bir araya getirme amacli sosyal cevre amacli yani , ha o arada iki kisi birbirinde hoslanirsa ne ala ama her kesimden yastan insanin olabilecegi ortamlar, bu arada memlekete dile gore gruplar veya farkli hobi ve ilgi alani gruplari vede duzenli aktiviteleri olan bir yer. Afterwork aktiviteleri falan var, turk gruplar var, farkli dil konusan ve pratik yapmak isteyen gruplar var artik neye ilgi duyuyorsan.

Valla panpa ben zaten gezip tozarım ama tanıştığım kimseye vallahi ısınamadım:KK51::KK51: Hepsi de düzgün adamlardı ama hiçbiriyle olmazdı yani. İlgi gösterenlerin hiçbiri bana uygun değildi, benim de ayılıp bayıldığım kimse olmadı.

Geçen yıl birinden hoşlandım ama o kadar, evlenecek kadar aşık olmadım, ruh eşim değildi. Güzel vakit geçirdim ama sonuç olarak almadım:KK12:

Aman ne yapayım bizim erkekleri en okumuşu bile içten içe ayı:kusmuk: mümkünse Yunanistan'ın doğusunda doğmuş olmasın.

İnternations toplantılarına ara sıra geyik, vakit geçirme amaçlı gidiyorum ama o kadar :KK76:

neden ailenin sözlerine bu kadar kulak asıyosun ki? koskoca yetişkin bir insansın, anlaştığın kafana uyan içine sinen biriyle pekala da evlenebilirsin. demek ki kimseyi çok istemedin ki olmadı. bence bu konunun ailenle ilgisi yok. tamamen sende biten bir olay.
Ailemden dayak yedim istediğim için.gecen sene .
Babam kriz geçiriyor yatağa düşüyor annem lf sayıp kötülüyor siz ettiniz diye..buyur sen karar ver artık

Valla panpa ben zaten gezip tozarım ama tanıştığım kimseye vallahi ısınamadım:KK51::KK51: Hepsi de düzgün adamlardı ama hiçbiriyle olmazdı yani. İlgi gösterenlerin hiçbiri bana uygun değildi, benim de ayılıp bayıldığım kimse olmadı.

Geçen yıl birinden hoşlandım ama o kadar, evlenecek kadar aşık olmadım, ruh eşim değildi. Güzel vakit geçirdim ama sonuç olarak almadım:KK12:

Aman ne yapayım bizim erkekleri en okumuşu bile içten içe ayı:kusmuk: mümkünse Yunanistan'ın doğusunda doğmuş olmasın.

İnternations toplantılarına ara sıra geyik, vakit geçirme amaçlı gidiyorum ama o kadar :KK76:

Cheryy cim o zaman sana verecek tavsiyem kalmadi, karsindaki adam temelde kafana uyuyor cede ciddi ciddi evlenmek coluk cocuk sahibi olmak falan istiyorsa ask konusundaki expectations larini biraz aza indir derim ask dedigin neki, hersey 3-5 senelik evlilige birde cocuga bakar, yani kisacasi garantisi olan birsey degil, sen kalici temel seylere konsantre ol derim vede burda bitiririm

haydi rastgele

Babam kriz geçiriyor yatağa düşüyor annem lf sayıp kötülüyor siz ettiniz diye..buyur sen karar ver artık

:oha: 29 yasidaki kiza dayak mi atti seninkiler birde utanmadan, sen bunlara eilem mi diyorsun hala, bak hayatina yaa takma oyle insanlari. Damat diye (eski tabirle) davulcu zurnaci goturmediysen karsilarina neyin krizi bu anlamadim ben ...

benim gibi olanlar da varmış tek değilmişim yaşasınnnnnn :) ama tatlım menepoz için dur daha erken 15 20 sene daha var. bence artık evlenmek zor boşanmak cok kolay. etrafta evlenenden çok boşanan var ve onları gördükçe bende korkuyorum evlilikten. bebek sahibi olmak aile kurmak cok güzel bişey ama olsun diye de lap diye atlanılmaz insanları tanımak zor hele bu zamanda

Cheryy cim o zaman sana verecek tavsiyem kalmadi, karsindaki adam temelde kafana uyuyor cede ciddi ciddi evlenmek coluk cocuk sahibi olmak falan istiyorsa ask konusundaki expectations larini biraz aza indir derim ask dedigin neki, hersey 3-5 senelik evlilige birde cocuga bakar, yani kisacasi garantisi olan birsey degil, sen kalici temel seylere konsantre ol derim vede burda bitiririm

haydi rastgele

Yok kız, aşık olmadığım biriyle mutlu olamam zaten aynı yatağa da giremem.

Sevmediğim biri olacaksa da kim olduğu pek fark etmiyor benim için, ooo piti piti mi yapayım mesela nasıl seçeyim ;)

mesleğin var anladığım kadarıyla. başka şehirde de yaşıyorsun. sen de iş ciddiye binene kadar haberdar etme. böyle bir aileye ben olsam tek kelime etmem, gerekirse onlara tek söz etmeden gider nikahımı da kıyarım. istedıkleri kadar ayılıp bayılsınlar o zaman.

Yok kız, aşık olmadığım biriyle mutlu olamam zaten aynı yatağa da giremem.

Sevmediğim biri olacaksa da kim olduğu pek fark etmiyor benim için, ooo piti piti mi yapayım mesela nasıl seçeyim :KK66:

Ya illaki bir ilgi bir cekim bir hoslanma olacak tabiki basta yoksa devam etmezsin gorusmeye ama demek istedigim adam romantikmi den cok, nasil koca olura, nasil baba olura bakmak lazim bence. Bu anlamda demek istedim.
Valla etrafimdaki kizlar (36-37) yaslarindalar hic tipine falan bakmadan (ki eminin tr de olsa su kiz bunla mi evlendi diye ayiplar bide millet) hos adam niyeti ciddi beni mutlu ediyor deyip evlendiler yani. Buyuk askjlarla evlenenleride goruyoruz (ornek abim ve karisi) o yuzden uzun vadede prim yapacak seyleri aramak lazim koca adayinda, saglam karakter, iyi yurek, merhamet vicdan baglilik tarzi seyler yani...

23-29 diye yaşı da mı varmış bunun? Ben 23 yaşındayım, benim Avusturyalıya hemen nikahı basayım o zaman. :KK70: Şaka bi yana, ben evlenirsem çocuk için evlenirdim sanırım. Evlenme sebebim (tabi sevdiğim kişiyle) bu olur.

Ya illaki bir ilgi bir cekim bir hoslanma olacak tabiki basta yoksa devam etmezsin gorusmeye ama demek istedigim adam romantikmi den cok, nasil koca olura, nasil baba olura bakmak lazim bence. Bu anlamda demek istedim.
Valla etrafimdaki kizlar (36-37) yaslarindalar hic tipine falan bakmadan (ki eminin tr de olsa su kiz bunla mi evlendi diye ayiplar bide millet) hos adam niyeti ciddi beni mutlu ediyor deyip evlendiler yani. Buyuk askjlarla evlenenleride goruyoruz (ornek abim ve karisi) o yuzden uzun vadede prim yapacak seyleri aramak lazim koca adayinda, saglam karakter, iyi yurek, merhamet vicdan baglilik tarzi seyler yani...

Panpam çekim şart bence.

Ama karakter de şart. Ayılıp bayılsam da karakter iyi değilse bir noktadan sonra soğuyorum ben.

Ben de zaten saçma sapan tiplere aşık olmuyorum ki, aura, karakter,konuşma, tip, eğitim çekimi etkileyen faktörler bence.

1 önce hoşlandığım abi beğenmediğim bir tipteydi , kısa boylu ve tombiş göbekliydi ama ısındım işte, çok çok zeki , tatlı, özel bir insandı. Yanında iyi vakit geçirmemek mümkün değildi diyeyim. Yakışıklı ama entellektüel olarak sıradan tiplerden zaten etkilenmiyorum, beni en çok etkileyen şey zeka sanırım.

Bende şöyle olsun böyle olsun diye bir liste yok zaten, önemli olan overallda içime sinmesi:halay:

Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti gel bizim gibi cok yoldas var.tek evde kalma fobisi olan biz degilmisiz:deli:
Konu sahibi auni yaslardayiz ayni durumdayiz kismet diyorum beyaz atli prensimi bekliyorum:dondurma:

Kiz bahar geldi ya fugun dernekler cogaldikca bu konularda cogaliyo konu sahibesi ve bizim gibiler dertlerini disari vuruyorlar:110:

Bende sagda solda gozumu gezdiriyorum acaba beyaz atli prensim ortaliklarda dolaniyor olabilir mi diye:KK70:

Dun ruyamda beni istemeye gelmislerdi.oglan orgu oruyordu ne alakaysa:deli:oglanda cirki di zaten kahve yapiodum o cirkine:eek:acaba ne demek bilen yorumlarinsin gonderin gelsin:bicak:

Cok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
Benim bir bebeğim ne zaman olacak.Üstelik evli bile değilim.Adam gibi biri cıkmadı karsıma.Yaş 30 a gidiyor.Artık her adet olduğumda bir sonrakini bekliyorum heycanls menopoza girmeğe korkuyorum cok.
Çocuğu olanlara vok imreniyorum.Kuzenime gittim gecen cok kötü oldum sevdim cocuklarını doyamadım.Çok üzülüyorum.Ben ne zaman evlinecem,ne zaman cocuğum olacak.Calıştığım yerde herkes evli nişanlı..Gercekten moralim cok bozuluyor.Kendimi motive ediyorum anca 2gün gidiyor.En fazla 2gün iyim yine depresyon basıyor.
Yalnızlık cok kötü cok.Ailemden uzaktayım.Bir kardeşim burda küs bana sebepsiz yere konuşmuyor görüşmüyor.sebebi yok diyor çalışıyorum diyor.Arkadaşlarım evlenip hep gittiler.Bu koca şehirde yalnızım.Bir derdim olduğunda anlatamıyorum kimseye..
Ya bazen o kadar kötü oluyorum ki anlatamam.
Yalnızlık cok zor dertlesebileceğim kardeşim arkadasışm yok.
Benim gibi olanlar neyapıyorsunuz siz neler düşünüyorsunuz.

Düzenleme tarihi:23.01.2016

Yine bastı kasvet beni.Annemle konuştum telefonda baban da sıkılıyor üzülüyor yuva kurun diye dua ediyor diyor.dedim anne üzülecek ne var hayırlısı.Onların böyle sıkılması üzülmesi beni daha cok üzüyor.Baskılara da dayanacak gücüm yok.
Onlara belli etmiyorum üzüntümü.
Gerçekten sıkıldım çok üzülüyorum.
Gezsem arkadaşım yok gezmeye,İş yerinde herkes kendi ailesiyle,tek başıma bir hayat çok zorluyor beni.Derdim olduğunda anlatacak biri yok.Annem babam var yinede.Çok şükür anlaşamasamda ..
Süper işim olsa neolur..Bişeyimi paylaşacak insan yok.Ulan hayat bumuydu yani..Hayır birde ne oluyor biliyormusunuz.Hersey iyiye gitsin diye beklerken daha da kötüye gidiyor..Umut beslemek acıyı uzatmaktan başka bi işe yaramıyor mu yoksa filozofun dediği gibi..
Ben yoruldum ..sevgi hayattakimen güzel en basit şeyken onu bulamayıp aramaktan yoruldum..Herkese gül bana diken alacağın olsun be dünya

12.05.2016

Birçok adayı reddeden sevgili anne babam hem evlendirmiyor hemde ev tutmama izin vermiyorlar tek başıma.arkadaşımla ayrılıyoruz.ev arkadŞımla zaten cok da iyi anlaşamıyoruz .o değilde belli yastan sonra insan tek kendi düzeni olsun istiyor artık.şu olaya bak ya..yaş 29 hala Oray'a gitme tek eve çıkma.yalnız kalma bilmem ne..yuvasız olmamın tek sebebi ailem.insanları red etme sebepleri ise komik.ailesi köylü,yok mezhebi başka,yok işi yüksek mertebe değil.üstelik hiç birini tanımadılar hiçbiri..tenezzül bile etmediler...şimdi zorlukları çıkıyor.cok zorluk taşıyorum.bir hasta olduğumda onlar mı yanımda ki? Tek başıma hastane köşelerinde yoruldum.birşeye ihtiyacım olsa arkadaşlarıma eşlerine rica etmekten bıktım.insanlara muhtaç olmak cok zor cok kötü...
Tek sorunlusu bunların ailem.her Karsıma çıkan zorlukta içimden laf sayıyorum.Şimdi diyorlar biz hastayız.sizden bi fayda göremedik.elalem rahat çocukları evli barklı bilmem ne diyorlar...kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz.gurbette yalnız yasayanlar bilir ancak.günaha giriyormuşum bilmiyorum ama gerçekten akrabalarım bile yaka silkiyor ailemin düşüncelerinden..siz bu hale getirdiniz diyorlar onlarda artık .peygamberiniz demiyomu kızını sevdiğine ver diye .bu Zaman'da yalnız olmak ve namuslu yasamak cok zor.babam yaşındaki adamların evlimisin dediklerinde evet dediğimde yüzüğünü görmedim diyorlar..sana ne be Adam.taksicisinden esnafına bu laflardan bıktım..ailem yaşadığım zorluğu anlamıyorlar,sanıyorlarki hergün geziyorum.Tutunduğum her arkadaş evlenip ayrılıyorlar bir bir benden..eskisi gibi olmuyor arkadaşlıkları.evlilerle daha iyi anlaşıyorlar hele birde çocuk oldumu tamamen kesiliviriyor irtibat..yalnızlığım çektiğim zorluklardan ailem sorumlu..babam 60 yaşında annem 50 .diyorum ölmeden ev Bark kurayım gelsinler hizmet edeyim.bu evime gelmiyorlar .babam rahat edemiyor kız arkadaşım olduğu için rahatsız ederim diyor.kalmıyorlar zaten kalacak kadar yerimiz yok.kendimize göre birer yatak.koltuk bi tane.
Söylendikleri Zaman cinler tepeme çıkıyor.ne demek sizden bişey görmedik.ben ne yapayım siz mutluluğuma engel oldunuz.bu halde çırpınıp duruyorum.her yıl bi ev değiştirmek zorunda kaldım.ev taşımaktan sırtım da ciddi sıkıntılar başladı.
Ne kadar insafsız bi ailem var...ne diyim ki ..

Canim soyle söyleyeyim bende seninle ayni duygulari yasiyorum pek kismetide cikan biri degilim zaten evlenemedigim icin uzuluyorum birde toplumun verdigi psikolojik stres cok kotu

Ve en fenasida anne olmayi cok ama cok istiyorum disarda bi yerde bi cicuk girdum mu hemen mincirip sevmeye basliyorum aklim cikiyo anlatamam birisi gorse evli cocugu olmayan bi kadin sanacak

Ama yinede sabirla beklemekten baska care yok Allah dileyen herkese sana ipeğime ipeqbojuqu ipeqbojuqu ve bana tez zamanda hayirli es mutlu huzurlu yuva hayirli tatli evlatlar nasip etsin insallah

Dun ruyamda beni istemeye gelmislerdi.oglan orgu oruyordu ne alakaysa:deli:oglanda cirki di zaten kahve yapiodum o cirkine:eek:acaba ne demek bilen yorumlarinsin gonderin gelsin:bicak:
Hamarat bi kocan olacak ama cok yakisikli olacak ruyayi nasil yorumluyosan oyle çıkarmış diyolar ya

Ben onceden cok iyi ruya yorumlardim kendi ruyalarimi bile yorumlardimda simdi hic anlamiyorum ruyalardan

Bu ne ya maneviyatim mi diplere dustu acaba

Çocuğu olanlara hiç imrenme canım, annelik öyle bebek sevmek değil, toz pembe bir mertebe değil. Ayrıca ailene izin veren sensin, 28 yaşında kadınsın tek gitme diyorlarsa bir yere dinleyen sensin.
İşi yüksek mertebe değil diye biri reddedilmez ki.

Back
X