Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

hımmm ben dalga geçmemiştim ya pek neyse kib tuşu nerde bye bye de bakim üyeliğine

ay saol milletee aptaldı girip okuyamıyordu profilime iyi oldu paylaştığın çok saol.. idiot

çok güldürüyorsunuz beni vallahi...
cimeyıl yazan siz,mail adresi veren siz,en önemlisi kadınlar klubü sitesinden ilişki koçu arayan siz,ama idiot ve aptal olan biziz öyle mi
süper :13:

Bu ne yaa??

Haklıyken haksız duruma düşmek işte tam olarak budur.

bir kadının bu tarz küfretmesi çok çok ayıp.erkeklerin ettiği tarzda hemde.

Son düzenleme:

seni gidi Sherlock seni

delüüüü.Ne güldüm

et+koç kurban bayramı.. Ahhh ahhh

çok güldürüyorsunuz beni vallahi...
cimeyıl yazan siz,mail adresi veren siz,en önemlisi kadınlar klubü sitesinden ilişki koçu arayan siz,ama idiot ve aptal olan biziz öyle mi
süper :13:

arkadaş sen aradığım kişimisin? yoğğğğ değilsin ozaman ne yazıyorsun git yemek yap kocana... hadi naşş

ben işte bu olayı anlamıyorum arkadaş.. kaç kişi yorum yapıyor. onlar haksız onlar bencil onlar aylayışsızda bi senmi anlayışlısın..

deseydin ki, ilişkimde cevremde ailemde kötü şeyler yaşadım. bunlardan dolayı sosyal hayatımda güçlükler var. ben toparlanmak silkelenmek istiyorum. bunun için yaşam koçuna ihtiyacım var desen bu tepkileri alırmıydın...
et cimeyıl kısmı komik ama konu sahibi bilmiyor olabilir. telefonda bazen et cimayil diyorum karşıdaki anlamaz diye gmail demek zorundada kalıyorum

Son düzenleme:
sorsak yazılım programı bilmezsiniz ..

Haklıyken haksız duruma düşmek işte tam olarak budur.

fındıkım gördünmü hanfendiyi ayrıca ilk baştata yazdık burya yaz derdini ne bilim kimdir necidir adres veriyor bide :2:

valla konu sahibi seviyeyi zaten belli etti derdin ne diyeceğine araştırdın sana ne diyenlere duyrulur.Bu kişi de bir anormallik olduğunu sezmesem bakmazdım ki sonuna kadar haklı çıktım.Sen çık bana yaşam koçu de adresini tut yaz sonra ne baktın konularıma de.Ben kimsenin maddi durumuyla dalga geçmedim bu arada bir tutarsızlık var buna dikkat çektim neyse sana hayatta başarılar.

aynı şeyden sende yok belli oldu,sen git kime ne koyuyosan koy da çarpmayalım şimdi sana okkalı bi tane..

İdiot? Kibliyorum sizi..
idiot ne ki amk demiş herif

bebişim böcüğüm aşkitom flan olmazsa olmaz litfen ama..

Terbiyesiz sey.
Kelime dağarcığını daha tamamlayamamis ergen insan , ezik ağızlı varoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…