Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

ben normalden çok korkuyorum zaten
hakkımda hayırlısı olsun ne diyim :))
geçen ayki kontrolde oğlan kordonunu boynuna dolamıştı
doktorumda normalden yana kordon sıkı değilse bu şekilde bile normal doğum olabilir dedi
gerçi bizim doğuma daha çok var kordonu çözebilirde :))

behiye bence dediğiniz gibi bazen akışına bırakmak gerekiyor bende aşırı canım tatlıdır annem hastaneye geldiğinde dediya sana eğer benim kızım normal yaptıysa herkes yapabilir diye ben hiç kasmadım kendimi herkes nasıl doğuruyorsa bende yaparım dedim kendi kendime hep moral verdim bence şartlandırma kendini bak özgeye normal istedi ama olmadı kısmet işte olumunekankayizsmile

iyiyim bende çalışıyorum
orası öyle tabii kısmet bakalım nasıl olcak
zaten dediğim gibi daha çokkk zaman var benim doğuma

sen nasılsın geçti mi ağrıların
artık rahat hareket edebiliyon mu?

evt iyim artık sadece aşırı hareket ettiğimde iç dikişlerim acıyor o kadar sen nekadar daha çalışıcaksın doğurduktan sonrada çalışıcakmısın

çalışabildiğim kadar çalışıcam ki doğumdan sonra daha fazla evde kalabileyim
bi aksilik olmazsa ücretsiz izin kullanmayı düşünmüyorum
yani tahminen haziran ortasına kadar çalışır temmuz ortasında doğurur ve oğlan 3 aylık olunca işbaşı yaparım

hayırlısı olsun sen bakamıcan yani bakıcıda büyücek öylemi veya annenmi bakıcak zor olucak senin için biraz inş.istediğin gibi olur :)

babaannesi bakacak evet malesef zor olacak ama napalım kısmet böyleymiş
oğlan bizim planlarımızdan erken geldiği için pek bi hazırlık yapamadık o yüzdende çalışmak zorundayım (

maddi anlamda hazırlık yapamadık
biz bi sene sonrasında falan olur diyorduk hemen oluverdi :))

günaydın kızlarrrr
artık 37.haftamız bitiyor...uyku düzeni bitti,burun tıkanık....canım oğlum artık kavuşmayı bekliyor..tabiii bizde.behiyecim kordon dolanması normal senin doğumuna kadar çözer kordonu annesi.benim arkadaşlarımda da aynı durum olmuştu.
hanifecim iyi olmana sevindim emirhanın fotolarına bakıp bakıp maşallah diyorum.bizde fotolarını koyacağız teyzeleri:)))bi gelelim hayırlısıyla.
bu arada maddi olarak hazırlık gerçekten gerekiyor insanın gözü kara kararıyor her şeyin en iyisini alıyor özel hastane derken.....ama çalışır öderiz di mi kızlar...

Selam kızlar uğrayamadım bir süredir ama mesajları okudum herkes iyiymiş bizde dün doktora gittik yanılma payı var dedi doktor ama kızım olacakmış :))

En ıyısı olsun derken dedıĞın gıbı ıpın ucu kaÇıyo :))
amann napalım zaten artık kaÇ kıŞı kendı ÇocuĞunu bÜyÜtebılıyor kı
parmakla gÖsterılcek kadar azaldılar
hadı hayırlısıyla sende alırsın ınŞallah oĞlunu bızım kavuymamıza daha Çoookk var (
nevyas sanada hayırlı olsun bu kadar bÖceĞın ıÇıne bı tane Çıcekte lazımdı :))

ilahi behiye böcekler çiçek lazım,güldürdün valla...benimde kayınvalidem bakacak ama benim işim yarım gün olunca biraz daha rahat olucam.tabii çevremde tam gün çalışan anneler çok birçoğunun aileleri uzakta bakıcıya bırakıyorlar.bizim en azından aklımız evde kalmaz özlem tabiiki olur ama bakıcıya bırakmak daha zor gözlemlediğim kadarıyla..

sizin iş çok ama çok iyi
bende malesef tam gün çalışanlardanım (
evet allahtan bizimkiler yakınlar annelerle aramız 2-3 sokak
bakıcıya asla güvenemezdim bende
ama haksız mıyım bakıyorum topikteki biçok kişinin oğlu oluyo

Sağolun kızlar desenize yandı benim çiçeğim :)) ama yok yok sizinkiler yandı bence kapışmasınlar çiçeğim için ohaoldumsmile

Ben çalışmıyorum kendim bakıcam ama gerçekten bebekle beraber masraflar baya artacak hiçbir hazırlığımız yok bebek için yeni evliyiz borçlarda var ama Allah büyük verir rıskını inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…