- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi melisTurkcan
-
fındıkım gördünmü hanfendiyi ayrıca ilk baştata yazdık burya yaz derdini ne bilim kimdir necidir adres veriyor bide :2:
ya aslında şöyle seni gibi bir gerizekalıyı bulsam saçınıbaşını yolsam hiç bir derdim kalmayacak valla bak rahatlıycam. Ama etrafımdada bukadar gerizekalı yok. Bir yardımcı olsan iki tekmek tokat dalsam sana ha canım ha gülüm sevaptır. Beyinsiz.valla konu sahibi seviyeyi zaten belli etti derdin ne diyeceğine araştırdın sana ne diyenlere duyrulur.bu kişi de bir anormallik olduğunu sezmesem bakmazdım ki sonuna kadar haklı çıktım.sen çık bana yaşam koçu de adresini tut yaz sonra ne baktın konularıma de.ben kimsenin maddi durumuyla dalga geçmedim bu arada bir tutarsızlık var buna dikkat çektim neyse sana hayatta başarılar.
Aynen öyle canım ben de savunduğuma pişman oldum küfürleri görünce.
Fakat eski konuları didikleyip dalga geçme mevzuuna yine karşıyım. Hoş değil ve biraz kışkırtmak gibi oluyor.
arkadaş sen aradığım kişimisin? yoğğğğ değilsin ozaman ne yazıyorsun git yemek yap kocana... hadi naşş
Iyi geldi burası bana ben en iyisi basıp paramı koç bulayım.. Yazmayın artık. Aklım başıma geldi.
ya aslında şöyle seni gibi bir gerizekalıyı bulsam saçınıbaşını yolsam hiç bir derdim kalmayacak valla bak rahatlıycam. Ama etrafımdada bukadar gerizekalı yok. Bir yardımcı olsan iki tekmek tokat dalsam sana ha canım ha gülüm sevaptır. Beyinsiz.
ya aslında şöyle seni gibi bir gerizekalıyı bulsam saçınıbaşını yolsam hiç bir derdim kalmayacak valla bak rahatlıycam. Ama etrafımdada bukadar gerizekalı yok. Bir yardımcı olsan iki tekmek tokat dalsam sana ha canım ha gülüm sevaptır. Beyinsiz.
aman bırakın şuna prim vermeyin! nasıl meraklı cinsiyet değiştirmiş ezik işteartık okadar bezdirdilerki normal yani bende gidip eski konularına bakıyorum ve hala söyliyorum et cimeil diye bi kadının yazıcağını düşünmüyorumbide göya bizi küçük görüyor yazılım biliyomuymuşuz falan tamda bir kadına göre yazılar ve küfürler
Sen hangi mahalleden düştün buralara
Eski konuları didiklemek değil bu kişi de ki anormalliği hepinizden önce görüp tutarsızlığı göz önüne sermek.Kaldı ki bakınız şekil a grafik b de olduğu gibi aşağıdaki örneği inceleyiniz.Aynen öyle canım ben de savunduğuma pişman oldum küfürleri görünce.
Fakat eski konuları didikleyip dalga geçme mevzuuna yine karşıyım. Hoş değil ve biraz kışkırtmak gibi oluyor.
Canım benim bu sinir neden tüm sahteliğini insanları işletemeden ortaya döktüm diye mi.Seviyene ısrarla inmeyeceğim.Sevgiler saygılar muck muckkk.Daha kız olupta beni dövecek bir hatun görmedim ya neyse.Sana beni dövebilmen için bir tabure lazım malum boyun yetmeyebilir zıpla zıpla hep boşa enerji atarsın.ya aslında şöyle seni gibi bir gerizekalıyı bulsam saçınıbaşını yolsam hiç bir derdim kalmayacak valla bak rahatlıycam. Ama etrafımdada bukadar gerizekalı yok. Bir yardımcı olsan iki tekmek tokat dalsam sana ha canım ha gülüm sevaptır. Beyinsiz.
flash tv den kopmuş gelmiş :) realty show :) hahahaSen hangi mahalleden düştün buralara
klavye pehlivanı oluyor bunlar galiba
iyi niyetle savunuysun ama bence önce biraz bekleyin foyası çıksın ortaya,kk kadınları cin gibi bi terslik olduğunu anlıyor hemenAynen öyle canım ben de savunduğuma pişman oldum küfürleri görünce.
nben de ilk defa kib yaptım çeko yıllardır burdayım hiç yapmamaıştım:)Kib butonu böyleleri için var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?