Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

evet malesef ki çalışma saatlerim çok günde 11saat nerdeyse çalışıyorum
sabahları kalkmak zor oluyo ama allahtan eşim çok anlayışlıdır o her türlü kahrımı çekiyo :)))
emirhan için çok iyi olacak bizde eşimle doğumdan sonra bi yerlere gitmeyi istiyoz ama uzaklara gitmekten çekiniyoz yakınlardaki denizleride hiç bilmiyorum iyi mi temiz mi ?

hanife bebeğini büyüttü tatile gidiyor maşallah,darısı başımıza .benim haziran gibi yalovaya annemlerin yanına gitme planım var eşim özel sektörde cuma beraber gideriz ben kalırım o pazartesi döner cuma yine gelir..diye düşünüyoruz ama bakalım.ehiyecim
behiyecim çanakkalede dardanos diye bir yer var harika ama denizi biraz soğuk temmuz gibi gitmtek gerek,balıkesirin kıyı şeridi ayvalık,altınoluk güzeldir.yakın yalova da var ama denizimiz pek temiz değil (çınarcık falan hareketli güzel ama deniz maalesef... bi de bebeği olan arkadaşlarımız hotel tatili öneriyor,pansiyon falan olmaz sanırım...biz iki kişiyken yeri gelir pansiyon,yeri gelir hotel olurdu ama şimdi iyi bir hotel şart olacak.
derya teşekkür ediyorum...

kızlar bu arada son haftalarda çatladı göbişim çok değil ama yaza bikiniden mayokiniye geçiş gerektirir..:çok üzgünüm:.pehlivan gibi yağlan,çatlak kremi kullan ama oluyor,erkek çocuklarının tekmeleri malum kuvvetli ,tabii çatlak kaçınılmaz...demek ki son ana kadar yağlanmak gerek

allah kolaylık versin eşinin işyerindemi çalışıyorsun yoksa sabahları mahmurluğunumu çekiyor :)
evt buralara yakın yerlerin denizleri temiz değil

etv özge çok yoruldum ve sıkıldım artık ttili hak ettik emirhanıma hamileyken çok taile gittik çok gezdik inş.oda bizim gibi sever gezmeyi tozmayı :))

farklı yerlerde çalışıyoruz ama işyerlerimiz yakın olduğu için beraber gidip geliyoz
ben otelleri pek sevmiyorum
öyle çok boğazlı bi insan değilim çok fazla içki de tüketmem benim için deniz ve gezilecek biyer olması önemli sideyi çok severim mesela
ve üç senedir köpek beslediğimiz için pansiyonlar hep tercihimiz olmuştur :)))
ayvalık için güzel diyen başkaları var ama hiç gitmek kısmet olmadı
ve bu arada benim dinlenme hayallerim suya düştü
patronum şehir dışına çıkacakmış ikimiz birden gidemeyiz dedi ((

hayırlısı olsun behiye çok fazla yorma kendini yeter pansiyonlarda köpek izni varmı bilmiyordum bende tam tersi tam pansiyon tatil köylerini seviyorum ama geçen sene marmaristeydik apartta kaldık ve hep gezdik değişiklik yapalım dedik ama busene gene tatil köylerini tercih ederim :)
iyi geceler kızlar

pet kabul eden otel bulmaktan daha kolay pansiyon bulmak
pansiyonlarda çok sorun olmuyo
ve oteller ilanlarında kabul ediyoz deseler bile çoğu hayvanı bi yere hapsedip yemeğini suyunu veriyo okadar
iyi gecelerr

köpek beslemek ne güzel bir şeydir köpeklere bayılırım ama evde beslemeye cesaret edemedim:))artık emirhanla kuzeyi getiririz medayı severler hayvan sevgisi kazanmaları önemli:)
bugün son kontrole gittik bakalım haftaya çarşamba 13:00 gibi randevumuz sabahtan gidicez odaya yerleşme,anestezi uzmanıyla görüşme falan var...oğlumuz 3200 kg.gözüküyor ama sonuçlar 200 gr.a kadar şaşabiliyormuş.hayırlısı artık...
sağlıklı bebekler olsunlar da anneleri besler kuzucukları:))son günler dinleneyim diyorum daha çok iş çıkıyor valla,halıları yıkamaya verdik ev temizlenecek,çikolatalar alınacak derken ....pazartesi annem gelsin de ona havale ederim kalanları temizlikçi gelse bile bazı şeyler annelere kalıyor:))annelik ömür boyu...

evt çok güzel köpek beslemek bende çok severim benimde vardı özge ama eşim astım hastası alerjisi var o yüzden sadece bizimle bir hafta kadar kaldı sonra verdik pet shopa üzüldüm ama napalım eşim daha önemli
evt bizde behiyeye gideriz sevmeye gezdirmeye
hayırlısı olsun özge inş. bir avazda kurtarsın allah seni :)

buyrun bekleriz :))
çilekle gelirseniz eminin medada sizleri çok sever
kendisini insan zanneden bi köpektir o
havlamak ısırmak bizim hayatımızda olmayan şeyler :))

hayırlısı olsun özgecim bian evvel oğluna kavuşursun inşallah

çilek hımmm ağzının tadını biliyor medacımız zaten fotolarına bakıyorum şirinlik akıyor ısırmayacağı belli:)))
teşekkür ederim behiyecim geri sayım başladı....

sizler bitirdiniz artık darısı bana bende o günleri bi görsem :)))
doğum nasıl olcak ne şekilde olcak bi belli olsa çok rahatlıycam

slm kızlar canım çok sıkıldı buğün eşimle alışverişe gittik ne giysem olmuyor moralim çok bozuldu evdeki kıyafetlerim olmuyor diye gittik sadece üst aldım birde elbise aldım

hanifecim hemen moralin bozulmasın 6 ay ile1 yıl arasında süre ver kendine 1 yıl sonra eski kıyafetlerin bile olur inan bana hele herkes gidip emirhana tek başına bakmaya bşlayınca,uykusuzluk,işler...gider kilolar...

inş. özgecim ya gören halen hamilemisin diyor kaldı göbek kaldı kalça basen desen bir okadar 42 beden elbise aldım kendime düşünün mevlütte giymek için mevlüt olmasa onuda almıcam ama mecbur kaldım mafoldumben
yok behiyecim hamile kıyafetlerimde bol geliyor 1no2:

şu çevredeki yorumlarada bayılıyorum..gamlı baykuşlar ya...hamileyken şöyle yap böyle yapma,erken doğar,geç gelir...doğurursun,hamile misin kilon kalmış....canım sen bunları düşünme mevlüt ne zaman yapılacak?genelde 40 I çıkmadan yapılr.

evt ben pek çevredeki denilenleri dinleyen birisi değilim hep kendi bildiğimi yaparım ama bazende kafaya takılıyor işte malesefff
salı günü kısmetse buyrun gelin beklerim annemde yapıcam zaten benim ev ufak kimse sığmaz gelicekseniz haber verin yer tarif ediyim çok basit bir yerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…