- 27 Mayıs 2021
- 205
- 230
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bu yorumdan dolayı ceza verildi de acaba bana bu lafı söyleyen insana da ceza verildi mi çok merak ediyorum asıl cezayı hakeden kendisi.Kapat çeneni.Sen benim namusuma laf edemezsin edebini takın.
Evet o da ceza aldı.Bana bu yorumdan dolayı ceza verildi de acaba bana bu lafı söyleyen insana da ceza verildi mi çok merak ediyorum asıl cezayı hakeden kendisi.
Basit mi? bildiğiniz ezik yalancı ve özenti duruyor bu hareket.Bu kadar basit birseye kafa yormaniz garip geldi
Hoslanmiyorsunuz bence bu cocuktan
Ya yürü gitBana bu yorumdan dolayı ceza verildi de acaba bana bu lafı söyleyen insana da ceza verildi mi çok merak ediyorum asıl cezayı hakeden kendisi.
Sen yürü ben arkandan gelirimYa yürü git
burda da bir üye baya influencer olan kankasının resimlerini yürütüp millete yedirmişti kendisi gitmiş kendisi yapmıs gibiBir arkadaşım vardı benim paylaştığım manzara, konum hikayelerini falan ss alıp belli bir süre gectikten sonra beni hikayeden engelleyip kendisi gitmiş gibi paylaşmıştı. Bunu bu arada bana değil bir çok kişiyr yapmış, hikayesi hoşuna giden herkese sanırımSonra farkedince fena sogumuştumm. Çok ezik bir hareket ya
Nuranka tam senin vizyonuna göre bir cevap. OkeySen yürü ben arkandan gelirim
Senin yazdıklarını okuya okuya geliştirdim vizyonumuNuranka tam senin vizyonuna göre bir cevap. Okey
Aynen kocan. Ve kaynanan geliştirmiş baya senin vizyonuSenin yazdıklarını okuya okuya geliştirdim vizyonumu
En azından bir erkeği darlamiyorum.Suphelenmiyorum benim eşim suphelendirecek birsey yapmadi.Aynen kocan. Ve kaynanan geliştirmiş baya senin vizyonu![]()
Ben olsam ekran görüntüsü atar söylerimBurda flörtümle ilgili 3. Konu açışım ilki işten çıkmasına rağmen sürekli eski iş yerine gelmesi. Sonra gelen yorumlarla abarttığımı anladım. Bugün sabahta eski flörtünün numarasını kaydettiğini gördüm fakat mesaj falan yakalamadım maalesef. Dün arkadaşlarıyla Büyükada’ya gitmişti. Android telefon kullanıyor bir tane fotoğraf çekilmiş çekim kalitesi iyi değil. Dün durum attı sadece. Bugün de instagrama post olarak dünkü resmi ve yanına Yunanistan’da Büyükada’ya benzeyen yer var oranın resimlerini kendi çekmiş gibi koymuş. Direkt anladım çünkü iPhone kullanıyorum resimler baya kaliteli çekim. Google fotoğraflar uygulamasından resmi arattım aynıları Google da çıktı. Ne alaka yani? Ona söylemedim fakat komik geldi. Ona söylemesem mi bilemedim. Fakat amaç ne yani![]()
Eşin seni korumadı ezdirdi . Sen cahillikle devlet hastanesinde bakirelik kontrolüne gittin kovuldun. Baban gelinliğine bile karıştı. Bir erkek dediğin sevgilim yol verebilirim senin gibi boşanmakla uğraşmamEn azından bir erkeği darlamiyorum.Suphelenmiyorum benim eşim suphelendirecek birsey yapmadi.
Kiz suzan kavganiza dahil olmak istemem ama sende zilyon tane konu actin hala yol veremedin adamaEşin seni korumadı ezdirdi . Sen cahillikle devlet hastanesinde bakirelik kontrolüne gittin kovuldun. Baban gelinliğine bile karıştı. Bir erkek dediğin sevgilim yol verebilirim senin gibi boşanmakla uğraşmamah Nuranka yapma bana kafa tutamazsın o konularla. Senin acil terapi alman lazım. Bu arada babamla şu an memlekete geldim kardeşimle ben mini etekle geziyoruz
bak işte senin gibi babamızın bize laf etmesine izin vermiyoruz
Adamla ayrıldım fakat Nuranka haddini aştıKiz suzan kavganiza dahil olmak istemem ama sende zilyon tane konu actin hala yol veremedin adama
Adami magma tabakasina kadar gomecek misin![]()