ya kimi çocuk giyinip soyunmaktan hoşlanmaz
kimisi çok küçük olmasına rağmen yabancı seçer
ve birçok çocuğun streskop bedenlerine değdiğine ağladığınıda biliyorum
yiğenimin doktoru streskobu beze sararak çözüm bulmuştu mesela
eliyle ısıtmasına rağmen o alet değdiği anda bağırmaya başlıyordu
yani canı yandığı için değilde tedirgin olduğu içinde ağlıyo olabilir
bende bi süre hastaneye giderim
belkide hiç gitmem yanımdaki binada hem sağlık ocağı hemde kadın ve çocuk sağlığı merkezi var
ve sağlık ocağında bebekleri hiç bekletmiyorlar hemen alıyorlar kontrole :))
Merhaba kızlar ben Büyükçekmecede oturuyorum. 28 haftalık doğum yaptığım için boş küvezi olan tek yer GOP hastanesiydi. Acil olarak Kezban Narin Kıyak tarafından sezeryana alınmıştım. Şükürler olsun ki bebeğim şu an yanımda. Aynı hastanede 52 gün küvezde kaldı. Hala yine oradaki yoğun bakım sorumlusu çocuk doktoruna gidiyoruz. Hepinize sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin Allah'ım.
sezeryan olacağını biliyorumda sezeryanın nasıl olacağını belirtti mi doktorun ?teşekkür ederim canım, evet kesin sezaryensenin tam yaz bebeği olacak ne güzel,bahar ve yaz bebeklerine bakmak sanki daha kolay bol bol temiz hava alırlar...
hayırlısı olsun özge inş.tez zamanda kurtulursun kolay doğumlar diliyorum ve ehr gece dua ederken sizler içinde dua ediyorum hepiniz için
evt çok gzel bir mesleğin var kolay en azından saatelri demek istedim yazın senin falan ama şartları da iyidir umarım balattamı doğum yapıcan şimdi müsait olursak geliriz ziyaretine :)
bizde bekleriz bir hep beraber bir araya gelsekte tanışsak gerisi gelir inş. bir araya gelmek mesele buğün gittik ilacını sürdü gene bizede siprey verdi sabah akşam sıkın diye pazartesi tekrar gelin dedi eğer kurumazsa cerrahiye yönlendiricem dedi inş. geçer
uykusu düzene girmedi 40. çıkınca düzene girer dediler geceleri çok uykusuz kaldığımda deli ediyor beni alışamadım daha :))
kısmet olursa özge doğum yapınca müsait olursak gideriz olurmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?