- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
Kapat çeneni.Sen benim namusuma laf edemezsin edebini takın.Sen bunu söyleyecek en son insansın bundan emin ol. Senin gibi bekaret testlerine gitmedim. Sakın ağzımı açtırma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapat çeneni.Sen benim namusuma laf edemezsin edebini takın.Sen bunu söyleyecek en son insansın bundan emin ol. Senin gibi bekaret testlerine gitmedim. Sakın ağzımı açtırma.
Namus bekaret mi? Ah Nuranka pardon kahve pembe.. sana acıyorum biliyor musun hayatın boyunca baban, eşin, kaynana ve çevren tarafından ezik görüldün.Kapat çeneni.Sen benim namusuma laf edemezsin edebini takın.
Yok takmadığım bir insan.Kavga cikti la
Namus bekaret mi? Ah Nuranka pardon kahve pembe.. sana acıyorum biliyor musun hayatın boyunca baban, eşin, kaynana ve çevren tarafından ezik görüldün.dogadostupanda nurankanın bekaret testine gittiğini söyledim diye namusa laf ettim fjskfkskd vay be pardon devlet hastanesi bile yapmamıştı o testi
Ay cidden Nuranka açacak konu bulamadı bana salladı .. haftada 10 konu açtığı içinAaa ne guzel girgir samata yapiyorduk, neden boyle oldu simdi![]()
Ahahah benim de bir arkadaşım lütfen bu hikayeyi bana at ben de atayım diyordu. Artık o kadar abartmıştı ki tersledimBir arkadaşım vardı benim paylaştığım manzara, konum hikayelerini falan ss alıp belli bir süre gectikten sonra beni hikayeden engelleyip kendisi gitmiş gibi paylaşmıştı. Bunu bu arada bana değil bir çok kişiyr yapmış, hikayesi hoşuna giden herkese sanırımSonra farkedince fena sogumuştumm. Çok ezik bir hareket ya
Off ya vizyona bakBir arkadaşım vardı benim paylaştığım manzara, konum hikayelerini falan ss alıp belli bir süre gectikten sonra beni hikayeden engelleyip kendisi gitmiş gibi paylaşmıştı. Bunu bu arada bana değil bir çok kişiyr yapmış, hikayesi hoşuna giden herkese sanırımSonra farkedince fena sogumuştumm. Çok ezik bir hareket ya
Ay cok fena. Bari beraber gittiginiz bir sey miydi?Bir arkadaşım vardı benim paylaştığım manzara, konum hikayelerini falan ss alıp belli bir süre gectikten sonra beni hikayeden engelleyip kendisi gitmiş gibi paylaşmıştı. Bunu bu arada bana değil bir çok kişiyr yapmış, hikayesi hoşuna giden herkese sanırımSonra farkedince fena sogumuştumm. Çok ezik bir hareket ya
En azından sana söylemiş benim arkadaşım bize asla söylemiyor ki o donemde tatile gitmiştim güzel yerler gezmiştim güzel manzara fotoğrafları atmıştım begendiklerini ss almış heralde. Öğrenmemizde ayrı komik olduAhahah benim de bir arkadaşım lütfen bu hikayeyi bana at ben de atayım diyordu. Artık o kadar abartmıştı ki tersledim
Yok hayır direk benim gittiğim tatil yaptığım bir yerdi. Hatta ayna gibi bir yerden kendimi cekmiştim ama gölge seklinde cıkmıştım yüzüm oek belli değildi onu bile kendi gibi atmışAy cok fena. Bari beraber gittiginiz bir sey miydi?
Keşke ona söyleseydinizEn azından sana söylemiş benim arkadaşım bize asla söylemiyor ki o donemde tatile gitmiştim güzel yerler gezmiştim güzel manzara fotoğrafları atmıştım begendiklerini ss almış heralde. Öğrenmemizde ayrı komik oldu![]()
Ay bu kusi cok kiskanc biri olabilir. Fena yani.. dikkatli olun derim.Yok hayır direk benim gittiğim tatil yaptığım bir yerdi. Hatta ayna gibi bir yerden kendimi cekmiştim ama gölge seklinde cıkmıştım yüzüm oek belli değildi onu bile kendi gibi atmışgörünce onun adına ben utandım
Söyledik zaten bakmayın böyle anlattığıma ilk gördüğümde kendimi kullanılmış hissettik resmen yıkıldım sonra küstüm konusmadık bir daha hiçKeşke ona söyleseydiniz![]()
O günden sonra yüzüne vurup muhabbetimi kesmiştim zaten bana da normal bir psikoloji gelmedi özellikle beni kendi gibi atması beni şok ettiAy bu kusi cok kiskanc biri olabilir. Fena yani.. dikkatli olun derim.
Iyi yapmissiniz. Guvenilir bir profil degil kesinlikle.O günden sonra yüzüne vurup muhabbetimi kesmiştim zaten bana da normal bir psikoloji gelmedi özellikle beni kendi gibi atması beni şok etti