Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

inş. kızlar sizlerde normal ve kolay bir doğum yaparsınız hepinize dua ettim doğum yaparken merak etmeyinnnnnn olumunekankayizsmile

slm evt bilge gerçekten çok kötü bir hastane hiç gitmedim ama çok duydum kötü hikyelerini o yüzden allahta düşürmesin evt balat hstanesi gerçekten mükemmel bir hastane son ayıma kadar oraya gittim ama doğumumu duygu hastanesinde yaptım çünkü normalde sezeryande 1500 çok geldi herkesde yazık o paraya acıyı sancıyı sen çekiceksin gerek yok dediler ondan ama nevin hn.gerçekten çok ilgili ve bilgili bir dr.tavsiye ederim gerçekten muayene 25 sgk geçerli kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız
beni sorarsanız vaktimin hemen hemen hepsi emirhanla geçiyor (bu arada ismimiz değişti ve adı kondu ) kendime bile vakit ayıramıyorum kuaföre gidicem saçlarımı kestircem kaşlarımı aldırcam yok fırsat yok zaman yok gelen giden çok evin işi gücü bitmiyor allahtan yakınlarım hep yanımdalar olmasalar hiç birşeye yetişemem kendi dikişlerimde acıyor halen zaten oturup kalkamıyorum ama emirhana baktımmı hepsini unutuyorum allah olmayanlara ve isteyenlerede versin inş. :Saruboceq:

şimdilik hoşçakalın iyi bakın hamişler kendinize yerimseniben

hanifecim iyi olduğuna seivndim ara ara yaz özletme kendini şimdi emirhan paşa oldu .çok güzel bir isim.sen anne oldun artık inan her halinle güzelsin.sende kendine iyi bak emirhanı kokla benim için

sağolözlemcim sizde senin doğumun nisandamıydı behiye hastaneye ziyarete geldiğinde temmuz dedi bende yok dedim o nisanda benmi yanlışım omu :)

selam kızlarr
aa hanife neden hala ağrıların varki
zor bi doğum mu oldu acaba?
abimin hanımı sezeryan yaptı ama onun böyle şikayetleri olmamıştı
c.tesi doğurup pazar yürüyerek çıktı hastaneden ve hiç böyle şikayetleri olmamıştı
kaç dikiş attılar? bu dikişler için tekrar gidicen mi yoksa onlar kendiliğinden mi dökülcekler?

benim bildiğimde normal doğumda insan daha çabuk iyileşirmiş
ama senin biraz qecikti qaliba
çok mu yırtılman oldu hanife?
kaç dikiş atıldı sana?

iyi akşamlar kızlar evt biraz fazla yırtılmış dikişlerim var baya bi kendi atıcak dişikler sadece paraetesi kontrolüm var o kadar ama buğün daha iyiyim

ah canım benim yaa olsun yinede Allah kurtardı ya seni çok şükür.
benimde şu doğum korkularımın yüzünden hamileliğimi yaşayamıyorum artık
ilk zamanlar insan daha iyi oluyo doğumu düşünmediği için
ama şimdi her an aklımda hatta hiç çıkmıo diye bilirizbilmiyorumkismile
çok korkuyorum yaa eyvahedigeldismile

al bendende o kadar
daha çok zaman var biliyorum ama şimdiden kabuslar görüyorum
nasıl olcak bu iş hiç bilemiyorum :çok üzgünüm:

al bendende o kadar
daha çok zaman var biliyorum ama şimdiden kabuslar görüyorum
nasıl olcak bu iş hiç bilemiyorum :çok üzgünüm:

bazen biran önce zaman qelse de
doğurup rahatlasam diorum
bi yandan da korkudan uykularım kaçıo eyvahedigeldismile
Allah yardımcımız olsun canım yaa mafoldumben

Hanife merhaba, Elif ben Nalan Ablanın yeğeni kaydirigubbakcemile3 tesadüfe bak teysemle konuşurken hanife doğum yaptı dedi, o zaman anladım aynı Hanife olduğunu kaydirigubbakcemile3 Çok geçmiş olsun, gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Biz de çocuk istiyoruz ama henüz birşey yok. Onun için düzgün bir doıktora gitmek istiyorum. Ya balata ya da acıbademe gidicem sanırım. Umarım sen de bebeğin de iyisinizdir. Volkana da selamlar, gözü aydın

sağolözlemcim sizde senin doğumun nisandamıydı behiye hastaneye ziyarete geldiğinde temmuz dedi bende yok dedim o nisanda benmi yanlışım omu :)

canım nisan 15 gibi normal şartlarda kaydirigubbakcemile36.haftadayım artık ağırlık geldi üzerime hareketler kısıtlandı.alışmşım hop hop hareket etmeye :)şimdi biraz yorulayım belim hemen ağrıyor.temmuz behiyenin doğumu sanırım.Allah hepimzin yardımcısı olsun

evet bizim temmuz peki bsşks kim vsrdı temmuzda doğurcak ?

slm canım nasılsın evt tesadüfe bak teşekkür ederim amin sağol sizin için daha erken değilmi çocuk için ama balat gerçekten güzel bir hastane tavsiye ederim gideceksen
biz çok iyiyiz .a.s sende slm söyle opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız hepinizde bir panik oluşmuş birden benim dediklerimdenmi etkilendiniz ne oldu korkmayın canım doğanın kanunu diye düşünün sıkmayın canınızı hoşçakalın

1,5 yıllık evliyiz, evet aslında erken bencede ama polikistik over çıkınca şansımızı deneyelim dedik. Süreç uzun olabiliyormuş çünküm.Olmaması ihtimalindense erken olsun daha iyi diyorum. Tedavşye başlayacağımdan doktor araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…