• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü olmak...

archenemy

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
137
0
316
Samsun
merhabalar..:)
Arkadaşlar ben gönüllü olarak çalışmak istiyorum özellikle çocuk esirgeme kurulunda ama bir yandan korkuyorum çünkü birazcık konuşma bozukluğum var ama hiç anlaşılmayacak gibi değil sadece bazı harflerde sıkıntı yaşıyorum ve bu durumumdan dolayı çok çekiniyorum..gönüllü çalışacak kişilerde aradıkları şartlar nedir acaba?Oralarda neler yapılıyor bir bilginiz var mı?gönüllü olarak çalışan arkadaşlar bana özel mesaj olarakta yazabilirler..Hem cesaretsizim korkuyorum hem de bunu yapmayı çok çoook istiyorum..

merhabalar..:)
Arkadaşlar ben gönüllü olarak çalışmak istiyorum özellikle çocuk esirgeme kurulunda ama bir yandan korkuyorum çünkü birazcık konuşma bozukluğum var ama hiç anlaşılmayacak gibi değil sadece bazı harflerde sıkıntı yaşıyorum ve bu durumumdan dolayı çok çekiniyorum..gönüllü çalışacak kişilerde aradıkları şartlar nedir acaba?Oralarda neler yapılıyor bir bilginiz var mı?gönüllü olarak çalışan arkadaşlar bana özel mesaj olarakta yazabilirler..Hem cesaretsizim korkuyorum hem de bunu yapmayı çok çoook istiyorum..

gönüllü ablalık yapabiliyorsun seni listeye alıyorlar ve sıra geldiğinde başlatıyorlar. Kolay kolay sıra gelmiyor maalesef. Ben başvuralı 2 yıl oldu önümde 35 kişi kadar gönüllü vardı hala sıra gelmedi.

Hafta içi 2 saatti sanırım çocuklarla vakit geçirmen gerekiyor. Bi gelip bi gelmemezlik yapmanı istemiyorlar çünkü çocuklar alışıyor gelen kişiye bağlanıyormuş. Çocuk esirgeme kurumuna gidip şartlarını öğrenebilir ve kayıt yaptırabilirsin

Back