Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

merhaba kızlar benimde annem karlıtepede oturuyor benimde bekarlığım orada geçti mutlaka birbirimizle karşılaşmışızdır. Benimde 2,5 yaşında kızım var benmde doğumu sultançiftliğinde sultan hastanesinde yapmmıştım ve memnun kalmıştım ama şuanda adı değişmiş hastanenin galiba medicana olmuş inşalla iyi bir doktorda karar kılarsınız kaydirigubbakcemile5

tekrar hoşgeldin pınar doğumuda duygudamı yapıcan allah kurtarsın :)
evt bir akrışıklık oldu isimleri karıştırmışım :)
hoşbulduk amin canım orda düşünüyorum bi aksilik olmazsa en azından normal doğumdan yana bi hastane orası bende normal istiyorum İnşallah Rabbim nasip ederse :)

inş.canım inşallahhkaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız birkaç güdür bayabi yogunum kardeşimi görmeye geldiler onun koştırmacası giremedim internete özgeyide arayamadım haberi olan görüşen varmı özgeyle nasılmış nasıl geçmiş doğumu bebişi nasıl :)
sizler nasılsınız

sanada iyi günlerr
kardeşin için hayırlı olsun :)))
özgeyi bende arayamadım yaa ayıp oldu kıza (

kuzey bey uyurken bende biraz yazayım kızlar hepinizin dualarıyla çok güzel bir doğum daha doğrusu operasyon oldu.bebeğim dünya tatlısı vakit olursa foto ekleyeceğim face e hepinize teşekkür ederim darısı başınıza tarifsiz bir duygu.....annem gel yemek ye diyor ben böyle kilo veremem ki emziren annesin ye,eee hamileydim yedim,neyse bebeğim acıkmadan ben gideyim yemek yiyeyim.bol bol emzirmem gerek biraz sarılık çıktı artmaması için durmadan emziriyorum.şimdilik öptüm...

geçmiş olsun özgecim
genelde çıkan bişey zaten sarılık :))
allah başka dert vermesin
sizlerde hoş geldiniz kızlarr
ben bekarken karlıtepe sokakta otururdum ama köşegen sokağı hatırlayamadım nereye yakın bu sokak neler var?

slm kızlar yeni gelen ark.hoşgelmiş sefa getirmişler hamilemisiniz veya bebişleriniz varmı
çok sevindim özgecim asyıp oldu arayamadımda gelemedimde kusura bakma kuzeyin fotolarını bekliyoruz en kısa zamanda :)

musa terziyi bilmiyorum canım buraya yeni tasındım

hamile değilim canım 7 aylık evliyim mahallemden insanları görünce selam vereyim dedim

ayyyy hem çok erken evlenmişin hem çok erken anne olomuşun hem iyi hem kötü hayatının baharında eşinle güzel vakitler geçiremeden rahat rahat egzip tozamadan anne olmuşun ama birde dez avantajlarıda var tabiki birde herkesin hayat görüşü bir değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…