Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

Canim soyle söyleyeyim bende seninle ayni duygulari yasiyorum pek kismetide cikan biri degilim zaten evlenemedigim icin uzuluyorum birde toplumun verdigi psikolojik stres cok kotu

Ve en fenasida anne olmayi cok ama cok istiyorum disarda bi yerde bi cicuk girdum mu hemen mincirip sevmeye basliyorum aklim cikiyo anlatamam birisi gorse evli cocugu olmayan bi kadin sanacak

Ama yinede sabirla beklemekten baska care yok Allah dileyen herkese sana ipeğime ipeqbojuqu ipeqbojuqu ve bana tez zamanda hayirli es mutlu huzurlu yuva hayirli tatli evlatlar nasip etsin insallah
Amin ins.qma bak yalniz degilmisiz evvelim kader mutlaka alnimiza yazilani yasiyoruz.
Napalim koca koca doye evlilik programlarinami cikalim.;)
Ins. Kismetimiz hayirlisiyla bulur bizi

Amin ins.qma bak yalniz degilmisiz evvelim kader mutlaka alnimiza yazilani yasiyoruz.
Napalim koca koca doye evlilik programlarinami cikalim.:KK66:

Insallah ya insallah ben hep dua ediyorum Allahim nolur kalbim yanlis kisilere baglanmadan oyalanmadan dogru kisiyi karsima cikar diye

Napalim koca koca doye evlilik programlarinami cikalim.:KK66:

Kiz bizim orda bi amca var ogluna kiz ariyorlar gecen sordu sizin mahallede yok mu diye

Ayyy psikolojim etkilenmis herhalde gece ruyamda gordum bizim eve gelmisler evin alti ustunde falan cok utaniyorun cok fena bi ruyaydi

Amca sorunca olmaMi ben varim deseydin:deli:
Gorucude istemiom sevmek.lazim.hem mantik hem ask paralel biri olsun ins.
Allah herkeian kalbinden geceni kaderine yazsin:nazar:

@ipeqbojuqum kiz 2 gundur malum sahsi gormuyorum ama olmuyorumda hadi ben aşik falan degilim insallah gözüm aydin ola:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ama ben şans verdim heeep.
Yani aşk herkesle olmaz zaten. Bir insanın aşık olabileceği sınırlı sayıda insan vardır bence, kendimizi zorlayarak toplumun %50sine aşık olamayız mesela :p

Yani ben o kıpırtıyı lisedeyken 2 kere, 8 yıl sonra 24 yaşımda bir kere, 1 yıl sonra 25te bir kere daha hissettim. Lisede çocuktum sayma ama onun dışında ben zaten kotamı doldurdum bence. Aşk çok ender bulunan bir duygu insana 3 kere gelemez bence.
Gelir chery de karsilasma orani sikinti.

Ya bende ask evliliginden korkuyorum gozum kor olur karsi tarafin kotu huylari falan varsa goremem diye cekiniyorum

Ama sevmeyide cok istiyorum

Gorucu mevzusuna gelince bana cok ters mevzu ya ne oyle vitrine cikan manken gibi hic venlik degil be

O amcanin ogluna gelincede cocuk benden kucuk kiz bizden kucuk kusaklarda ev bark sahibiler artik

Bizden kucuk kizlarin evli olmasi tuhaf gelmiyoda kucuk kusak erkekler bile artik evli

89 lu bi arkadas var evli bi kizi var 91 li bi arkadas var onunda bi oglu var

Onlari gordukce artik garanti evde kaldimbdiye dusunuyorum

Gorucu istemiyoeum deme en guveniliri onlar.Tekrar tekrar tecruve ediyorum bunu.

Gorucu istemiyoeum deme en guveniliri onlar.Tekrar tekrar tecruve ediyorum bunu.
Bende gorucu usulu evlenenlerin daha mutlu oldugunu duyuyorum ama fikirlerime degerlerimevters geliyo

Baska yerlerde nasil bilmiyorumda bizim burda kiz icin once erkegin annesi ve bi kac akrabasi gelir begenirlerse (tabi karakterini huyunu suyunu bi goruste nereden anlarsiniz ki)yani o yuzden bence sadece guzelligi ve hamaratliginida fark edilirse olur verip bu seferde aileyle beraber erkek gelir

Bi iki konusurlar her iki tarafta olur verirse sonra tamam yani birileri icin oncelik benim guzelligimse aman ben oyle biriyle evlenecegime bekar kalayim daha iyi

Cokta guzel olsam o guzelligin ebedi kalmayacagi garanti

O kadar sıkıntıda geçtiği gençliğim hiç unutmuyorum bir gün telefonum çaldı arayan bi adamdı kim aradı dedim Adam adını söyledi Süleymanı aradım dedi Süleyman mı dedim burda öyle biri yok dedim babam içerden duydu geldi Süleyman kim dedi .bilmiyorum yanlış numarayı aramış dedim.biri aradı sordu dedim kime veriyon numaranı sen diye bağırdı aldı telimi yere vurdu telefon kırıldı .bir daha bu telefonu alamazsın dediler telefonu biryere sakladı.bende ağladım cok hakaret etti bağırdı..annem de hiçbirşeye yapmaz saolsun .bön bön bakardı.
Ulan yanlış numara aradı malmısınız hiç tanımadığım bi Adam yüzünden hırpalandım.aklıma geldi şimdi ya..Allah cezanı vermesin Süleyman her kimsen..lisedeydim daha hayatımın en güzel günlerini mahvettiler...

O kadar sıkıntıda geçtiği gençliğim hiç unutmuyorum bir gün telefonum çaldı arayan bi adamdı kim aradı dedim Adam adını söyledi Süleymanı aradım dedi Süleyman mı dedim burda öyle biri yok dedim babam içerden duydu geldi Süleyman kim dedi .bilmiyorum yanlış numarayı aramış dedim.biri aradı sordu dedim kime veriyon numaranı sen diye bağırdı aldı telimi yere vurdu telefon kırıldı .bir daha bu telefonu alamazsın dediler telefonu biryere sakladı.bende ağladım cok hakaret etti bağırdı..annem de hiçbirşeye yapmaz saolsun .bön bön bakardı.
Ulan yanlış numara aradı malmısınız hiç tanımadığım bi Adam yüzünden hırpalandım.aklıma geldi şimdi ya..Allah cezanı vermesin Süleyman her kimsen..lisedeydim daha hayatımın en güzel günlerini mahvettiler...

Inan burdaki uye birçok kadinin babazi senin baban gibi hatta dahada dengesizdir

Bende oyle seyler yadadim ki affedemiyorum

Ama burda oyle seyler okuyorum ki varya hayatim onlarin hayatinda cennet gibi geliyo

Ya istememk degilde ben kolay sevemiyorum.bir anda isinamam zor seven biriyim.
Giruculerinde illa aklima yatmayan bir tarafi oluyor kriterlerime uymayinca gorusmuyorum
Onlarin icinden sevdigin biri cikabilir.O populasyonu yabana atma:)
Hem de ciddi amaclarda ve arada araci olunca yanlis yapamiyorlar.

Babaniz fevri asabi hareket etmis gercekten.
Allahindan bul suluman:deli:

Babaniz fevri asabi hareket etmis gercekten.
Allahindan bul suluman:deli:
Kiz ortadaki tek masum sulumanla konu sahibesi

Alkah benim babama ve su ariza babalara akil fikir vwrsin bizim ki yine miralimi bozdu yanlialikla atmis oldugum biseyi sordu attigimi soyleyemedim odum kopuyo bi daha sorarsa diye

Kiz ortadaki tek masum sulumanla konu sahibesi

Alkah benim babama ve su ariza babalara akil fikir vwrsin bizim ki yine miralimi bozdu yanlialikla atmis oldugum biseyi sordu attigimi soyleyemedim odum kopuyo bi daha sorarsa diye
Sorarsa deli numarasi yap:deli:
Neden bahsediyorsun ben evde hicccc oyle bisey gormedim de sonrada olu taklidi yap:halay:

Ayyy ipegim bize ipeqbojuqu ipeqbojuqu ocak batiran gelinin minnoşu gibi bi koca lazim :KK53:ancak o vakit erecez huzura

Her dertte koskoca minnosumuz arkamizda olacak
Aynen gelin hanimin minnosundan lazim.haftasonlari amsderdam kibrisa kumara aileye et partileri ucak gibi tomofili lukus hayattt:KK200:
Uyan kiz nerde biz o sans:deli:
Neyse mu ne abla bizi kapi disari etmeden uslu duralim tirsiyorum:işsiz:

Back
X