Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

allah kabul etsin şimdiden :)))
mevlütte sen yatmıycan mı neden kıyafet aldın ki?
bizde anne saten pijamalarıyla yatar herkes onun ayağına gelir :))

Hanifecim üzme kendini daha lohusasın sen vucud 9 ayda o hale geldi şimdi 1 ayda toplanmaz canım merak etme bunu her kadın yaşadığı için lohusa kadınada kilon kalmış denmez bence :) Bir korseyle birazcık toparlama yapabilirsin ben 72 ile hamile kaldım şimdiden giycek kıyafet bulmak işkence oldu :)) birkaç ay sonra çuval giyerim sanırım :))

Mevlüdünüzüde Allah şimdiden kabul etsin canım müsait olursam gelebilirim ziyarette edememişdim :)

bizde öyle bişey yok behiyecim
gelmek isteyen olursa beklerim çok sevinirim ama yok kimseyi tanımıyorum yabancılık çekerim derseniz evimde de ağırlarım başka birgün
allah sizlerede yapmayı nasipetsin kızlar sağolun :)

amin :))
kilo konusunda bencede takma kafana doğum olur olmaz 10 ay önceki hale nasıl gelebilirsin ki zaten

iyi akşamlarr
özgeden haberi olan var mı?
benimde kontrollerim var bu aralar arayamadım (

yok benimde haberim koşturmacadan kimseyle ilgilenemedim arayan haberi olan varsa haber versin :) bende emrak ettim şimdi gerci birşey olsaydı haber verirdi :)

evet hiç haberde vermedi
gerçi o telaş yapmıycakta kim yapacak bilemiyorum :))

kızlar pazartesi temizlik yapıldı evi kapadık iki gündür kayınvalidemdeyiz annem falan geldi yarın doğuma gidiyoruz.vuslata az kaldı:)))13:00 gibi ameliyat... dualarınızı bekliyorum.ancak fırsat buldum eşim bilgisayarı ancak getirdi.
hanifecim hayırlısı olsun artık biz ne zaman kavuşuruz???bebeklerimiz 40 ı çıkarsın behiye ye deneyim aktarırız hem...behiyecim senin içinde her şey yolundadır umarım darısı başına...
2 gün hastanedeyim kızlar dönüşte iyi haberlerle buluşmak üzere...Allah hepimize yardım etsin...daha ben uyuyamam bu gece kocacımında uyumaya niyeti yok benden beter heyecanlı.....

allah kurtarsın canım
iyi haberlrini bekliyoruz
deneyim hikayelerinizi merakla bekliyorum :))

ayyyy allah yardımcın olsun
bebişini alıcan kucağına ne güzelllll
bizde fırsat bulursak geliriz inş.ziyaretine
herşey gönlünce olsunnnnn opuyorumnanaktan

Selam kızlar cuma nurhan hanıma gitmiştim bebek için %90 kız demişti bugünde duygu aylin hanıma gittim belki doktoru değiştiririm diye bebek erkek dedi şok oldum kesinmi dedim bak pipisi dedi bacak arasını gösterdi ama 18. haftadan sonra garanti olur dedi kız diye alışverişte yapmıştım arada kaldım iyice yarın başka bi doktora daha gideceğim erkek se zamanı geçmeden aldıklarımı değişirim bari.

aaaaaaaaaaa şok oldum derya hayırlısı bir tane daha böcekmi geliyor yoksa behiyenin dediği gibi :roflol:
evt bencede git başka dr.ra değiştirirsin bari :)

yaww koca semtte bi tane kız doğuran yok mu yaww :))
hayırlı sağlıklı bi evlat olsunda olmadı değiştiremesen bile birilerine hediye götürürsün :))

selam kızlar herkese çoktandır bakamıyordum baya ilerlemişiniz :)
öncelikle ben pınar hanifecim bi karıştırma olmuş geçen sayfalarda burdayım ben :))
kokoscum geç oldu galiba ama inş. sağlıkla sıhhatle kucağına almışsındır bebeğini Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın inş.

bende duygu hastanesinde aylin hanıma başladım 15. haftamda çağırdı beni acaba cinsiyetine bakmak içinmi çağırdı yoksa rutin kontrolmü bilemedim ?? daha geçen hafta hastanedeydim önümüzdeki haftaya gene çağırdı bakalım neler olcak :))

tekrar hoşgeldin pınar doğumuda duygudamı yapıcan allah kurtarsın :)
evt bir akrışıklık oldu isimleri karıştırmışım :)

Bugün başka doktordaydım kızlar buda erkek dedi birdahaki kontrolde kesinleşir iyice sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…