- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi melisTurkcan
-
hımmm ben dalga geçmemiştim ya pek neyse kib tuşu nerde bye bye de bakim üyeliğinesen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı
ay saol milletee aptaldı girip okuyamıyordu profilime iyi oldu paylaştığın çok saol.. idiot
Bu ne yaa??sen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı
sen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı
Arkadaşım ben senin zorda olduğunu düşünüp kendimce savunmaya da çalıştım, sana haksızlık edildiğini düşündüm. Ama hakaret etmen de çok çirkin. Lütfen tekrarlama.
bir kadının bu tarz küfretmesi çok çok ayıp.erkeklerin ettiği tarzda hemde.sen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı
Parası olmayan kişi kolay kolay ilişki terapisti aramaz.
Annesi hakkında yazdığı?
2013 de yazmışsın bunu anlamadım ki sonra iflas mı ettiniz?
Hımmmm belkide öyle oldu arabayı satıyorsunuz bu konuda da...
araba satıldı sıra işte...
Yaşam koçuna değil de adam gibi bir adama ihtiyacın var gibi...
Anlaşıldı bu adamı şutla....
Al sana bedava koçluk hizmeti.
sorsak yazılım programı bilmezsiniz ..
nickimi değiştirip "etcimeyil" yapacağım bayıldım buna :):)
memleketin en iyi yaşam koçları burda maşallah koç gibiyiz hepimize,anlat derman olalım arkadaşım..
erkeksen de derman olalım sapıklığın neysse
Erkek üye olabilir mi acaba?bir kadının bu tarz küfretmesi çok çok ayıp.erkeklerin ettiği tarzda hemde.
çok güldürüyorsunuz beni vallahi...
cimeyıl yazan siz,mail adresi veren siz,en önemlisi kadınlar klubü sitesinden ilişki koçu arayan siz,ama idiot ve aptal olan biziz öyle mi
süper :13:
sorsak yazılım programı bilmezsiniz ..
Bu ne Allah aşkına dedektifçilik mi oynuyoruz, hoş mu eski konuları didikleyip alakasız çıkarımlarda bulunmak.
Bir de insanların sıkıntısıyla dalga geçiliyor, çok belli işte darda olduğu. Yardıma ihtiyacım var diyor kadıncağız.
Size fake gibi gelirse yorum yapmazsınız ama dalga geçmek cidden yakışmıyor hiçbirinize hanımlar.
Haklıyken haksız duruma düşmek işte tam olarak budur.
arkadaş sen aradığım kişimisin? yoğğğğ değilsin ozaman ne yazıyorsun git yemek yap kocana... hadi naşş
aynı şeyden sende yok belli oldu,sen git kime ne koyuyosan koy da çarpmayalım şimdi sana okkalı bi tane..sen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı
idiot ne ki amk demiş herifİdiot? Kibliyorum sizi..
yavrucum evladım bebeğim çiçeğim böceğim.... verdik ya sana tavsiye bak hayatında ki adamı şutla bir halt olmaz ondan ardından düzgün bir işe gir yeni çevre arkadaşlar edin.Sana bir yaşam koçuda bunları tabi daha dolandırarak uzatıp kibarca söyleyecekti zaten.
sen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı
Erkek üye olabilir mi acaba?
Iyi geldi burası bana ben en iyisi basıp paramı koç bulayım.. Yazmayın artık. Aklım başıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?