Hanifecim üzme kendini daha lohusasın sen vucud 9 ayda o hale geldi şimdi 1 ayda toplanmaz canım merak etme bunu her kadın yaşadığı için lohusa kadınada kilon kalmış denmez bence :) Bir korseyle birazcık toparlama yapabilirsin ben 72 ile hamile kaldım şimdiden giycek kıyafet bulmak işkence oldu :)) birkaç ay sonra çuval giyerim sanırım :))
bizde öyle bişey yok behiyecim
gelmek isteyen olursa beklerim çok sevinirim ama yok kimseyi tanımıyorum yabancılık çekerim derseniz evimde de ağırlarım başka birgün
allah sizlerede yapmayı nasipetsin kızlar sağolun :)
yok benimde haberim koşturmacadan kimseyle ilgilenemedim arayan haberi olan varsa haber versin :) bende emrak ettim şimdi gerci birşey olsaydı haber verirdi :)
kızlar pazartesi temizlik yapıldı evi kapadık iki gündür kayınvalidemdeyiz annem falan geldi yarın doğuma gidiyoruz.vuslata az kaldı:)))13:00 gibi ameliyat... dualarınızı bekliyorum.ancak fırsat buldum eşim bilgisayarı ancak getirdi.
hanifecim hayırlısı olsun artık biz ne zaman kavuşuruz???bebeklerimiz 40 ı çıkarsın behiye ye deneyim aktarırız hem...behiyecim senin içinde her şey yolundadır umarım darısı başına...
2 gün hastanedeyim kızlar dönüşte iyi haberlerle buluşmak üzere...Allah hepimize yardım etsin...daha ben uyuyamam bu gece kocacımında uyumaya niyeti yok benden beter heyecanlı.....
Selam kızlar cuma nurhan hanıma gitmiştim bebek için %90 kız demişti bugünde duygu aylin hanıma gittim belki doktoru değiştiririm diye bebek erkek dedi şok oldum kesinmi dedim bak pipisi dedi bacak arasını gösterdi ama 18. haftadan sonra garanti olur dedi kız diye alışverişte yapmıştım arada kaldım iyice yarın başka bi doktora daha gideceğim erkek se zamanı geçmeden aldıklarımı değişirim bari.
aaaaaaaaaaa şok oldum derya hayırlısı bir tane daha böcekmi geliyor yoksa behiyenin dediği gibi :roflol:
evt bencede git başka dr.ra değiştirirsin bari :)
selam kızlar herkese çoktandır bakamıyordum baya ilerlemişiniz :)
öncelikle ben pınar hanifecim bi karıştırma olmuş geçen sayfalarda burdayım ben :))
kokoscum geç oldu galiba ama inş. sağlıkla sıhhatle kucağına almışsındır bebeğini Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın inş.