Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

amannn böyle bi şeye ne kadar hazırlık yapılabilir ki
100 tl dah başlayıp 5.000 tl ya kadar mobilya beşikler gördüm dolabı osu busu hariç
eminim gene aynı mevzuu olacaktı :)))
sağlıklı olsunlarda kalan herşeyin çaresi bulunur

Doğru diyorsun canım iyi bişey ateş pahası ama Allah kolaylık verir inşallah dediğin gibi sağlıklı olsunlarda yavaş yavaş görürürüz eksiklerini..

slm kızlar nasılsınız birkaç gündür giremiyorum ama yazılarınızı okudum hepsini
özgecim inş.senin oğluşununda resimlerini görüp bizde maşallah deriz
evt kızalr bayabi masraflıoluyor doğduktan sonra dahada fazla bizimde göbeğimiz düştü ama hem kanama var hemde iltihaplı akıntı var 2 günde bir dr.gidiyoruz her gittimizdede farklı bir ilaç veriyor iltihabı kurutmak için ateş pahası ilaçları mamada veriyorum anne sütüm yetmiyor birde emmiyor süt sağma makinası kiraladık onunla sağıp biberonla veriyorum sadece geceleri mama veriyorum gündüzde mama verdiğim oluyor ama gerçekten bakmak çok zor anneme şimdi hak veriyorum kıymetimi çocuğun olunca anlarsın diyordu halen yanımda kalıyor annem geceleri nöbetleşe ilgileniyoruz şuan çok uykusuzum dr.geldik yeni çayımı içiyorum şimdi içip yatıcam biraz
behiye doğduktan sonra bakmak daha zor inş.çalışabilirisin
hoşçakalınnnnnnn opuyorumnanaktan

geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda iyileşir minik emirhan

canım geçmiş olsun Allah başka dert keder vermesin.benim annemde doğuma 1-2 gün kala geleck ben doğum sonrası kal erken gelme dedim daha çok ihtiyacım olacak şimdilik eşim ve kayınvalidem idare ediyoruz ama dediğin gibi sonrası daha yorucu...minik meleklerimiz hep iyi olsun inşallah....

evt aynen öyle özgecim sonrası daha da zor sen yarım gün ne iş yapıyorsun merak ettim sakıncası yoksa
sağol behiyecim yarın tekrar gidicez çok ağlıcak gene meleğim göbeği iltihabı kurusun diye bişey sürüyorlar oda çok yakıyor çok ağlıyor dayanamıyosun ağlamasına ama çare yok onun iyiliği için :

nereye doktora gidiyorsunuz?
doktora sordun mu belki ilaçtan değilde bişeylerden korkuyordur

duygu hastanesi fethi bey hastane direk ona yönlendirdi iyileşene kadar oraya devam edicem sonra balat hastanesine gidicem burası çok aşırı kalabalık çok bekliyorsun
korkuyordur derken ne demek istedin behiye sürdüğü ilaç yakıyormuş ondan dedik ama sen başka şeylerdenmi bahsediyorsunnn

ya kimi çocuk giyinip soyunmaktan hoşlanmaz
kimisi çok küçük olmasına rağmen yabancı seçer
ve birçok çocuğun streskop bedenlerine değdiğine ağladığınıda biliyorum
yiğenimin doktoru streskobu beze sararak çözüm bulmuştu mesela
eliyle ısıtmasına rağmen o alet değdiği anda bağırmaya başlıyordu
yani canı yandığı için değilde tedirgin olduğu içinde ağlıyo olabilir
bende bi süre hastaneye giderim
belkide hiç gitmem yanımdaki binada hem sağlık ocağı hemde kadın ve çocuk sağlığı merkezi var
ve sağlık ocağında bebekleri hiç bekletmiyorlar hemen alıyorlar kontrole :))

sakıncası yok tabii ben türkçe öğretmeniyim canım derslerim sabahtan 13:00 gibi okulda işim bitiyor okulum alibeyköyde ben ramideyim yarım saatte evdeyim.öğretmenlğin güzel yanı :))
çocuk doktoru olarak bizim bir öğretmen arkadaş özel gop ta özlem hanım diye birinden çok memnundu aklında bulunsun...

bizim tarihimiz 7 nisan olarak belirlendi tam 39.haftanın sonu normal tarihim 15 nisandı.pazartesi muayene var yine belki değişir tarih bebeğimle kavuşmama az kaldı son günler zor geçiyormuş kızlar:)))

hadi hayırlısı
darısı benim başıma artık :))
doğumu nasıl yapıcan belli mi?

Merhaba kızlar ben Büyükçekmecede oturuyorum. 28 haftalık doğum yaptığım için boş küvezi olan tek yer GOP hastanesiydi. Acil olarak Kezban Narin Kıyak tarafından sezeryana alınmıştım. Şükürler olsun ki bebeğim şu an yanımda. Aynı hastanede 52 gün küvezde kaldı. Hala yine oradaki yoğun bakım sorumlusu çocuk doktoruna gidiyoruz. Hepinize sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin Allah'ım.

hadi hayırlısı
darısı benim başıma artık :))
doğumu nasıl yapıcan belli mi?

teşekkür ederim canım, evet kesin sezaryensenin tam yaz bebeği olacak ne güzel,bahar ve yaz bebeklerine bakmak sanki daha kolay bol bol temiz hava alırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…