Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

bende beşiktaşlıyım eşimde fenerbahçeli bizim ailecek maç hastasıyız hatta 3 kız kardeşiz hepimiz beraber maça gider deli gibi tezaghurat yaparız sitres atarız eşimde gider maçlara biz ayrı ayrı gideriz bakalım bizimki hangisini seçicek yönlendirme yapmadan :))

bakarsın oda değişiklik yapıp gs yi seçer :))
evde tam bi takım karmaşası olur :)))

kızlar günümüz 7 nisan saatimiz 13:00 artık dua edip bekleyeceğizperşembe bir daha kontrol nst herhalde son kontroller.artık gün sayıyoruz benim 39.hafta bitmiş olacak o gün bakalım bebeğim beklerse...

olabilir behiye hiç belli olmaz kendi fikri artık ama ben beşiktaşlı olmasını isterim
sanada kocaman günaydınlar sevinç ama öğleni geçti saat ama çok güzel bir günaydındı oo
hayırlısı olsun özge bütün dualarımız seninle bebişini al bir an önce kucağına müthiş bir duygu herkes tadar inş.:))

iyi akşamlar herkeseee
hayırlısı olsun özge inşallah sorunsuz bi doğum olur

daha kesinleşmedi ben pazartesi den itibaren bi hafta kullanım dedim ama bakalım
birkaç güne netleşir sanırım:))
siz tatili ne tarafa düşünüyorsunuz?

slm hoşgeldin bende ilk 3 ay kezban hn.gittim ve hiç memnun kalmadım değiştirdim sonra hayırlı olsunbebeğin yanındamı şuan bittimi o zor günler :) neden ordan butarafa geldin hastaneye orada yokmuydu

Benim asıl doktorum farklı biriydi. 28 haftalıkken sancılarım durdurulamadığı için acil olarak bebek yoğun bakımı ve boş küvezi olan bir hastane araştırdık. Boş küvezi olan tek yer GOP hastanesdiydi. Gecenin bir vakti gittiğimiz için Kezban Hn. nöbetçiydi. Allah razı olsun bebeğim önce Allah'ın sonra onun sayesinde hayatta. Hastanenin bebek yoğun bakımı da çok iyiydi bebeğim 1240 gram doğmasına rağmen hayata tutundu şükürler olsun ki şimdi yanımda.

kızlar günümüz 7 nisan saatimiz 13:00 artık dua edip bekleyeceğizperşembe bir daha kontrol nst herhalde son kontroller.artık gün sayıyoruz benim 39.hafta bitmiş olacak o gün bakalım bebeğim beklerse...

ay hayırlısı inşallah canım
bizde biran önce qelsek o qünlere çok heyecanlı qerçekten yaa
Rabbim yardımcın olsun canım bizede dua et:1hug:

ya kızlar bebeğim benim miğdemde oynuyor sanki
sizdede öyle oldu mu yada oluyor mu bilmiyorumkismile

ay hayırlısı inşallah canım
bizde biran önce qelsek o qünlere çok heyecanlı qerçekten yaa
Rabbim yardımcın olsun canım bizede dua et:1hug:

bütün bebeklerimiz sağlıkla kucaklarımızda oluruz inşallah...meleklerimiz onlar hanifenin bir fotoğrafta yazdığı gibi cennet kokulular...doya doya koklamak dileğiyle

midede aşağıda yukarıda her yerden hissedebilirsin, hareketi olsun da nerden olursa olsun panik yapma canım...

Günaydın Gaziosmanpaşanın güzel anneleri :) hanifeciğim bebişin nasıl oldu inşallah iyileşmiştir göbek bağı...Özge günün belli olmuş Allah ikinizide sağlıcakla kurtarsın canım bana daha aylarrr var gün geçmiyor sanki :) Behiye izne çıkıyormuşsun çalışan hamile olmak çok zor olmalı canım iyi yapmışsın izin alarak bebişinle güzelce dinlenirsiniz..

daha kesinleşmedi ben pazartesi den itibaren bi hafta kullanım dedim ama bakalım
birkaç güne netleşir sanırım:))
siz tatili ne tarafa düşünüyorsunuz?

hayırlısı olsun hamileyken çalışmak gerçekten zordur birde senin çalışma saatinde uzun galiba sabahları nasıl kalkıyorsun ben çok uyuyordum :)
didimde caprıs place yerimizi ayırttık 9 mayıs 16 mayıs dönüş inş.:)) hamileyken de çok tatile gittik oğlumda denizi kumu güneşi tatili arabayı çok sevi:hulya:cek şimdiden belli :))) bize ayak uydurcak :sm_cool:

slm pınar ne zamandır yoksun buğün gidiyoruz tekrar kontrole bakalım biraz kurudu gibi ama gene akıyor iltihap :)) sen nasılsın nasıl geçiyor şafak kaç ))

sevinç heryerde gezer o takla bile atar göbeğin yerinden fırlıcak gibi olur güzel şeyler bunlar teleşlanma sakın :))

slm pınar ne zamandır yoksun buğün gidiyoruz tekrar kontrole bakalım biraz kurudu gibi ama gene akıyor iltihap :)) sen nasılsın nasıl geçiyor şafak kaç ))

Canım bunu banamı yazdın emin olamadım ama ben derya :) maşallah canım kısa zamanda tamamen kurur inşallah..

Caprice benimde çok hoşuma gidiyor bide tesettürlü olduğum için gidebileceğim yerler kısıtlı malesef henüz gidemedim caprice eşimin izni temmuzda bende o zaman 7 aylık oluyorum uzun yol çok zor olur bende armutluya gideriz dedim hem yakın..Seneye inşallah bebişim büyümüş oluyor babasının iznide haziran gibi olursa niyetimiz var :)

pardonya isimleri karıştırdım galiba :) benimde annemler hemen hemen her ay gidiyorlar çok memnunlar bizede kendi babam 40 uçurma hediyesi yaptırdı rezarvasyonu o yüzden gidiyoruz değilse bana ve eşime göre biryer değil :)) hediye diye gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…