Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

bizimki ağlasın üstünü soy veya altını değiştir kuzu gibi oluyor o ağlayan bebek o değil sanki hoşuna gidiyor bizimkinin gerçekten canı yandığı için ağlıyor offff buğün gene gidiez : eski bellonanın yanındakinimi diyorsun sağlık ocağı diye evt yakınmış

slm hoşgeldin bende ilk 3 ay kezban hn.gittim ve hiç memnun kalmadım değiştirdim sonra hayırlı olsunbebeğin yanındamı şuan bittimi o zor günler :) neden ordan butarafa geldin hastaneye orada yokmuydu

hayırlısı olsun özge inş.tez zamanda kurtulursun kolay doğumlar diliyorum ve ehr gece dua ederken sizler içinde dua ediyorum hepiniz için
evt çok gzel bir mesleğin var kolay en azından saatelri demek istedim yazın senin falan ama şartları da iyidir umarım balattamı doğum yapıcan şimdi müsait olursak geliriz ziyaretine :)

teşekkür ederim canım, evet kesin sezaryensenin tam yaz bebeği olacak ne güzel,bahar ve yaz bebeklerine bakmak sanki daha kolay bol bol temiz hava alırlar...
sezeryan olacağını biliyorumda sezeryanın nasıl olacağını belirtti mi doktorun ?
evet kısmetse öyle olacak bekliyoz bakalım :)) paşanın keyfini

evet hanifecim eski bellonanın orda oturuyorum sağlık ocağının giriş kapısının olduğu ara sokak :))
geçen yaz tüylü kızımla sokakta bol bol koşturduk bu sene ara vericez ama seneye oğlumda aramızda olcak inşallah:icecream:

hayırlısı behiyecim bana yakınsın anneme daha yakınsın annem dia sa marketin üstünde oturuyor bende genelde hep orada oluyorum çocuk olunca daha çok gider kalırız herhalde :))

emirhan nasıl uyku düzeni oluştu mu?
iltihabı ne durumda?

bizde bekleriz bir hep beraber bir araya gelsekte tanışsak gerisi gelir inş. bir araya gelmek mesele buğün gittik ilacını sürdü gene bizede siprey verdi sabah akşam sıkın diye pazartesi tekrar gelin dedi eğer kurumazsa cerrahiye yönlendiricem dedi inş. geçer
uykusu düzene girmedi 40. çıkınca düzene girer dediler geceleri çok uykusuz kaldığımda deli ediyor beni alışamadım daha :))

kısmet olursa özge doğum yapınca müsait olursak gideriz olurmu :)

teşekkür ederim canım,dualarımız kabul olur inşallah.mesleğimi severek yapıyorum o yüzden bana kolay geliyor canımkaydirigubbakcemile3balatta olacak hayırlısıyla ben artık evden pek çıkmıyorum yoksa emirhanı görmek isterdim ama siz gelirseniz çok memnun olurum haberdar ederim cepten.

emirhana geçmiş olsun umarım iyileşir en kısa zamanda...gelin olur mu?a.s.

behiyecim bu arada genel anestezi olacak diğeri bana göre değil tercih ama ben kesin bayılırım o esnada:))pazartesi kesinleşecek saati falan...

haberlerini bekliyoruz kokoscum allah yardımcımız olsun

slm kızlar nasılsınız biz buğün yarı kırkımız çıktı eltime ev gezmesine gittik
bizde pazartesi tekrar dr. gidicez göbek iltihabı kurumadı gitti

özge haberlerini bekliyoruz :) allah yardımcın olsun

inş. özgecim behiyede müsait olursa beraber geliriz inş.
sonrada banada gelirsiniz yaza artık herhalde :)

kısmet olursa geliriz tabii:))
bende zaten yoruldum işten izin istedim belkide ayın 5 inden sonra bi hafta evde olurum :))
bian önce iyileşir inşallah minik emir :))
yoluda yarılamışsınız bizde o günleri görsek :))
özge siz ne isim düşünüyorsunuz
karar verdiniz mi?

geçmiş olsun hasta falan değilsin dimi
inş iyileşir de kurtuluruz amin...
inş.görürsünüz bende bir an önce büyüse diyorummm düzene girse diyorummm

ahmet kuzey olacak ismi behiyecim.********tan bebeğin odasının fotolarına baktık ay çok güzelll...işin yoğunsa izin alıp dinlen canım dinlenmek insana iyi geliyor hem bak hanifeye şimdi dinlenmeye fırsat bulamıyor:)))
hanifecim günler nasıl geçmiş 40 ı çıkmış emirhan paşanın göbeciği iyileşsin inşallah daha çok gezersiniz...
iyi dileklerinize teşekkürler kızlar...öptüm..

iyi geçiyor özge ama yarı kırkımız çıktı yani buğün 21 gün oldu yanlış anlaşılma oldu galiba evt hiç dinlenemiyorsun yanımda annemde kalmasa öldüm galiba mesela daha bir saat önce kalktım yeni kahvaltı yaptım en basitinden uyutmuyor hiç sabah erken kalkıyor uyumuyor öğle saatine paso aralıksız uyuyor düzene girer inş. yaz bir gelse açısını çıkartıcam zaten bunların mayıstada tatile gidiyoruz inş.kısmet olursa 40.mızı orada çıkartıcaz :) çok sıkıldım çok bunaldım çünkü

bende zaman bana geçmiyor galiba dedim:uhm:tatil demek hımm çok güzel olur tadını çıkartırsınız ailecek.bizim babamız maç izliyor o bağırdıkça biz hareketleniyoruz:tomato:galatasaraylı bir aileyizde...oğlum şimdiden maç atmosferine alışıyor.

yooo hasta falan değilim ama işim yoğun ve son aylarda oldukça stresli
o yüzden senelik iznimin bi haftasını istedim :))
bizde babamız fenerli ben gs liyim bakalım ufaklık ne yapacak
gerçi bende eşimde sadece takımların renklerinden haberdar insanlarız ne zaman kimle oynar yada futbolcular kimler yendi mi? yenildi mi? takip etmeyiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…