slm kızlar nasılsınız hepinizde bir panik oluşmuş birden benim dediklerimdenmi etkilendiniz ne oldu korkmayın canım doğanın kanunu diye düşünün sıkmayın canınızı hoşçakalın
nasıl panik olmayalım canım
hem doğal olanı en kolay olanı normal doğum diyorsun hemde şu yaşadıklarına bak
ohaoldumsmile
iyiyiz hanifecim benim bugünkü kontrolümde doktorumuz sezaryan dedi.plesanta yaşlanmış dedi.40.haftayı beklemez dedi:)))normal istiyordum ama riskli olunca hayırlısı dedik.sanırım nisan 5 gibi olacak doğum ama haftaya nst sonuçlarına göre kesin belli olacak.dualarınızı bekliyorum kızlar.hepimiz için hayırlısı...
iyiyiz hanifecim benim bugünkü kontrolümde doktorumuz sezaryan dedi.plesanta yaşlanmış dedi.40.haftayı beklemez dedi:)))normal istiyordum ama riskli olunca hayırlısı dedik.sanırım nisan 5 gibi olacak doğum ama haftaya nst sonuçlarına göre kesin belli olacak.dualarınızı bekliyorum kızlar.hepimiz için hayırlısı...
slmmm
iyi valla işe güce daldık koşturup duruyoz
sende ne var ne yok emirhan büyüdü mü?
ne kadar kilo aldı?
ay canım allah hakkında hayırlısını nasip etsin
benimde biran önce qünlerim qelse de böyle tarih saysam doğum için
bizim daha şafak 77bilmiyorumkismile
30. haftama buqün qirdim
boshayallersmile
hayırlısı olsun canım takma kafana boşver bebeğin sağlıklı olsunda gününde az kalmış allah kurtarsın allah yardımcın olsun dualarımız seninle bizide habersiz bırakma opuyorumnanaktan
hayırlısı nasılsa öyle olsun
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?