- 23 Ağustos 2012
- 51.870
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.585
- 898
- Konu Sahibi Melisagun08
- #161
Cheryy arkadaslik sitesine yazil bari sende adini hatirlarsam yazicam dur..
Yok daha neler?!? Hayatta olmaz ne işim var kız arkadaşlık sitesinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cheryy arkadaslik sitesine yazil bari sende adini hatirlarsam yazicam dur..
Yok daha neler?!? Hayatta olmaz ne işim var kız arkadaşlık sitesinde![]()
Valla Cheryy senin turk yabanci diye ayrimin yoksa isin o kadarda kotu degil bence. Ben gectigimiz yillarda cok tanidik arkadas gordum kizlar gelmisler avrupaya, doktora master yapmislar hatta ise falan girmisler mis gibi yasiyorlar ama iste illa turk koca olacak diye tutturunca yada aileleri tutturunca vede yas geldiginden vede kimseyi bulamadiklarindan dolayi bir bir turkiye ye donmek zorunda kaldilar.
Biliyorsun turkiyede dogmus turkler ile yurt disinda dogmus turkler tamamen farkli gezegenden gelmis gibiler onlarda bu dertten muzdarip insanlarda pek ise yaramiyor.
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ''internations'' i bir denemeni tavsiye ederim tam olarak oyle sevgili arkadaslik sitesi falan degil, tamamen o sehirde expat olan insanlari bir araya getirme amacli sosyal cevre amacli yani , ha o arada iki kisi birbirinde hoslanirsa ne ala ama her kesimden yastan insanin olabilecegi ortamlar, bu arada memlekete dile gore gruplar veya farkli hobi ve ilgi alani gruplari vede duzenli aktiviteleri olan bir yer. Afterwork aktiviteleri falan var, turk gruplar var, farkli dil konusan ve pratik yapmak isteyen gruplar var artik neye ilgi duyuyorsan.
Ailemden dayak yedim istediğim için.gecen sene .neden ailenin sözlerine bu kadar kulak asıyosun ki? koskoca yetişkin bir insansın, anlaştığın kafana uyan içine sinen biriyle pekala da evlenebilirsin. demek ki kimseyi çok istemedin ki olmadı. bence bu konunun ailenle ilgisi yok. tamamen sende biten bir olay.
Valla panpa ben zaten gezip tozarım ama tanıştığım kimseye vallahi ısınamadımHepsi de düzgün adamlardı ama hiçbiriyle olmazdı yani. İlgi gösterenlerin hiçbiri bana uygun değildi, benim de ayılıp bayıldığım kimse olmadı.
Geçen yıl birinden hoşlandım ama o kadar, evlenecek kadar aşık olmadım, ruh eşim değildi. Güzel vakit geçirdim ama sonuç olarak almadım
Aman ne yapayım bizim erkekleri en okumuşu bile içten içe ayımümkünse Yunanistan'ın doğusunda doğmuş olmasın.
İnternations toplantılarına ara sıra geyik, vakit geçirme amaçlı gidiyorum ama o kadar![]()
Ailemden dayak yedim istediğim için.gecen sene .
Babam kriz geçiriyor yatağa düşüyor annem lf sayıp kötülüyor siz ettiniz diye..buyur sen karar ver artık
Cheryy cim o zaman sana verecek tavsiyem kalmadi, karsindaki adam temelde kafana uyuyor cede ciddi ciddi evlenmek coluk cocuk sahibi olmak falan istiyorsa ask konusundaki expectations larini biraz aza indir derim ask dedigin neki, hersey 3-5 senelik evlilige birde cocuga bakar, yani kisacasi garantisi olan birsey degil, sen kalici temel seylere konsantre ol derim vede burda bitiririm
haydi rastgele
Ailemden dayak yedim istediğim için.gecen sene .
Babam kriz geçiriyor yatağa düşüyor annem lf sayıp kötülüyor siz ettiniz diye..buyur sen karar ver artık
Yok kız, aşık olmadığım biriyle mutlu olamam zaten aynı yatağa da giremem.
Sevmediğim biri olacaksa da kim olduğu pek fark etmiyor benim için, ooo piti piti mi yapayım mesela nasıl seçeyim![]()
Ya illaki bir ilgi bir cekim bir hoslanma olacak tabiki basta yoksa devam etmezsin gorusmeye ama demek istedigim adam romantikmi den cok, nasil koca olura, nasil baba olura bakmak lazim bence. Bu anlamda demek istedim.
Valla etrafimdaki kizlar (36-37) yaslarindalar hic tipine falan bakmadan (ki eminin tr de olsa su kiz bunla mi evlendi diye ayiplar bide millet) hos adam niyeti ciddi beni mutlu ediyor deyip evlendiler yani. Buyuk askjlarla evlenenleride goruyoruz (ornek abim ve karisi) o yuzden uzun vadede prim yapacak seyleri aramak lazim koca adayinda, saglam karakter, iyi yurek, merhamet vicdan baglilik tarzi seyler yani...
Donusunboylemiolacakti gel bizim gibi cok yoldas var.tek evde kalma fobisi olan biz degilmisiz
Konu sahibi auni yaslardayiz ayni durumdayiz kismet diyorum beyaz atli prensimi bekliyorum![]()
Cok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
Benim bir bebeğim ne zaman olacak.Üstelik evli bile değilim.Adam gibi biri cıkmadı karsıma.Yaş 30 a gidiyor.Artık her adet olduğumda bir sonrakini bekliyorum heycanls menopoza girmeğe korkuyorum cok.
Çocuğu olanlara vok imreniyorum.Kuzenime gittim gecen cok kötü oldum sevdim cocuklarını doyamadım.Çok üzülüyorum.Ben ne zaman evlinecem,ne zaman cocuğum olacak.Calıştığım yerde herkes evli nişanlı..Gercekten moralim cok bozuluyor.Kendimi motive ediyorum anca 2gün gidiyor.En fazla 2gün iyim yine depresyon basıyor.
Yalnızlık cok kötü cok.Ailemden uzaktayım.Bir kardeşim burda küs bana sebepsiz yere konuşmuyor görüşmüyor.sebebi yok diyor çalışıyorum diyor.Arkadaşlarım evlenip hep gittiler.Bu koca şehirde yalnızım.Bir derdim olduğunda anlatamıyorum kimseye..
Ya bazen o kadar kötü oluyorum ki anlatamam.
Yalnızlık cok zor dertlesebileceğim kardeşim arkadasışm yok.
Benim gibi olanlar neyapıyorsunuz siz neler düşünüyorsunuz.
Düzenleme tarihi:23.01.2016
Yine bastı kasvet beni.Annemle konuştum telefonda baban da sıkılıyor üzülüyor yuva kurun diye dua ediyor diyor.dedim anne üzülecek ne var hayırlısı.Onların böyle sıkılması üzülmesi beni daha cok üzüyor.Baskılara da dayanacak gücüm yok.
Onlara belli etmiyorum üzüntümü.
Gerçekten sıkıldım çok üzülüyorum.
Gezsem arkadaşım yok gezmeye,İş yerinde herkes kendi ailesiyle,tek başıma bir hayat çok zorluyor beni.Derdim olduğunda anlatacak biri yok.Annem babam var yinede.Çok şükür anlaşamasamda ..
Süper işim olsa neolur..Bişeyimi paylaşacak insan yok.Ulan hayat bumuydu yani..Hayır birde ne oluyor biliyormusunuz.Hersey iyiye gitsin diye beklerken daha da kötüye gidiyor..Umut beslemek acıyı uzatmaktan başka bi işe yaramıyor mu yoksa filozofun dediği gibi..
Ben yoruldum ..sevgi hayattakimen güzel en basit şeyken onu bulamayıp aramaktan yoruldum..Herkese gül bana diken alacağın olsun be dünya
12.05.2016
Birçok adayı reddeden sevgili anne babam hem evlendirmiyor hemde ev tutmama izin vermiyorlar tek başıma.arkadaşımla ayrılıyoruz.ev arkadŞımla zaten cok da iyi anlaşamıyoruz .o değilde belli yastan sonra insan tek kendi düzeni olsun istiyor artık.şu olaya bak ya..yaş 29 hala Oray'a gitme tek eve çıkma.yalnız kalma bilmem ne..yuvasız olmamın tek sebebi ailem.insanları red etme sebepleri ise komik.ailesi köylü,yok mezhebi başka,yok işi yüksek mertebe değil.üstelik hiç birini tanımadılar hiçbiri..tenezzül bile etmediler...şimdi zorlukları çıkıyor.cok zorluk taşıyorum.bir hasta olduğumda onlar mı yanımda ki? Tek başıma hastane köşelerinde yoruldum.birşeye ihtiyacım olsa arkadaşlarıma eşlerine rica etmekten bıktım.insanlara muhtaç olmak cok zor cok kötü...
Tek sorunlusu bunların ailem.her Karsıma çıkan zorlukta içimden laf sayıyorum.Şimdi diyorlar biz hastayız.sizden bi fayda göremedik.elalem rahat çocukları evli barklı bilmem ne diyorlar...kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz.gurbette yalnız yasayanlar bilir ancak.günaha giriyormuşum bilmiyorum ama gerçekten akrabalarım bile yaka silkiyor ailemin düşüncelerinden..siz bu hale getirdiniz diyorlar onlarda artık .peygamberiniz demiyomu kızını sevdiğine ver diye .bu Zaman'da yalnız olmak ve namuslu yasamak cok zor.babam yaşındaki adamların evlimisin dediklerinde evet dediğimde yüzüğünü görmedim diyorlar..sana ne be Adam.taksicisinden esnafına bu laflardan bıktım..ailem yaşadığım zorluğu anlamıyorlar,sanıyorlarki hergün geziyorum.Tutunduğum her arkadaş evlenip ayrılıyorlar bir bir benden..eskisi gibi olmuyor arkadaşlıkları.evlilerle daha iyi anlaşıyorlar hele birde çocuk oldumu tamamen kesiliviriyor irtibat..yalnızlığım çektiğim zorluklardan ailem sorumlu..babam 60 yaşında annem 50 .diyorum ölmeden ev Bark kurayım gelsinler hizmet edeyim.bu evime gelmiyorlar .babam rahat edemiyor kız arkadaşım olduğu için rahatsız ederim diyor.kalmıyorlar zaten kalacak kadar yerimiz yok.kendimize göre birer yatak.koltuk bi tane.
Söylendikleri Zaman cinler tepeme çıkıyor.ne demek sizden bişey görmedik.ben ne yapayım siz mutluluğuma engel oldunuz.bu halde çırpınıp duruyorum.her yıl bi ev değiştirmek zorunda kaldım.ev taşımaktan sırtım da ciddi sıkıntılar başladı.
Ne kadar insafsız bi ailem var...ne diyim ki ..
Hamarat bi kocan olacak ama cok yakisikli olacak ruyayi nasil yorumluyosan oyle çıkarmış diyolar yaDun ruyamda beni istemeye gelmislerdi.oglan orgu oruyordu ne alakaysaoglanda cirki di zaten kahve yapiodum o cirkine
acaba ne demek bilen yorumlarinsin gonderin gelsin
![]()