Selam kızlar Hanife kurtulmuş çok sevindim normal olmasına öyle istiyordu çünkü..Allah analı babalı büyütsün bebişini.Darısı başımıza olsun :))
Merhaba canım ve geçmişolsun, bu forum dikkatimi çekti. Bende gopta doğdum büyüdüm ama Tekirdağa gelin geldim. Ailem hala Yıldıztabyada olduğundan doktora oraya gidiyorum. Ben de bilgeye gittim, doktordan değil ama hastaneden memnun kalmadım, çook kalabalık, muayne çok kısa sürdü. Ben de araştırdım ve Nevin hanımı ve Balat hastanesini buldum. Pko hastasıyım hamile kalabilmek için tedavi olmak istiyorum. Bütün yazıları okuyamadım, sen balatta mı doğum yaptın? Nevin hanım, muayne ücretleri, doğum ücreti fln ne kadar bilgi verebilirsen çok makbule geçer. Çok kararsızım çünkü, bir doktora karar verip onda dewam etmek istiyorum.bende ilk 3 ay kezban hn.gittim ama hiç beğenmedim çok fazla ilgilenmiyor hemen başından savmaya bakıyor işim bitsinde gideyim tarzında şimdi balat hastanesinde nevin hn.gidiyorum gerçekten çok ilgili ve anlayışlı seni dinleyen biri hastaneye gelince goptan çok daha üztün değerde bir hastane tavsiye ederim gerçekten ama gop kesinlikle tavsiye etmem buda benim şahsi görüşüm tabiki
sevinçcim slm larını aldım canım çok teşekkür ederim allah senide kurtarsın inş.
hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?