Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

hayır gidemedim iyi olursam akşam gönderebilirler dedi yarına kalırsamda öğlen gibi çıkarım dedi
bende yarın kontrole gidicem zaten 10.30 ayrıntılı için randevum var :))
normal yapmış ama çok detayları konuşmadık telefonda

ayy hadi darısı başımızaa..
inşallah bizde normal doğum yaparız yaa bilmiyorumkismile

eğer çıkmamış olursa yarın yanına uğrayıp detayları alıcam :)))
artık hanifenin rahat rahat nete girebileceğini sanmıyorum

yarın yanına uğraya bilirsen bendende selam söyle
adım sevinç canım tanıyor beni..
dua etsin bize bol bol.. lohusanın duası kabul olur..
dua etsin de bizde hayırlısıyla normal doğum yapalım inşallah :Saruboceq:

söylerim tabi ki şimdiden a. s.
ben yatıyom arkadaşlar herkese iyi gecelerr

kızlar bende bugün gideyim dedim ama önce aradım hanife cevap vermedi.bende gitmedim çıktı sanırım.artık evine kısmet.

herkese iyi geceler hanife bugün tahminen 11 gibi çıktı hastaneden
ben ziyet ettim ve herkese çok çok selamları var
kendiside bebeğide çok iyiler maşallah :))
darısı bizlerin başına

heyyy nerde bu sayfanın müdavimleri
herkes nereye kayboldu?

OOO süper maşallah korkarken korkarken normal doğum yaptı demek hanife çok sevindim darısı hepimizin başına inşallahhh :CüvCüv::CüvCüv:

Selam kızlar Hanife kurtulmuş çok sevindim normal olmasına öyle istiyordu çünkü..Allah analı babalı büyütsün bebişini.Darısı başımıza olsun :))

Selam kızlar Hanife kurtulmuş çok sevindim normal olmasına öyle istiyordu çünkü..Allah analı babalı büyütsün bebişini.Darısı başımıza olsun :))

evet ya oh ne qüzel kurtulmuş
darısı başımıza artık canım
inşallah bizde normal doğum yaparız:Saruboceq:
bende normal yapmayı çok istiyorumbilmiyorumkismile
hanife qelse de biraz doğumu hakkında roopörtaj yapsak yaasempatiksalakcinni

Tamamen normal olmuŞ epıtÜrel falan hıÇ kullanılmamıŞ doĞumunda :))
kendısı daha ıyı anlatır tabıı ama bana anlatıĞı kadarıyla sızlere aktarayım
gece 1,30 gıbı sancıları baŞlamıŞ sabaha 6 gıbı (tam hatırlamıyorum saatı ama neyse) hastaneye gıtmıŞler
saat 10 gıbı sunnı sancıyla 7 cm lık aÇılmayla 10,30da doĞuma gırmıŞ
ve demırhanına kavuŞmuŞ :))))

slm kızlar nasılsınız ben iyim sadece dikişlerim biraz fazla ağrı yapıyor sütüm çok çok az mama takviyesi yapıyoruz süt pompası kiraladık onunla sağıyorum bebişim çok iyi maşallah ama aşırı yoruyor ve çok uğraştırıyor günler sonra ilk defa fırsat bulup girdim şimdi gene mama vermeye giricem odaya başından biran olsun ayrılamıyorsun kusarsa tıkanırsa ağlarsa diye onun odası yok evimiz ufak diye bizim odamızda yatıyor geceleri annem ilgileniyor ben altını almaya korkuyorum göbeğine bişey yaparım diye düşsün ondan sonra alırım
doğum hikayeme gelince
eşimden hemen hemen 2 haftadir boza istedim ve dedim fatihteki vefa bozasından istiyordum birtürlü kısmet olmadı 2 sefergittik geç saatte gitmişiz kapalıydı sonra gidemedik pazar gecesi eşime boza diye tutturdum oda gitti alibeyköyde bir kuruyemişcide bulmuş getirdi içtim ve dedimki şakayla karışık ohhhh be rahatladım şimdi doğurabilirim dedim aradan bir saat geçmedi yattık ve suyum gelmeye başladı aniden korktum eşime kalk suyum geldi dedim oda baktı evt dedi hemen annemi uyandırdı (onda kalıyorduk) oda telaşlandı yürüyemedim sürekli su gidiyor sonra yardımettiler üzerimi giydirdiler arabaya kadar zor yürüdüm elim ayağım korkudan titriyor eşimde üşüyorum diye arabanın karalüferini yükseltiyor dedim üşümüyorum korkudan titriyorum dedim sonra girdik hasatneye aldılar beni doğumhaneye nst ye bağladılar aralıkalrla alttan kontrol ettiler ne durumda diye gece 1 30 da hastanedeydik sabah 10 da sonra 7 santim açılmış sonra doğum masasına yatırdılar sni sancı verdiler 3 santimde öyle açıldı ama

o yarım saatlik ağrırı hiç anlatamam artık hemşirelere yalvarırım beni kurtarın diye kolalrına yapışmışım yırtmışım kollarını neyse doğum başladı ıkın ıkın 10 40 da bebişim dogdu 11 e kadarda dikişlerim çok uzun sürdü ve acıdı odaya çıktık ağrı kesici verdiler ağrılarım azaldı ama oturamadım yatamadım dönemedim yürüyeemdim halen ağrım sancım var ama gene herkese normal doğum tavsiye ederim sezeryan olanlar ben çıkarken halen hastanedeydiler benden daha kötüydüler ben sandalyeyle çıktım odaya ayık bir şekilde onlar sedyede baygın bir şekilde çıktılar eğer probleminiz yoksa kızlar normal doğumdan kaçmayın behiye sende :) işte böyle kızlar
gelmek isterseniz evime buyrun gelin beklerim her zaman
hoşçakalın ben eskisi gibi o kadar sık giremem artık ama gelirim opuyorumnanaktan

Merhaba canım ve geçmişolsun, bu forum dikkatimi çekti. Bende gopta doğdum büyüdüm ama Tekirdağa gelin geldim. Ailem hala Yıldıztabyada olduğundan doktora oraya gidiyorum. Ben de bilgeye gittim, doktordan değil ama hastaneden memnun kalmadım, çook kalabalık, muayne çok kısa sürdü. Ben de araştırdım ve Nevin hanımı ve Balat hastanesini buldum. Pko hastasıyım hamile kalabilmek için tedavi olmak istiyorum. Bütün yazıları okuyamadım, sen balatta mı doğum yaptın? Nevin hanım, muayne ücretleri, doğum ücreti fln ne kadar bilgi verebilirsen çok makbule geçer. Çok kararsızım çünkü, bir doktora karar verip onda dewam etmek istiyorum.

Maşallah hanifeciğim biraz sıkıntın olmuş ama dediğin gibi sezaryandan iyi normal doğum..Sütün gelmesede emzirmeye çalış canım sık sık o çektikçe açılacak damarlar..Mamayla doyurursan seni emmek işine gelmeyecektir ama diren biraz :)

Ablamında gelmiyordu 1 kez mama verdik aç diye daha memeyi tutmadı annemde vermedi mama aç bıraktı :)) ondan sonra paşa paşa emdi sütüde geldi 15 ay emzirdi ablam canım :))

hanifecim doğum hikayeni okudum ne güzel normal doğum darısı başıma demirhan paşayı bol bol kokla bizim için benim 36.hafta valla heyecan dorukta.

sevinçcim slm larını aldım canım çok teşekkür ederim allah senide kurtarsın inş.
hepinizi

Amin saol canım benim
inşallah Allah bizede yardım eder de kolay bir doğum yaparız
bebişini öp benim için annesi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…